masturbovanie v práci

aj v praci je chuť

Máte skúsenosti s masturbovanim v práci?
Často honkam v práci aj na wc aj v sprche je to super
Pravidelne honievam v práci ked tam mame pekné babenky .
ja pravidelne na wecku si vyhonim, ked som nadrzany;)
je dnes niekto ako ja v praci a s veľkou chuťou na sex?
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
V škole som to robil niekoľkokrát a bolo to vždy vynikajúce
Zalezi na tom, ci si ucitelka… 😁
vzdy ked som v praci sam, tak si ho vytiahnem a *49*
Aj teraz som v robote a sám tak sa bavím s mojim malým. Rýchlejšie my ubehne čas, rád sa s ním bavil keď keď som sám.
Ja tiez zvyknem maleho vytiahnut a pohonit, ked som sam.
Ja sa vždy pohrám s mušličkou,. Najlepšie to je počas rokovania vtedy to veľmi dráždi chlapov. Keď to však preženiem je to potom vidieť v rozkroku
Robím kuriéra na nákladnom aute a keď doručím tovar zákazníčke ktorá pre mňa vyzerá vzrušujuco tak občas sa mi postaví keď musím vystúpiť tak ešte v aute si ho opriem o stehno aby nebolo veľmi vydiet jeho obrys najmä v lete keď mám kraťasy a počas toho ako jej vyložím zásielku tak si ju prezeram od pŕs až po zadoček a ešte viac ma vzruší predstava na to keby si všimla ako jej obzerám prsia prípadne keď ma legíny a vidno pekne rysy okolo vagíny 😋😋 a keď odídem tak hneď na najbližšom parkovisku zaparkujem , zatiahnem závesy a pekne si vyhonim s predstavou na zákazníčku 🙂
Mám v práci veľa pekných žien...dokonca mi niekedy ukážu kúsok z podvezkoveho prádla.Ako provokačné...láká má to si ísť vyhonit na wc a predstava že ju šukam v tom záchodě.No mám skôr obavu či tam nie sú kamery 😁
No niekedy sa proste treba uvoľniť.
tak tiež si neviem predstavit take niečo u mna v praci, jednak nieje na to nalada, čas, chut, priestor , sukromie, pohoda atd,, aj ked ktovie ako by som reagoval keby že niekde tak nejakeho vymaknem uvidim,, ... zaležalo by od vela okolnosti že čo ako dalej,,, *4*
tak napiš aspon nejaku poviedku , pribeh, realnu skusenost tvoju sem niekde,, ked už knihu nevydavaš ;) a podel sa s tym,...
Neviem si predstaviť honit si ho v robote. Žiadnej význam to nemá. Už to prostredie je frustrujúce. Sú príjemnejšie miesta na masturbovanie
Často krát keď všetci odídu už po obede domov zamknem dvere a idem na to. Niekedy keď má kolegyňa pekný výstrih alebo sukňu tak si na zachode navlečiem kondom oblečiem a potom za stolom s pekným výhľadom pekne do kondomu. Ale vtedy ho nevyberám nahmatám ho cez vačok na nohaviciach.
To je parádny nápad s tým kondómom.
Masturbovanie v práci je pre mňa rovnako normálna potreba ako ísť cikať na wc. Keď to na mňa príde tak si idem na wc v práci vyhoniť. (bearbeitet)
Aj ja sa pohrám pri práci s mušličkou alebo na semafore v aute a aj počas šoférovania. Keď je vôla je aj chuť
Ja tiez rad honim a aj pred kolegynou
Človek musí byť opatrný pri tomto type relaxu aj keď je doma na homeoffice, aby nezostala zapnutá kamera! Hoci, možno je to väčšie vzrúšo 😂😂😂
Ano, často si to v práci robím, keď je nuda *243*
To znie super. Potom uz mas o zabavu postarane.. používaš v práci hračky?
Aj ta pritom niekedy niekto nenapadne sledoval?
Stalo sa uz par krat no skorej ma zaujimaju ci si takto uletia aj zeny
Žena masturbovať v práci nemusí. Ak má chuť na milovanie vždy sa nájde sympatický kolega, ktorý pomôže
To vobec nie je pravda. A nie sme predsa vsetci zvieratka, ze ked mam chut na sex, tak mi je jedno, s kym ho mam.
Trefný a pravdivý komentár, potvrdený praxou. Ibaže obaja radšej spolu masturbovali v práci. Neviem, či sa to dá vydržať bez súlože, hoci aj v zamknutej kancelárii či kopírovacej miestnosti, ak sa obidvaja poriadne rozhecujú masturbáciou. Aké sú skúsenosti iných? (bearbeitet)
Takmer každý deň.. inak by som to neprežil :)
Ano v pohode a sem tam si aj zapicham ak maju kolegyne chuť
určite ti každá kurva dá.............
Kto nemastruboval este v praci, nech hodi kamenom......
ja na wc v praci zvyknem. a nie som sam
A prepravujes ženy klientky. A honis pri nich počas jazdy. Viem si to živo predstaviť
. zaujímavé. kde zvykneš potom strieknúť?
Ja nie, kam mam hodit tým kameňom?
Ani ja nie,, ani som nevidel nevymákol nikde nikoho tak v praci,, tak tiež kameňom by som hádzat mohol..