Citlivost části žaludu

Přecitlivěla část žaludu na tlak

Zdravím místní,

mám na Vás dotaz sexuálního charakteru na penis. Zaregistroval jsem zvýšenou citlivost jedné části žaludu při masturbaci. Přikládám ilustrační fotografii do odkazu, o kterou část žaludu se jedná ... https://ctrlv.cz/kY6p ... Není tu možnost přiložit fotografii. Jedná se o přední část žaludu (pohled ze shora) těsně pod špičkou žaludu. Při dráždění této části s vyvinutím vyššího tlaku (např. masírování mezi prsty, tření o dlaň) přechází klasické příjemné pocity v nepříjemnou bolest, kdy už nejde pokračovat a musím tuto část přestat stimulovat. Při doteku nebo lehčím přejíždění necítím zmíněnou bolest. Musí to být opravdu současný tlak na tuto část. Přirovnal bych tuto bolest k takovému nepříjemnému bolestivému močení.
Po ejakulaci je tato popisovaná část žaludu extrémně citlivá na dobu takové minuty. Zbytek žaludu se jeví jako bezproblémový.

Tak se tedy obávám, že by to v sexu mohlo v budoucnu dělat problémy. Jsem sexuálně nezkušený. Přecejenom tam to bude probíhat asi trochu jinak :-). Nevím, jestli to s tím může mít souvislost, ale dodám fakt, že odjakživa masturbuji přes předkožku. Nedotýkám se přímo žaludu ale skrze předkožku, kterou stahuji a vracím. Je mi 23 let.

Máte s tím někdo zkušenost a co s tím připadně jde dělat?
Děkuji za odpověď a hezký den přeji,
Kamil
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Diky za info. Ja se uplne skubu precitlivelosti kdyz narazim na todle misto. Okamzite musim prestat. Nepomaha ani lubrikant :). Lekar, tedy jen pres internet, mi dneska rekl, ze to neni zadny problem ... ze to nebude bolet pro styku.
Ty jsi opravdový génius, našel jsi způsob jak všem tady ukázat Fógla a nedostat za uši. Like a Boss *3*
To opravdu nebyl muj zamer :D ... mezi nama navic neni muj.
dej mu par dni klid, kdyz to pretrva, zajdi k doktorovi. muze byt jen unaveny z castyho honeni a prilisnyho zmoulani a drazdeni
Ja to uz zaregistroval i v minulosti, asi nebude tim. To musim opravdu zmenit zpusob uspokojovani a pak to zjistim, coz prave moc casto nedelam :-).
Tak žalud je prostě nejcitlivější část penisu. V některých místech víc, v některých míň. Pokud Ti to nevadí při masturbaci, tak to bude v pořádku i při souloži. Jen zkrátka kvůli té citlivosti nebudeš moct pokračovat hned po orgasmu na další kolo, ale budeš si muset dát pauzičku jako většina mužů. Pokud To vadí i při masturbaci, tak určitě doporučuji navštívit urologa, jak již radil DWT.
A proč s tim nejdeš k doktorovi? to čekaš že ti tu někdo uděla diagnozu .via Dr.House ?!