Výborne, všetko funguje ako má...tak šup šup vonku od počítača, aby si ten sex aj zažil a nie len sníval
Mám všetko čo treba aj sex a ked nie tak honenie len každý to pochopil inak nevadí
Neoplatí sa písať hlúposť. Čo je to za téma, mám rád sex a honenie? To keď ja napíšem mám chuť na bryndzové halušky,akú diskusiu budem očakávať.
Mas podobne chutky ako ja
urcite je nas tu takych viac. Davas aj skvarky pripadne maslo do halusiek, ci len cisto bryndza? 

Žiadne maslo len škvarky. Som mladý, sympatický a mám ich rád, stále na ne myslím.😂
Máš absolútnu pravdu. Občas je tu katedra pedagogiky a psychológie....poradenstvo o 106....:)
Na veľkú dieru , hrubá záplata.
Keď niekto napíše príspevok hľadám štíhlu ženu na sex style brm brm kvak kvak.., tak možno tomu už nepomôže nič (bearbeitet)
Keď niekto napíše príspevok hľadám štíhlu ženu na sex style brm brm kvak kvak.., tak možno tomu už nepomôže nič (bearbeitet)
Mozno radia preto, aby forum nebolo plne stupidnych prispevkov.
To sa chváliš, alebo sa lutuješ ? Oznámil si nám takúto novinu a čo ďalej ? Ver, že to nie je nič výnimočné s čim by si mohol na seba pútať pozornosť. Takých ako Ty sú tu státisíce. A vôbec sa tým nechvália.
To určite písala žena tento koment ale ďakujem za úprimnosť a nie nechválim sa
Som muž a mám rovnaký názor ako @puapa.
Si sám, máš chuť na sex, máš chuť si vyhoniť. A čo my s tým? Čakáš že nejaká žena sa zľutuje. Takmer každý, kto je tu má chuť na sex.
Buď si nájdi ženu alebo namiesto písania si ho vyhonň. (bearbeitet)
Si sám, máš chuť na sex, máš chuť si vyhoniť. A čo my s tým? Čakáš že nejaká žena sa zľutuje. Takmer každý, kto je tu má chuť na sex.
Buď si nájdi ženu alebo namiesto písania si ho vyhonň. (bearbeitet)
....
.................................

Mam nato stále chuť
Čím to bude?