Šukání vystříkané

Zážitky, pocity, zkušenosti

Nechali jste někoho vystříkat do přítelkyně/manželky a pak jí taky projeli a vystříkali? Nebo jste šli do vystříkané ženy někoho jiného? Jaké to bylo? Jen to víc klouzalo, nebo to byl hlubší zážitek?
Vzrušuje mě ta představa. Zatím jsem zažil líbání po tom, co partnerka vykouřila druhého a bylo to super.
u nás to už nějaký rok tak je. Co mě na tom nejvíce rajcuje? Když při zásunu po druhém cítím to TEPLÉ semeno. Šukačku nedokončuji, jenom pár pohybů sem a tam a nechám se vykouřit. Víc nepotřebuji.
Tak to je nejhnusnejsi sobectví...
Nedokončit šukání a nechat ženu rozdělenou? Zadne vykoureni si nezaslouzis.
špatně jsi asi četl, píši, po druhém, to znamená po tom, co byl přede mnou a on ji dostatečně uspokojil, polopatěji to už napsat neumím. *22*
Ahoj,
několikrát jsem měl možnost zasouvat do vystříkané, jak své tak cizí a za sebe můžu říct že super. Viz. naše příspěvky
Ahoj, teď jsem to četl. Moc hezké a vzrušující zážitky*114*
To je stejné jako se posrat a pak si sednout na židli a vrtět se.
Tak tohle mě teda nevzrušuje*1* Chápu jak to bylo myšlené. Možná ale i tohle někoho bere*8*
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
To muselo být super. Jakou jste si takhle dávali? Jeho přítelkyni nebo nějakou kamarádku?
Každého určitě neláká šukat čerstvě vystříkanou. Mě to hrozně moc láká když jsem hodně nadržený, jinak zas tolik ne*6*
*114* A všichni spokojeni?*6*
Těch 30 znaků je opruz, víc toho napsat nechci.
Myslel jsem jestli celkově byli všichni spokojeni. Byla tvoje, takže jsi s tím souhlasil, ale pak to nebylo to pravé? Právě proto jsem se ptal na zkušenosti. Třeba se mi to jednou taky poštěstí zažít...a třeba to zdaleka nebude tak super jak si představuji.
Jinal bych chtěl zkusit i stříkání na prsa, na každé jeden. Případně samozřejmě oba na obličej*71**114*
Zazitek to byl jak fyzicky, protoze se udelala vickrat, tak dusevni, protoze kdo ma kandaulisticke chute a uchylky, jako ja, toho to mega vzrusi.
Asi jsem divná... přijde mi to hnusný...
Proc Ti to prijde hnusne?
Nikdy jsi dva chlapy nemela?
Ani Te to nelaka zkusit?
Měla jsem trojku MMZ i ZZM. Jenže já nemám ráda sperma, na rozdíl od ženských šťáviček, které ráda mám. Sperma mi prostě nesedí ani chutí ani konzistenci.

Když o tom teď přemýšlím tak zajímavé je, že i když mám raději ženské šťávy než sperma, na druhou stranu mám raději muže než ženy *1*
Já jsem byla s vice muži, ale vždy se udělali na mě nebo do kondomů. Fuj aby jen chodil po druhém.
to záleži od konkrétnej ženy či muža.. ked striekne do teba jeden nie je to fuj?
Do mě může jen manžel....víš...
hlavne že dáš kundu viacerým ... vtipné..
Ať si každý dělá co chce...do mě může jen manžel a ostatní ne....
Přítelkyně úžasně klouže i bez toho aby ji před tím někdo vystříkal .Myslím že moc mužů netouží ,aby jim nejdříve vystříkal partnerku ,ale jsou i výjimky .
Souhlasíme. Sexovat s tím, že se někdo do mě vystříkal nás moc nevzrušuje.
Nechtěl bych, aby to byl nějaký tajný milenec. Zajíček, kterého bych jí schválil, by mi nevadil, spíš naopak. Klidně bych šel do cizí vystříkané. Před časem jsem sháněl pár, co mě přibere, "kupodivu" se nikdo neozval.*3*
zasunúť do čerstvo vystriekanej kundy to je fakt Naj Rajc ! zažil som to s manželkou viac krát, veľmi sa jej páči keď má pičku plnú semena, plnili sme ju spolu s kamošom skoro 4 roky tak jeden dva krát do mesiaca, keď sa rozviedol a nemal inú priateľku... škoda teraz sa už znova oženil
To muselo být super*71* Někdy tedy byl první on a někdy ty? Zkusili jste jí tam dát obě péra najednou? To bych chtěl taky zkusit a na konci cítit, jak se mu škube a pumpuje to do ní.
Zažil jsem to s milenkou po dohodě, že by ráda okusila 2 muže. Bylo to úžasné pro všechny.
Nejdřív její manžel a pak ty? V jaké poloze jste pak šukali? Na koníčka to asi není ideál, to dost vytéká*3*
A je to zážitek a velké vzrušení i pro ženu. Třebas i když muž o tom neví, že před dvěma hodinami byl v té ženě úplně jiný muž.
To jsem zažil a také jsem to nevěděl. Když jsem se to později dozvěděl, tak to bylo hodně vzrušující
Kdo jí předtím vystříkal? Byla to tvoje žena nebo cizí?
Super, díky za odpověď. A můžeš nějak rozvést ty dva muže po sobě? To jsi zažila? A ten druhý to nepoznal a myslel si, že jsi tak vzrušená?
Takže i nadprůměrný orgasmus? Myslím pro muže.
Jaká poloha je podle tebe ideální na píchání vystříkané?
Dobré zážitky*114* Mě vzrušuje třeba představa, že bych přišel domů a moje by šukala s pěkným zajíčkem. Začal bych jí dráždit poštěváček a počkal bych až jí vystříká. Pak bych zasunul a přidal svojí dávku. Ta moje se ale stydí a nechce to dělat s nikým dalším, tak se alespoň ptám, jaké to je.
Je to bomba pocit... jak dusevni, tak fyzicky, jak to tam klouze a cvachta.
Vis co rikaj zeny, kdyz se chlap udela dvakrat ci vicekrat po sobe?
Ten samý? Ani tak nevím, prozraď*6*
DigDag
DigDag Inaktiv vor 6 Jahren
Jistě rád půjčuji manželku. Vzrušuje mě vidět jak ji jiní šukají a pak jít do ní.