Realita vs internet

Threesome

Ahojte , mám otázku . Ako to je podľa vás v skutočnosti , čo sa týka 3jky na amatéroch ? Je vôbec reálne niekoho nájsť ? Každý komu som písal po 4tej správe "foto tváre" .. super , keď oni nemajú ani vyplnený profil *3* som tu na amatéroch preto , lebo niečo hľadám , nie som slobodny , tak asi nebudem posielať fotku tváre , keď neviem , kto je na druhej strane obrazovky nie ? *3* a keď nepošlem tak je po komunikácii *3* ako môže niekto žiadať nejakú foto , keď ju sám nemá ? Však sa stretneme a keď uvidíš či sa vám páčim alebo nie tak niečo vymyslíme nie ? Je to asi pravda , že väčšina párov tu su buď fake alebo chudáci , čo si honia ego nad tým , že mu niekto píše ako by mu pretiahol ženu ?
Z väčšiny komentárov tu cítiť skúsenosť a bohužiaľ naše skúsenosti nenapovedajú o vysokej mienke o nás Slovákoch. Pred pár rokmi, keď sa viac menej pravidelne konali stretnutia Amatérov na východe bolo viac možností stretnúť fajn ľudí. No aj teraz tí ľudia sú tu, len je ťažko nájsť ich v tej záplave honičov, úchylákov, detí, zberačov foto a pod. To, že niekto pošle foto, alebo má galérku nikdy nie je zárukou serióznosti. Naše bohaté skúsenosti so stretnutiami tomu nasvedčujú. Hociakú fotku ti pošle kde kto, ale inteligentnú komunikáciu a elementárnu znalosť materinského jazyka kde kto zahrať nedokáže. A to sa nám osvedčilo ako základná selekcia viac ako posielanie kde akých fotiek stiahnutých s webu. Verím, že viacerí budú namietať, ale niektorí sa riadime heslom, že z prázdnej hoci krásnej misky sa nenaješ.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Celkom jednoduchý spôsob ako si pri komunikácii overiť s kým si píšeš.... Je poslať fotku nemusí byť tvár.... stačí časť tela Kde je evidentné či je to muž žena alebo pár Kde je v ruke držiaci papierik s nápisom Od akého Niku Pre aký nick plus dátum to je aspoň náznak toho že niekto si za tým svojím nickom stojí a reálne píše Následne sa môže komunikácia rozvíjať a potvrdzvať si inými spôsobmi svoju identitu
S bývalou partnerkou sme hľadali muža na trojku..(samozrejme že naša predstava bola nájsť fešáka v našom veku) Na stiahnutie prišiel narcis s pekným telom a jeho mysli..tu ma máte,poserte sa zomňa!! Po uvážení že nehľadáme ženícha sme vek vypustili,krásu okresali na sympatie..po dohode na stretnutí samozrejme v poslednú chvíľu "signál nedostupný" ! Dokopy sme zrealizovali myslím 14-násť s stretnutí kým sme spoznali dvoch stálych kamošov s ktorými sme sa pravidelne stretávali cca 4r.vždy s ktorým mal čas. Ty dvanásti no..slušný ľudia ale po sexuálnej stránke to nefungovalo..takže po prvom stretnutí koniec. Najmladší cca 20r.ten išiel jak "drak".Ja som mal vtedy 38r.a partnerka 35r.obaja sympatický so športovou postavou. Najprv sme nechli mladších a maximálne 40r. Nakoniec sme spoznali stálych "sex-kamošov" 