Kocovina

Vstávání ve dvou

Taky to tak máte? Večer pití a ráno kromě bolehlavu ještě nadělení v trenkách. Mě by zajímalo proč to tak je (vím, že někteří to tak nemají) a hlavně mají to tak i ženský?
Jj, druhej den po chlastačce jsem na sobě taky vždycky pozoroval znatelně větší chuť na sex. (Teď už to nezažívám, páč piju decentně) Ale nevím vůbec, čím to je způsobené... dotaz na nějakýho MUDr.
Alkohol silně redukuje testosteron v těle, což by mělo mít za následek ztrátu chuti v opilosti (nebo nechce stát). Tělo se s tím snaží vypořádat tak, že produkuje jiné látky v nadvarlatech, které mají zajistit produkci testosteronu. Tyto látky se do určité míry chovají jako náhražka testosteronu, takže způsobují nadrženost, ale testosteron to neni, takže nemusí bejt taková výdrž při sexu (z ničeho nic ochabne).
*16*

jo a PS: Tvrdej chlast zvyšuje aktivitu enzymu aromatázy, kterej převádí testosteron na estrogen (degradace testikulárních leydigových buňek) *58* (bearbeitet)
Ahoj, mám to stejně, stačí pár pivek či pár panáků. Nemusím být ani extra opilej a druhej den bych mohl sukat 10x furt nadrzenej 😁
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Jenže dovolím si tvrdit, že při kocovině je daleko jinačí, než normálně ;)
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Nene, já střízlivím docela rychle. Jako ano, jsem víc unavenější, ale neřekl bych opilý (taky nepiju nijak závratně). Ale ty chutě jsou prostě jiný, intenzivnější a skutečně je erekce fakt tvrdší, ve všech směrech.
to naděleni maš namysli jako že jsi se posral? nebo co tim mysliš *247*
Tak věřím, že jsou i takoví :D já měl spíš na mysli, že třeba u mě to znamená daleko větší, tvrdší a pevnější erekci.
no ja mam po ranu taky tvrdou erekci na to se nemusim den před tim ožrat *244*
Já to mám úplně stejně....při raní kocovině erekci a strašnou chuť šukat...
Kdyby jsi ji nemel, tak by jsi se pochcal *22*
Samozrejme ze zenske maji taky tvrdo v trenkach rano. Zejmena zdejsi "zenske" *22*
Možná se budeš divit, ale ženský mají taky noční a ranní erekce. Kliťák je v podstatě takovej nedomrlej pták, funguje do značný miry stejně. *24*
Tak jsem to nemyslel :D myslel jsem nějakej ženskej ekvivalent téhle mužské záležitosti :D