Nebo zkus bravera, jde to koupit tady www.longlove.cz, něco jako emla, ale todle je přímo na sex
Zdravím, chtěl jsem jen poznamenat.. Když jsem byl s přítelkyní a došlo na sex tak klasika pá minut a hotovo. Pak jsme se rozšli, a jak to bývá po pár dnech sme se domluvili na sexu, byl snad každej den, jenže je mi divné že jsem pak mohl souložit i hodinu a nic. Nějak mi to nevadilo a mohl jsem do toho bušit.. samozdžejmě že jsme se k sobě vrátili a ted je to jako předtím pár minut a konec...čím to je?
Ak si veľmi citlivý , potom by ti mohol pomôcť pravidelne malá lyžička chmeľu zaliatá šálkou vriacej vody, pomáha to na zmiernenie sexualnej precitlivenosti
- je otázka proč se omezovat a myslet na něco jiného, natírat se a nebo polykat fety. Po každém orgazmu se přece zase postaví a pak to trvá dýl, než přijde nový. Když je souhra v posteli tak se přece dá tu prodlevu kreativně vyplnit, orál je taky zajímavý
ja som tým myslela fyzickú citlivosť penisu, neikedy môže byť neúnosná
- když vezmeme v úvahu důvod pro který souložíme tak nevidím důvod oddalovat výstřik tím, že budeme myslet na něco jiného. Potom nemá cenu lézt do postele, je lepší jít to něco jiného dělat rovnou. Nikdo se nenarodil nadsamcem. Jestli partnerka, v tomto případě, chce mít výkonného chlapa tak musí počítat s tím, že to umění musí chlap natrénovat. Jestli si o tom nedokážou ti dva popovídat tak nemá cenu hledat náhradní řešení
Je vidět, že jsi podobnou situaci nezažil. Teď totiž musím řešit stejný problém. Zpočátku bylo vše v pořádku a poslední dobou nedokážu partnerku ani uspokojit. A dokáže to velmi pohnout i se sebevědomím, takže každá rada je velmi drahá. A jinak všem ostatním moc děkuji za rady. Jsem ochoten vyzkoušet cokoli!
Problémy s výdrží jsou u mužů častým tématem. Otázkou je, co je to krátká výdrž. Partnerky mají jiná časová kritéria, než je představa naše (mužů). Na druhou stranu ta hrana, kdy je to málo a kdy už je to OK, je prostě různá. Osvědčený je samozřejmě trénink - ty metody jsou popsány výš. Ale bohužel pánové, bereme si často do postele i svoji hlavu. Vždyť přece v posteli jdeme do toho naplno a teď se ukáže jací jsme samci. A to je začátek trablů, o kterých se tady radíme. Psychika je první, co je častým důvodem. Pomůže to neřešit, někdy trochu alkoholu (ale opravdu málo! - po litru vína nebo 2 dcl rumu nečekejte vůbec nic!). Pokud si na to ráno vůbec vzpomenete, tak vám to na sebevědomí nepřidá, protože ho fakt nepostavíte! :-)
Doporučované medikace bych doporučoval jen opatrně. A spíš jsou to vážně psychické , promiňte, berličky. Ale použití jakéhokoliv prostředku je právě tím uvolněním psychiky. Po aplikaci čehokoliv totiž přichází pocit jistoty, že teď nemůžu selhat, protože jsem si přece vzal, ne? Takže řeště poměr výkon/cena. Třeba? :-)
Doporučované medikace bych doporučoval jen opatrně. A spíš jsou to vážně psychické , promiňte, berličky. Ale použití jakéhokoliv prostředku je právě tím uvolněním psychiky. Po aplikaci čehokoliv totiž přichází pocit jistoty, že teď nemůžu selhat, protože jsem si přece vzal, ne? Takže řeště poměr výkon/cena. Třeba? :-)
Co je to za blbost že po litrů vína ho nepostavím :D když si dáme každý litr vína to je potom rodeo 😍
Me chlast na vydrz nepomáhá,, ja i po flasce whisky strikam do 3minut... uz vzdávám cokoli , co by mě zachránilo a ja bych měl představu že si dlouze zasukam
Pokud je to možné, požádejte o předpis na Mesocain gel.Gel se v malém množství použije na uzdičku a korunu žaludu asi 20 minut před akcí.Gel je určený na zavádění katetru, takže je zravotně naprosto nezávadný, navíc klouže.Mohl by Vám vadit jedině pokud jste na mesocain alergický - což při takhle malém množštví a) poznáte, b)musela by to být sakra alergie aby Vás to opravdu nějak ohrozilo.(Mimochodem, až vás štípne komár tak se to taky hodí :-)) .