52r.a tuším 56r. Ale obaja športové postavy s vyholenými čo bola naša podmienka..A rozhodne s chuťou na ženu po každej stránke..dlhé lízanie a dobrý sex. Vždy malo stretnutie 4 a viac hodín..kde bola predovšetkým dokonalé ukojená žena plus samozrejme aj viac krát my muži. Každý sa na stretnutí hrá na mega chápajucého no v skutočnosti keď ma vtáka v žene v hlave ju má za kurvu a muža za dementa čo si nechá šukať ženu a tak ten sex vyzerá. Pokiaľ je však dotyčný DOSPELÝ tak stretka sú MEGA!! Momentálne som single a občas zareagujem na inzerát pár-hľadá ale bohužiaľ lož-faloš-pretvárka. Jedného dňa znovu budem v partnerstve a trojky budem znova praktizovať pretože sú súčasťou môjho sexuálneho života..No a dovtedy si postačím so svojou nesmierne šikovnou rukou alebo spoznám pár s ktorým budeme v rovnakom "levely". A vám všetkým prajem skvelé zážitky!!
Ja som tu už nejaký piatok ale tento rok som prvý krát spoznal cez amikov reálny pár.
Písal som s mužom, popisaly predstavy, chute, priania, ako by sme si to predstavovali,... písanie trvalo asi mesiac dva ... aj sme si vymenili nejaké foto aj jeho ženy, následne prišiel deň,, D,,.... mal som normálne trému ale boli v pohode, milí, pekní... do teraz na to s vzrušením spomínam a znova plánujeme druhé stretnutie... s novými predstavami co budeme všetci traja spolu robiť...
Je to ako vravíš aj keď ma človek nazoaj záujem niekoho nájsť je to zložité ... väčšinou sú tie pary arogantné a hneď v prvej správe stojí pošli foto tváre čo nemôže inteligentný človek žiadať od niekoho hneď v prvej správe na takejto zoznamke a to hneď o nich niečo svedčí ...však o takých ani nikto nestojí ... čo ja zas nikomu neberiem veď im určite chodia denne stovky správ a nemajú čas si s každým písať pol dňa... a oni sami majú profil prázdny ale to sú určite tie fake prípady ... ale zas sú to oni čo majú samičku takže všetok rešpekt :D
Sme tu už dosť rokov. Spoznali sme cez túto stránku Zopár fajn priateľov. Ale v globále je to hrozné. Ak si dáš inzerát, že hľadáš pár, dostaneš odpoveď od 30 mužov. Všetci sú ohromne urazený, že s nimi nechceš ísť na kávu, alebo na rýchlovku. Ako niekto písal hore, žena (aspoň moja) potrebuje dlhšie zoznamenie a ten muz na ňu musí zapôsobiť. Nielen telesne. Žiaľ ak nemá žiadnu fantáziu a ani snahu to urobiť... Veľa mužov si myslí, že amatéri sú na to, aby im všetci poskytovali sex zadarmo (nemyslím teraz peniaze ale aj vynalozenu snahu a námahu). Neviem, či sú tu aj páry, že im stačí fotka penisu... My sme žiaľ náročnejší
Ja osobne mam skusenost, ze vacsina kontaktov tu co som mal boli fake/osoby co tahali civil foto. Kedze som zadany, z logickych dovodov nedavam civil foto len tak. Bohuzial sa mi viackrat stalo, ze osoba, s ktorou som komunikoval, hned v druhej-tretej sprave chcela civil foto (aj ked to nemala v profile/inzerate)

