Mini swingers

4 pári maximálne užívanie

Ahoj ještě hledáte páry na párty?
Zaujíma ma či sa deje niečo v okolí Nitra.....
My robievame swing ale s obmedzeným počtom účastníkov. Všetko zabehnuté páry, ženy, muži a raz za čas prijmeme aj nového člena ale musí prejsť kontrolou chúťok. Lebo každá partia ľúbi niečo iné a na niečo iné sa sústreďuje. Je pravda, že každý súloži koľko chce a keď je žena schopná do rána aj 2 dni dostane to. Stane sa, že príde aj cez týždeň a dostane aj cez týždeň ale nie v požadovanom počte ako cez víkend, keď som aj ja doma.
mame zaujem o stretko sme par ž-m 55-60
Ahojte...a cisto iba pary?...miesto pre muza by sa nenaslo?
Ahojte a odkiaľ ste? My sme milenecký par z BA 37 a 39
sme okolie Michaloviec Zemplinska sirava
Áno, je to možné. Často sa stáva, že organizátor prijme obmedzený počet single mužov, hlavne vtedy, keď sa mu prihlásia single ženy. To ale znamená, že ak tam nemáš svoju partnerku, môže sa stať, že si nevrzneš 😏
je to super my to robievame kazdy mesiac.....
Radi by sme sa pridali ja mam 30 priateľka 47 fotky a tak poslem ak by mal niekto zaujem alebo píšte sms 0940960980
Nie je to riziko na zdravie? Moja aj by chcela len si myslí že je to riziko.
ahoj n pár novic79 ,ked táto prekliatá pandemia skonci pokracujem s organizovaním akciíí sw so striedaním alebo Gb akciách ...s radostou vás pozývam ku mne na exkluz, chatuked to robievam uz roky max 5 párov glamour prostredie ,diskrétne v romantickom prostredí...ozvite sa ,pridajte sa aj iné páry...táto prekliatá doba si vyzaduje ju porázat sexom*63**71**162*
Ahoj, mam zaujem 🌹🌹🌹😈😈😈😈😈❤️❤️❤️❤️😉😉
po vakcinácií rád vas pozvem ...glamour prostredie exkluz. chata ZSK
Dobry napad aj my sme o niecom akom uvazovali, len teraz ta korona vsetko neguje,
Paráda, ja by som zase chcel nový Superb a tri ženy pod paplónom. Čo teraz s tým?
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Keď napíšeš niečo takto chobotsky, tak sa potom neurážaj.
Ahojte 6miestny alebo 4miestny apartmán na Donovaloch správa
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Napíš správu a dohodneme.......