Osobně mi to nevadí vůbec cítit vůní sebe sama na partnerově peru. Ráda si pohraju po styku s tím jeho lízátkem
Šikovná holka tak to má byť je vidieť za sa tomu rozumieš
Podstatná otázka - polyká tvoje přítelkyně?
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Tak to se máš. 😀
Čau vyměnit partnerku jina nebude pokud ji neni 18 to by mohla ještě do budoucna zdivočet. Zažil jsem to jednou jako když se mi holka líbala po lízání jen když byla opilá tak na to nemam nervy.
Mam svůj standart tečka.
Mam svůj standart tečka.
Přesně tak moje slova. Vyměnit.
Standard 
.
.
Mě to rada také moc nejede. S oralkem nemám problém při předehře a pak jen sexík...ale každý to má jinak...
Pokud má ráda sladké,tak doporučuji mít po ruce Nuttelu.
Zkus použít nějaký lubrikační gel s příchutí. Možná to pomůže. U nás to docela funguje. Nepoužíváme teda žádný klasický lubrikant, máme na to obyčejný kokosový olej, má příjemnou vůni i chuť.
Moje sebe taky nemusí, když ji vyližu, už se většinou nechce ani líbat.
Celkem smutné, když žena nemusí sama sebe....
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
To je pravda nechutnám svoje sperma.Po vykouření se nelíbam.Kazdý to má ale jinak.Já když holku vylížu až k orgasmu udělá se mi do pusy hned jí líbám.
To je právě ta potíž s orgasmem u chlapa. Potom co se udělám se mi to v kebuli přepne a to co mě ještě před pár vteřinama vzrušovalo, třeba představa jak budu lízat vystříkanou partnerku, mě spíš odpuzuje. A to i přesto, že jsem to ochutnal už vícekrát a vím, že na tom vůbec nic není.
U mně je to přesně tak.
U nich bych to muž dal do uvozovek.
Ty jo, co je v sexu "normální"? Některým ženám to vadí, jiným ne. Napadá mě třeba před kouřením použít vlhčené ubrousky, nebo se odebrat do sprchy a pokračovat tam?
Hodně mužů by taky nelízalo vystříkanou , v tom je to podobné .

kouření po styku
Přítelkyně mě nechce kouřit po styku