Teraz som v tej fáze, keď zbieram odvahu.
Vidím že odvaha je aj u iných problém tak ako u mňa.
Nie si sám...aj ja mam ten isty problem... preto chcem ist do trojky kde on bude BI
Napíšte niekto kto mal takúto túžbu a splnil si ju. Aké to bolo, či neľutuje, pocity pred a pocity po tom. Miesto a prevedenie atd. Ale reálne, nie vymyslené.
Ja som ženatý, no žena už v sexe nechce nič. Som odkázaný na svoju ruku a tak som sa rozhodol, skúsiť to s chlapom. Dal som sem inzerát a za nejakú dobu sa mi ozval jeden mladík. A zrovna z toho mesta ako aj ja. Sadli sme si a už asi zo štyri roky sa sem tam stretneme a poriadne a bez zábran si užijeme. Treba len skúsiť. Je to fajn zmena.
Ahoj našiel som a bolo to úžasné treba hľadať a vždy sa nájde niekto kto tiež skúsi.
Najlepšie je ist do Bi/gay sauny a tam môžeš aj skúšať alebo sa iba pozerať.
V BA je taká sauna Club Expert.
Idem dnes
V BA je taká sauna Club Expert.
Idem dnes
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Hladam sport bisex chlapa na skusanie.
ja som pred rokmi nabral odvahu a odvtedy som si už veľakrát užil naplnenie týchto túžob, ale každý sa musí rozhodnúť podľa seba. Lebo sa môže stať, že tomu prepadne naplno ako ja. Čo však rozhodne neľutujem.
Tiež by som to chcel skúsiť len nemám bohužiaľ s kým
Samozrejme neskusis tak nevies ,je to fajn ak sa stretnu dvaja rovnako naladeny ,alebo ak chlap najde super bi parik...zase nerozumiem chlapov s tym ze ak vidia nejake pero okamzite chcu sex ,nie kazdy chce sex okamzite ,stretko na slepo alebo sex s nepoznanym clovekom
Keď nájdeš odvahu zistíš, že to bol ten najmenší problém. Problém príde, keď začneš reálne hľadať.
Ahoj v galerii máš tu umelú vagínu do tvaru sulca,aké to je stým sa robiť?
Živú nic nenahradí, ale aj tak som už nejeden krát vystriekal 😁. Z času na čas ju prevetram
Raz by som to vyskúšal....ma to aj vibrácie?
Áno má to vibrácie. Sú rôzne, aj oveľa lepšie.
Ďakujem určite to raz skúsim teda musím ,lebo chcem
Tak je šťastný muž,s nádhernou ženskou
Presne tak. No nadej zomiera posledna.
Presne umiera posledná ,najde da urcite niekto dkor ci nedkor,ale velka vacsina ne netrpezliva a chce vsetko teraz,v tomto momente,najlepsie okamzite
Veru aj ja mám predstavy...ale to je najhoršie najist niekoho normálneho a hlavne diskretneho je problem
Keď sa odvážiš premeniť tvoje predstavy na skutočnosť, tak určite niekoho nájdeš. Ja som to tiež chcel vyskúšať a našiel som :)
Kľudne niekto diskrétny a normálny môže napísať....určite niečo dohodneme....pre mňa je diskrétnosť najdolezitejsia
Ahoj....aj mňa to láka...koľko máš rokov? Ja 50
Tak najdi odvahu a vyskusaj.
Je to zvláštne 13 mužov tu píše o snoch, predstavách a túžbach s BI mužom. Opisujete aké je ťažké nájsť toho pravého a ako by ste chceli stretnutie...
Je to typický problém mnohých ľudí, budú sa radšej sťažovať, ako niečo urobiť, aby to zmenili. Však každý hľadá muža, tak už ste si mohli vymeniť telefónne čísla a aj 3x stretnúť.😀😀😀
Je to typický problém mnohých ľudí, budú sa radšej sťažovať, ako niečo urobiť, aby to zmenili. Však každý hľadá muža, tak už ste si mohli vymeniť telefónne čísla a aj 3x stretnúť.😀😀😀
Presne😁 same reči a skutek útek ja som nerozmýšľal ale som vyskúšal a nie raz a som spokojný veľmi chlap fajčí lepšie ako žena vzdy
Môžem potvrdiť.Mám síce iba jednu skúsenosť spred pár rokov,vyfajčil ma muž,ani neviem ako,ale stále na to spomínam.Lepšiu fajku som nikdy nezažil.
Ahoj odkiaľ presne si vyfajčim ty ho ako ten dotyčný.
Som z Košíc,chcel by si ma naozaj tak vfajčiť?
V ba mozme spolu dat relax pokec v saune hotel nivy :) robi sa to bezne
Ja nemám záujem.
HUMENNÉ.... Asi sa nenájde Bi M na spoločné začiatky v objavovani Bisexuality....!!!!
Kto ma skusenost s bi maserom s nejakeho welness ? Popise niekto zazitky a kde takeho najst?
No vsetci mame podobne tuzby a predstavy
Tak tak :) inak ja som tiež z Liptova :)
Tak tak vela chlapov ma rozne tuzby,len tazko najst toho praveho ,ktory by vyhovoval po vsetkych strankach a predstavach
Presne tak,, tužby a chute su,, len nájst podľa predstáv a aby bola zhoda v tom kto čo hladá a vyhovovali si obaja po tých stránkach + ten priestor a serioznost dskretnost atd je fakt tažke,,
Presne,ale mozes najst cloveka co vyhovuje a zase problem ,priestor
no ano, priestor a dialka je asi najčastejši problem ak by si aj vyhovolali obaja a mali zhodu v tom čo ich laka, čo už,,,
no njades aj s okolia ale ako pisem ak je clovek zadany,zenaty tak si strazi svoje sukromie a nechce aby si niekoho doniesol domov
ved jasne,, jedno ide s druhym no, a napisal som ako to vnimam ja,, čo už,, len dufat že raz sa podari
Tiez zboznujem zeny, ale sem tam sa pohrat s penisom ineho chlapa je naozaj vzruso. Keby sa raz tak podarila BI 3-ka, 4-ka :)
Mas pravdu, je to take lakave mat tvrdeho vtaka v ruke a nie je to ten tvoj.
Ked najdes odvahu daj veduetba mozeme sa stretnut
Presne, nájsť tu normálne je veľký problém.
Tiež by som to skúsil pokial by bol v okoli neaky pohodák .
Ahoj hľadám pár s bi mužom. To ma láka vyskúšať. Pekne ju lízať pokiaľ bude on v nej a aj jeho
Na konci budeme skor ľutovať to, co sme neurobili ako to, co sme urobili
Ako vies?
Aj ja by som chcel vyskusat....
Povedzte mi ze kde je problém, ked to chcem skusit tak to skúsim. Tiez som to skúsil a je to fajn... Pritom milujem zeny ale obcasny ulet ze si s niekym niekde vyhonim alebo on vyhoni mne alebo ja jemu je vzrušujúce
Presne tak.
Problém je nájsť normalneho....

Tajná túžba vyskúšať BI
Máš rôzne tajné predstavy