vyšší level....lizať semeno premiešané s menzesom...priznám sa, nedal som to....samotné seno áno, samotný menzes áno....zmiešané nie
Rad mam semeno a najme na jedlo postriekane
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Túžim vyskúšať milovanie v trojke pri scenári ja dole otočený tvárou k šuške ženy a a počas súlože s partnerom by som ju lizal a zlizal aj vystriekanu.....zatiaľ som ale nenašiel 🤷🏼♀️
Mne krásne vonia mušlička, keď je od semena, a keď sa s ním zmiešajú aj jej šťavy :) už len pri lízaní, keď vieš čo s ňou urobil cudzí muž, a vidíš tú lepkavú mušličku, alebo zadoček, alebo vieš že mu semeno spapala, no nádhera 🙄
Áno keď sa jej urobil do úst ona ti to dá na tvojho no krasa
Ja už hľadám dlho párik, kde by som mohol vylízať vystriekanú ženu. Zrejme nemá nik záujem
Ahoj príď vyskúšať našu Tantra masáž viac informácií je v profile
Milujem chuť teplého semena na jazyku, kto mi strekne čerstvú dávku ?
Ja rád lížem moje semeno z chodidiel mojej priateľky
Tak manžel má túto záľubu. A vylize nie len po sebe aj po iných mužoch 😉😉🤗
Ja tiez mam tuto zalubu, rad vymienam semeno s inym muzom, ale vzdy to musi byt na zenskom tele, na picke, alebo v zenskych ustach, potom sa bozkavame a jazykmi miesame semeno
Rád sa pridám k lízaniu
aj moje aj jeho
Keď raz prišla žena od milenca tak ma začala bozkávať v ústach mala ešte chuť jeho semena keď ho fajčila.
To by som rád tiež aj tebe po manželovi
Nikdy som nemal ani nemal chuť,ochutnať semeno svoje či cudzie...jedinú záľubu v ňom mám ho striekať. Vlastne som si dával majzla pred zásahom ktorý v trojke hrozí...v trojke som jej ho dal do riťky v ktorej sa pár sekúnd pred tým vystriekal naš "sex-kamoš"..hneď ako som si to uvedomil som pocítil teplé semeno a hneď som striekal aj ja,tak veľmi ma to vzrušilo!!Sám som bol prekvapený aké mega to bolo!! Inú skúsenosť nemám ani nepociťujem mať...Všetkým Vám ho prajem veľaaaa,samozrejme každému podľa chuti :-)
Ja som skusil svoje a celkom to bolo fajn no teras by som vyskusal vylizat semeno z nejalej muslicky
Ja som skusil svoje semeno a chutilo mi teras je načase ochutnat ine semeno
Mne moje chuti :) je velmi dobre ;)
Dáš aj mne prosím ? Podeliš sa ? Chcem skúsiť niečo nové.
Asi ako vacsina, co pise, hlavne vlastne som skusil a naj je to z partnerkynej muslicky, alebo ak je vystrek na zadok...moc ma to rajcuje! No velmi ma laka skusit vylizat semeno z inej zeny. Ale to asi ostane len snom
Myslím si, že vylízať cudziu ženu po cudzom mužovi je najvyšší level v "Orálnych hrách o život" parafrázujúc názov známeho filmu. Zrejme láka to mnohých o čom nasvedčuje veľa podobných otázok na tomto fóre. Pravdepodobne asi najťažšie realizovateľný zážitok.
Možno by ti chutilo cudzie semeno z vlastnej ženy.Neskúšal si?
Skusil, ale len raz. Clovek ked je nadrzany, skusi vela veci :)
Prvý level majú zrejme "odlízané" viacerí s manželkou priamo z mušličky, z akejkoľvek časti tela. Cesta k takejto skúseností je obvykle rozmanitá a veľmi individuálna: náhoda, zvedavosť, submisivita ... Druhý level (cudzie semeno z vlastnej partnerky) už chce väčšiu odvahu, odhodlanie spoznať niečo čo sa považuje na čosi čo už je cez čiaru, prípadne úplnú stratu kontroly pri nespútane vášnivom sexe. Pokiaľ to vyhovuje všetkým zúčastneným je to úžasná vec, ktorú keď raz skúsiš, nechceš sa jej vzdať a keď ju doma nemáš, tak to vyhľadávaš inde
(bearbeitet)
V zivote nie su ziadne ciary. Ciary si kreslime v hlave, ale mozeme ich aj vymazat.
Tato tema je pre mna prejdena, ale samozrejme zaujimava. Skusil som 1x. Mam "odlizane" :D Ale ta druha cast temy je stale otvorena...
Ono je to tak, že kým nemám orgazmus, mam na to fakt chuť, ale keď sa už vystriekam, nějak ta chuť prejde. Párkrát sme sa ale s manželkou dohodli, že ma k tomu "donúti" a sadne si na mňa. Po pár sekundách je chuť naspäť %), je to veľmi vzrušujúce! Zatiaľ len moje, fantázia však pracuje a v nej by som skúsil aj semeno iného muža, ktorý sa do nej vystrieka. Kedy a ci vôbec dôjde k naplneniu tejto fantázie, sa neodvážim predpovedať.
Chce to odvahu a dôveru... iste je to neskutočne zmyselný zážitok...
Ja som tak už z mojej ženy lizal semeno je to neskutočné aj pre ňu aj pre mňa.
Iba svoje. Rád si ho striekam priamo do úst 😉
(bearbeitet)
a to ako sa da priamo do ust ??
Obcas si skúsim nastriekat do ust, ale 90% skončí žiaľ vedla. Chcel by som vedieť ake je to mat plne usta semena.
Sme na tom rovnako.
Najlepšie je to z cudzej picky
Svoje lížem často z bruška a pi*ky
Mňa láka vylízať vystriekanu pičku. Zatiaľ som ale žiaden párik nenašiel 🤷🏼♀️
Ahoj zatiaľ nie. Len svoje . Ale skúsil by som.
aj ja by som skúsil veľmi rád, môžeme sa dohodnúť
To aj my. Semeno lízať je super
Skúsil som a je to veľmi vzrušujúce aj svoje aj cudzích keď je pekne vystrikana mušlička semenom pekne do sucha vylizat mňam
Zatial som skusil len svoje, ale bolo to neskutocne eroticke, skusili sme to niekolko krat ale najlepsie to je ked sa hned otoci na 69, potom ma aj niekolko orgazmou ako ju lizem.

Lizanie semena
Lizanie semena so zeny