Sténání, vzdychání, hekáni,

Jak to máte se zvuky?

Mě se líbí kdyz zena slastne heka i někdy slasti křičí tím vím že to je pro ní slastne. Ta co je ticho je něco strašného ale takovych jsem poznal velice málo.
Já jsem u toho docela hlasitej, až se mi přítelkyně smála. :)
Vzdychanie je parádny signál ze je to dobre, mna osobne to vzrušuje keď žena vzdycha, je to vášnivé.
Sam nie som ticho, precitujem tu slasť.
Neovládam sa, predsa len, bývam vo svojom a deti nemám 😂
Nektere zeny treba nevzdychaji proto, ze k tomu neni moc duvod :) Ja myslim, ze kdy jindy se uvolnit nez pri sexu a moc se nekontroluji. Manzel to nekomentuje, tak nevim, jestli se mu to libi nebo ne :) (bearbeitet)
Susylefty:

Ikdyž důvod má, vzdychá, ale potichu (milenka) . Jsou to takové ty slastné nádechy.
Schválně jsem se jí na to ptal. Sama mi řekla, že to tak prostě má, že se nemám ničím znepokojovat. (bearbeitet)
S dětmi ve vedlejším pokoji jsme se s manželkou tak nějak naučili být při sexu potichu, nicméně jemné sténání a vzdechy si neodpustíme. Bez dětí doma jsme trošku hlasitější, ale jen trošku. Prostě zvyk za ty roky nám zůstal. Sténání a vzdechy jsou však důležité pro pěkný sex, protože nám umožňují říct beze slov tomu druhému, co se mu nelíbí, co se mu líbí víc a co ještě víc.
Bohužel milenka naopak má ráda sex potichu. Nevím proč, ale jí se to tak líbí. Bohužel vzdychá tak slabě, že někdy nepoznám, kdy už má orgasmus a lížu ji dál (lízání její "studnice rozkoše" mám nejradši). Že už má dost si vždy řekne sama. Bohužel i orgasmus má celkem tichý.
Jen jsem chtěl dodat, že orgasmus má sice celkem tichý, ale na druhou stranu absenci ječivého vřískotu dohání při slastných nádeších svými pohyby tělem, zvláště pak v oblasti pánve *63* *22*
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
přesně tak, k sexu patří uvolnění a nekontrolovat se, ale užívat si to. A to se bez hekání neobejde. Bohužel i za cenu, že to slyší sousedé. Pokud jsou tolerantní je to dobrý, ale když má někdo za sousedy závistivé lidi a ještě je to v noci, tak ámen s nimi. *9*.
Jj je to krasne slyset a zmena vyrazu ve tvari , jiny pohled oci... to vsechno dohromady je nadhera :) (bearbeitet)
Moje u toho řvala tak,že jsem jí slyšel až v hospodě o tři domy dál... *400*
Aspoň jsi věděl že ji to dělal pořádně)))
Čekám kdy to někdo napíše a pořád nic.
Jo je to sexy když u toho žena pěkně vzdychá a je to vzrušující
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Až to někdo napíše, tak řeknu. Obecně si myslím že se víc líbí chlapům když ženská pořádně vzdychá.
Jj mám rád jak moje žena u toho vzdychá. Aspoň vím že se jí to moc líbí
mě to vzrušuje hodně
nesnáším chlapy,kteří jsou v posteli potichu
Já si teda dokážu někdy i dost zavzdychat i u honění a když doma mrdame, tak se nejdříve zavírají okna protože se dokážeme občas vyjadřovat dost nahlas 😁😉
já mám rád, když ženy dávají najevo, jestli a jak moc se jim to líbí. Bez toho to není ono. Jak říkala jedna kamarádka "ať sousedi závidí".
Já když troch zasténal, nebo zadržel dech, tak mi kamarádka vždycky začala poskytovat první pomoc, dělala totiž vrchní sestru na Áru.