Vipukla vagína

Na pomislenou

Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Nič v zlom... Gynekológ.
Akože nie som grammar nazzi sam píšem katastrofálne :D
Do pici jaky vy ste tu vsetci vzdelany chodite sem na to aby ste opravovali chyby vo vetach? Riesili pismenka v slovach? je to tu podstatne? Hotovy ucitelia vsetci a doma do pici neviete ani klinec si nabit do steny aby ste zavesili obraz
A tie vulgarizmy sú naozaj potrebné? Ja si obraz viem zavesiť, a aj gramatiku ovládam. A ak by som vedela, že pravopis nie je moja silná stránka, tak sa pozriem na červenou podčiarknuté slovíčka v texte a opravím si to... to snáď zvládne každý, nie?
Ahoj v telefone to neopravis, či ano??
Dal som ti prst dole, ale chcel som naopak. Úplné s tebou súhlasim. Pravopis to neovládajú a čududujú sa že nik o nich nejaví záujem. Nie každý sa chce baviť s primitívom.
Pozri sa ked si tu koli tomu aby si opravovala chybicky vo vetach ak to je take podstatne pre tych co su tu tak sa prihlaste do skoli ako asistenti k pani ucitelkam a opravujte diktaty po nasich detičkach a nerieste tu ci niekdo napise nieco zle je to sex stranka nie hodina slovenciny
No čo na to napísať - komu stačí k sexu ktokoľvek, kto má pohlavný orgán, nech si to tak má :-)
A ty odkial to vies ? ze si spravila taky usudok? asi si zle pochopila o com som pisal precitaj si poriadne vsetko znova mozno gramatiku ovladas ale vidim ze tvoje IQ je 0,4 ja som pekne napisal ze toto sa sem nehodi aby tu chodili taky ako si ty a riesili tu kto da tvrde y alebo mäkke i a minochodom dobre si napisala zavesit obraz vies no zabit ten klinec do steny uz asi nie
No čo ti poviem - na tú gramatiku mi IQ 0,4 stačí, aj na ten klinec zabiť do steny... a o tom, kto sem bude či nebude chodiť a čo tu bude riešiť, našťastie nerozhoduješ ty :-)
ano nerozhodujem to mas pravdu suhlasim s tebou a nerad idem az do takeho extremu no na teba musim povedat ze si asi riadna piča... ospravedlnujem sa vsetkym ostatnym za to pouzite slovo ale na teba asi ine nie je
ked si nepochopila podstatu veci dakujem
... no chlapče, tak teraz si sa riadne predviedol :-)
Úplne s tebou súhlasím! *114*presne tak
To su taki čo už nevedia kam pichnuť a ani čim pichnuť ale ovladaju gramatiku.A ešte sa tu neozval Atlantis,ten každeho posiela ku psychiatrovi
Takú vagínu majú baby, keď neovládajú pravopis.
“úspech” vzdelávacieho systému. Aspoň to čudo vie zapnuť mobil,stiahnuť fotku a vygenerovať v rade po sebe, pár písmen čo ako tak dávajú zmysel*23*
A takýchto "vzdelaných" bude ešte viac. Však už rok nechodia do školy. Tento konkrétny prípad, si môže zarábať iba vypuklou vagínou. Písaním určite nie, keď nevie písať.
FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE
no musis sem dat fotku, inac nevieme posudit *1*
Moja pekná ! Vagínu máš na prd, ale pravopis úplne na hovno.