Daly by se také použít masti na hemeroidy, protože některé také obsahují
lokální anestetika (např. Faktu - chinkokain).Problém ale je, že jsou většinou mastné a to se nesnáší s kondomy.
Daly by se také použít masti na hemeroidy, protože některé také obsahují
lokální anestetika (např. Faktu - chinkokain).Problém ale je, že jsou většinou mastné a to se nesnáší s kondomy.
Tieto kondomy Pepino su priamo lubrikovane Mezocainom.
http://www.pepino .sk/long-action/34
http://www.pepino .sk/long-action/34
Śpanělské mušky (puchýřník lékařský)
Paroží japonského jelena
Mexičtí kolibříci
rozemletý roh nosorožce
z jídla mají afrodiziakální účinky:
ústřice, garnáti, hlemíždi, chobotnice, želví vejce, mořtí konící, křepelčí vajíčka, chřest a jiné
z rostlin jsou za afrodiakální:
ženšen, mandragora, rulík zlomocný, vinná réva
afrodiziakální koření:
Skořice, muškát, zázvor, hřebíček, pepř, vanilka, bazalka, kardamon, libeček, koriandr, šafrán, anýz
To by ti snad mohlo stačit, pokud by si potřeboval více informací či radu, obrať se na naši poradnu www.alpany.blog.cz
Paroží japonského jelena
Mexičtí kolibříci
rozemletý roh nosorožce
z jídla mají afrodiziakální účinky:
ústřice, garnáti, hlemíždi, chobotnice, želví vejce, mořtí konící, křepelčí vajíčka, chřest a jiné
z rostlin jsou za afrodiakální:
ženšen, mandragora, rulík zlomocný, vinná réva
afrodiziakální koření:
Skořice, muškát, zázvor, hřebíček, pepř, vanilka, bazalka, kardamon, libeček, koriandr, šafrán, anýz
To by ti snad mohlo stačit, pokud by si potřeboval více informací či radu, obrať se na naši poradnu www.alpany.blog.cz
A to má být jako co? Sbírka lidových pověstí?
Možná reklama, ale určitě ne rada na otázku vlákna.
Možná reklama, ale určitě ne rada na otázku vlákna.
O konkrétním přípravku nevím, s bývalým partnerem jsme řadu věcí zkusili, ale nic nepomohlo, nakonec to došlo tak daleko, že byl ochoten vyzkoušet i léčitele, musim říct, že mu to pomohlo, trochu se srovnal, bylo to u něj psychické, což do návštěvy léčitelky netušil, nějak jej to nenapadlo a je pravda, že v té době měl hodně stresu v práci, rodině a tak. No snad bych ti mohla doporučit onu pani, www.alpany.blog.cz, pracuje zde pod jménem Govinda, muzes a nemusís vyuzit
Pokud se rychle uděláte většinou to bývá spojené s masturbací v mládí kdy jste poznávali vaše tělo s ostychem někde v soukromí a rychle aby to nikdo nevyděli. Penis pak je navyklej na to se rychle udělat. Také je to velmi spjaté s psychikou. Doporučuji zajít k urologovi a nechat si předepsat tabletky. Existují i různé msti ale nejsou tak spolehlivé a m usíte čekat. Doktor vám předepíše antidepresiva (pokud nějaké doma máte mrkněte na lístek uvtiř většina antidepresim má jako vedlejší účinek poruchy ejakulace)mno a řekněme už po 2-3dnech kdy se bere asi 1denně si můžete dopřát krásný dlouhý sex. 100% to funguje tak se nestydte a zajděte tam. Příklad (Stimuloton, Citalex...)
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.

Prodloužení výdrže
trenink, rady, pripravky
Masturbovat vydrzim dlouho ale primy sex a jeste bez kondomu je fakt o minutach a rad bych dele cca. 10 - 20 mit vasniveho sexu