Ale na druhej strane chapem aj druhu stranu - ako bolo pisane, vacsinou si vybera zena a ak pary dostavaju tucty ponuk, tak nie je moc realne sa stretnut s kazdym len na pokec a pod.
- priznajme si pravdu, sex je aj vizualny zazitok....
- aj "moja stara" sa rada dopredu pozrie s kym si pise....
- a ak s nepaci, tak sa proste nepaci....naco potom stracat cas s niekym neperspektivnim (bearbeitet)
Všetci majú o sebe takú mienku, že si myslia že sú dokonalí. Takže sebareflexiu, skús sa pozrieť na seba... To nie je u väčšiny možná. Oni často nemajú nikoho a majú len predstavy. Keď nie sú schopní si nájsť ženu, tak hľadajú pár.
Takže napíšeš niekomu a on chce fotku. Čo je na tom divné? Ak Ty píšeš niekomu, ako prvý, tak sa nesťažuj, že on od Teba chce fotku. Počkaj kým niekto teba osloví, a potom nemusíš pýtať nič.
Píšeš: ako môže niekto žiadať nejakú foto , keď ju sám nemá ? Však sa stretneme a keď uvidíš či sa vám páčim alebo nie tak niečo vymyslíme nie ?
Keby to takto fungovalo, tak ti dotyční by sa v pondelok stretli naslepo ráno s jedným, poobede s druhým, v utorok tri stretnutia, v stredu desať.... Myslíš si, že tí čo tu hľadajú, majú čas, stretnúť sa so 100 ľuďmi a až na stretnutí ich prvý krát vidieť. Myslíš, že majú toľko času, nie je lepšie na základe 100 fotiek vylúčiť 90 ktorí im už od začiatku nie sú sympatickí?
SRY, ale si prudko naivný. *9* So 100 ľuďmi sa tu nestretneš ani za 10 rokov. *24* Vyskúšaj si to. *4*
Napíšu ti pubiši, čo ich mama nepustí večer von, pisalkovia, ktorí sa zapnú keď manželka zaspí, honiči a iní klávesnicoví Gladiátori. *3* Keď im napíšeš že OK, stretnime sa, tak zrazu sa im vybije baterka, vypadne internet, padne meteorit, unesú ho mimozemšťania a iné dôvody, prečo zrazu komunikácia ustane *287* a je to len premárnený čas. *14* Platí to aj pre "akože páry", gayov, aj BI. *24*
Ja naivný nie som, pretože sa s nikým nestretávam a nikoho nehladam. Udivuje má predstava ľudí o tejto stránke. Ako ked si niekto myslí, že ak má niekto záujem o trojku, tak pristúpi na stretnutie s niekým, koho predtým na fotke nevidel. A ešte sa bude sťažovať, že on chce sex ale fotku nepošle lebo je zadaný.
Keby som náhodou niekoho raz hľadal a niekto sa mi ozve, určite by som chcel vidieť kto to je a to bez ohľadu, že ja by som ju nemal. Keď má záujem, nech pošle foto. (bearbeitet)
OK, rozumiem. *4* Tak to nie je naivita, ale vlastne neskúsenosť s realitou, ako tu väčšinou prebieha komunikácia.*5*
Ak je reálny záujem oboch strán, nemaj obavy, že po slušnej komunikácii dôjde aj výmene foto, aj telefónnych čísiel, dokonca k spontánnej výmene, bez vynucovania. *24*
Avšak komunikácia typu Pošli civil foto, lebo ti viac neodpoviem !!!!, alebo Bez civil foto ťa rovno blokujem !!!!!!! nie je tá normálne cesta a teda nepredpokladám, že na druhej strane je rozumný človek s reálnym záujmom. *287* (bearbeitet)
Ja mam dobru skusenost ked a dotycny zaujem stretnut sa hned. Ak odklada spekuluje...... nic z neho nebude.
Zvyčajne ak si sadneme pri komunikácii, tak najprv dám pozvanie na kávu na neutrálnom mieste. To ešte ako tak druha, mne stale neznama osoba, suhlasí. Potom poslem telefónne čislo, že OK voláme si ... a tým celé snívanie druhej strany končí, prestane odpisovať, alebo ma, druhou rukou honiaci si hrdina, rovno zablokuje.*3* A to som tu už dosť dlho. ;-)
Nemysli si mladý muž,že páry to majú jednoduchšie,.a pozri sa na to aj zo strany páru,
1. prehovor svoju priateľku,manželku či milenku na trojku (som zvedavý na úspešnosť),..základná vec že to musí samozrejme chcieť alebo to urobiť pre teba,..
2.daj si inzerát a odpovedaj(ked chceš zachovať nejaký spoločenský bonton) tomu množstvu nadržaných kancov a vyber si len tých,ktorí majú vyplnené zakl.údaje,..teda aspoň,...ale garantujem ti,že si inzerát ani podávať nemusíš,..odozva bude stále
3.partnerka vo všeobecnosti chce vedieť,vidieť s “kým” to vlastne má byť,inak na zoznamovacie stretnutie ani nepomýšľaj
4.môže mať dotyčný uvedené že aký on super chlap je,miery,športovä postava,inteligencia,.a neviem čo ešte ,..keď ti nakoniec po veľkom presviedčaní polovičky,príde na “stretko” upotené,plešaté 100kilové tučko s obhryzenými nechtami čo absolútne nesedí s daným fotom,..samozrejme nechýba výhovorka,že foto je z minulosti a blablabla
5.chcem vidieť po tomto tvoj a hlavne tvojej partnerky elán s akým sa púšťate do dalších aktivít,..

Samozrejme by som bol veľmi zvedavý,ako dlho a s akou úspešnosťou sa ti podarí tú “svoju” presvedčiť na tento druh zábavy,..lebo s týmto materiálom na tejto stránke je to v poslednom čase jak u kokotoch na dvorku,..
Potom sa tu zo svojimi skúsenosťami príď podeliť,ale v tvojom prípade to bude beh na dlhé trate,nakolko to potrebuje silný a ujasnených vzťah, ktorý takéto niečo prežije,.pohlad na súložiacu manželku si myslíš že znesieš,.ale na to potrebuješ mať niečo s ňou odžité,dôvera na 1.mieste a samozrejme mať na to GULE”,..
Písem to zo skúsenosti,nič tu nejde tak jednoducho ako sa ti zdá,ani tunejdem rozumy rozdávať a tváriť sa ako nejaký kápo ,..naopak ,držím ti palce,lebo ak nájedeš a natrafíš na tých správných,..dáš mi za pravdu,že trojka je fasa vec,.no musí to baviť všetkých trochu,..*4*
Tak už len treba presvedčiť priateľku, že je bi *1*
Ajajaj! Kamosku frajerky? Si chces riadne zavarit asi. *363**363**363*
svata pravdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

“Zadajte prosím hodnotu dlhú minimálne 30 znakov.”
@charlston zbytocne im to vysvetlujes, im neodolatelnym ...
Plne suhlasim s ludmi podavajucimi si inzerat a stanovenim si podmienok. Kto nie schopny poslat fotku, nech ani neodpoveda. Vyzor cloveka je dolezity rozhodovaci faktor. Ved nekonečna komunikacia a zoznamovacie stretnutia by boli casovo dlhsie ako to preco ludia podavaju inzerat.
Vyzor cloveka je dolezity rozhodovaci faktor. S tým úplne súhlasím. Ako majú potom ľudia vedieť ci reagovať napríklad na tvoj inzerát? To co si napísal je pekná blbosť, ak si myslíš, ze ten co inzerát podáva je pupok sveta najlepší, najkrajší a im sa všetko podriaďuje. Hľadá predsa ten co inzerujte, tak ako sa majú ľudia rozhodnúť, ci práve na ten konkrétny inzerát budú reagovať? Alebo si myslíš, ze napríklad ja ako potencionálnych záujemca pôjdem s hocijakým osadníkom?
Súhlasím s charlston...len pre poznámku...malo by byt: ti ktorí podávajú inzerát by mali splnat aspoň základné požiadavky ako sú aspoň jedna galéria a vyplnený profil. Nie je fér keď niekto niekoho hľadá dáva si požiadavky a sám ich nesplna. (bearbeitet)
@Tajfun
Kto podava inzerat, ten si dava podmienky.
Rozumnejsie je reagovat IBA na take inzeraty, ktorych podmienky su akceptovatelne pre reagujucich.
oprava,..všetkých troch zúčastnených,..*24**24**2*
To co pises, je tu uplny standard. Treba si na to zvyknut. Najlepsie su hlasky v inzeratoch typu: my hladame, my si vyberame, preto si my kladieme podmienky. *363* Ale profil nevyplneny, fotky ziadne, ani ochota poslat. Inzeraty tohto typu uz filtrujem, max. sa na nich rehocem. Akoby ten, co odpoveda na inzerat nemal ziadne predstavy a podmienky. Bud si obe strany sadnu a je pohoda, alebo nie a ide sa dalej. Takze nad hentakymi sa uz ani nepozastavujem.
1. co cakas ked zo zufalosti reagujes na prazdne profily?... odpoved: nic

2. ak sa ti na druhej strane ponukne prazdny profil a ty si vypytas fotku po ktorej ta zhnusi tiez ukoncis debatu...

ak by kazdy kto niekoho hlada, si dal rovnaku namahu s vyplnenim profilu a nafotenim fotiek ako s hromadnym odpisovanim na vsetky aktivne nicky a pridavanim inzeratov do vsetkych kategorii a prispevkov vo forach, nevyplakavali by ste tu kazdy den ako sa nikto seriozny/schopny/teba hodny...neda najst

PS: nikoho tu nehladame a ani nechceme aby nas aktualne oslovoval! to je odpoved na otazku preco mame prazdny profil ;)
1. Nereagujem
2. Nereagujem.
3.Poukazujem na to, ze ak ma niekto nejake podmienky, tak by ich mal sam splnat. Ale to si asi nepochopil.
Ja urcite nemam potrebu zufalo reagovat na vsetky inzeraty, co sa tu objavia. To je tvoja mylna interpretacia toho, co som napisal. *363*
4. Nevyplakavam, Plati posledna veta v mojom bode 3.
ak nereagujes na inzeraty z prazdnych profilov a opustas sa tu ako to je nefer tak len vyplakavas... vyber si ci ti to vadi pretoze sa tak nevies zoznamit, alebo na to nereagujes a potom by si tu nedaval srdcedrasajuce prispevky - oboje robit sa neda ;)
Zjavne mas problem pochopit napsany text. Na tvoje srdcervuce vylevy nebudem dalej reagovat.*363**363*
Sme tu kratko ale za tych par dni...dusno.Chlapi sa nedaju odbit.
Co je paradox chcu fotky tvare postavu a vsetko,pritom sme este ani neprisli na vsetky vymozenosti tejto zoznamky.
Je jasne ze muzska predstava je jasna kazdy co tu pride chce hned 3jku alebo dat pretiahnut manzelku ale tak to nieje,chceme spoznat ludi co maju nieco co nas zaujme a naopak aj nieco ponuknut a nie hned odstrasit.
V pare je to o dvoch..a to aj s tym ako si uzit.
Ako pises ak niekto chce a da prejav ze hlada nech sa paci a urcite je lepsia osobna komunikacia ako 100tis fotografii aj ked na zaciatok par obrazkov bez tvare len postava aspon znaviguje..kazdy ma limit co ano a co uz nie...
To je taky maly postreh nepodstatnych ludi..nas.