Ja ties milujem lízanie vlhkej a voňavé dierky a aj analika
Makedrona ktorý by robil ženu jazykom len z povinnosti si ani neviem predstaviť... Veď lízanie je ten najlepší a najchutnejší zážitok v najkrajšej časti ženského tela. Robiť to a privádzať vás k orgazmu by mala byť povinnosť každého chlapa podľa mňa.. A ak si myslíš že to sú len silné reči a skutek utek každá z vás si to môže overiť a zažiť aj naozaj nie len cez písmenká. U mňa by si určite žiadne herectvo necítila :-)
Áno, vždy k orgazmu, tak ci onak. Keď je uspokojena partnerka som aj ja.
Z mojich skúseností mi to žena vráti viac násobne.
Veľkosť penisu:13cm: keď ti nestačí tak si hlboká 😂
Áno, radi lizeme je to vzrušujúce aj pre nás, ja si pri tom honim keď to nieje 69 alebo ma ona nehoni.Musím sa kontrolovať aby som zachvilku nebol.Hovoris ze žena to vyciti? Rovnako ako chlap pri fajke :)
Z mojich skúseností mi to žena vráti viac násobne.
Veľkosť penisu:13cm: keď ti nestačí tak si hlboká 😂
Áno, radi lizeme je to vzrušujúce aj pre nás, ja si pri tom honim keď to nieje 69 alebo ma ona nehoni.Musím sa kontrolovať aby som zachvilku nebol.Hovoris ze žena to vyciti? Rovnako ako chlap pri fajke :)
Na lizanie treba dvoch, to same plati aj o zene. Aj zena ked to prestiera tak to stoji za prd. Ide o to ze aj zena nemusi mat vzdy chut na lizanicu. Pokial je tam harmonia a tak ano, ma to svoje caro asi tak ako vsetko co sa nerobi na silu alebo sa nehra divadielko.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Lízanie ženy je umenie a za mňa lepšie ako samotný sex. Niet nad sladkú šušku a ešte keď na žene vidno a počuť ako si to užíva 😉
Ja velmi milujem lizat a vzdy chcem lizat lebo mi to vždy chyba a pekne sa pohrať s muslickou
Ako už bolo vyššie spomínané, aj ja považujem orálny sex za jednu z najintímnejších foriem uspokojovania. Pochopiteľne sex nie je len súlož založená na mechanickom trení, ale znamená aj iné formy uspokojenia medzi ktoré patrí aj orálny sex založený na chutiach a vôňach, je to viac fetiš a ten ja môžem. Nie každú partnerku sa mi podarilo uspokojiť týmto spôsobom, niektoré vraj potrebujú penis :) Ale orálny sex mám veľmi rád a v rôznych polohách či už klasicky spredu, zozadu, alebo zvrchu keď si "prisadne" a nechá sa lízať a ja mám voľné ruky a môžem sa venovať jej bokom prsiam.. to je krása :))
Žiadna povinná jazda, žiadne herectvo, keď to chutí tak to chutí :))
Žiadna povinná jazda, žiadne herectvo, keď to chutí tak to chutí :))
Obcas sa mi to podari ... Teda dva krat sa mi to podarilo ale milion ludi milion chuti, a ja osobne to zboznujem. Dokazal by som lizat aj hodinu v kuse a cim mokrejsia tym lepsia jednoducho to zboznujem a mohol by som to robit v kuse
Ano, keď je možnosť a čas tak určite áno. Predca je to jednoduché
Blíži sa víkend a možno je čas oprášiť nadhodenú tému. Nechcem zovšeobecňovať, tak to napíšem zo svojho uhla pohľadu. Osobne orálny sex považujem za omnoho intímnejšiu formu aktu ako súlož. Ak partnerkine lono vonia a chutí ako nektár, môj jazyk automaticky robí to čo má a áno neúnavne až do konca. Pre mňa je to ten najkrajší pocit, keď cítim jej orgazmické sťahy partnerky na jazyku. Samozrejme, že obaja musia byť správne naladení a obaja by mali mať orál úprimne rád. Môj názor je, že ak je jeden z aktérov herec, iba ťažko bude z toho dobré posteľné predstavenie 🤔😂🧐
Milujem dlhé orálne hrye, no nemusí byť čisté len lízanie 😁.. Predstav si že na čerstvo oholenú pokožku mušličky a celého okolia dostaneš 1000 zmyselných bozkov a 2...3 trpezlivý a šikovné prsty v Tebe vyhrávajú vášnivú hru....
Môžeme si zatvarsty stávky že od kedy začínaš mať búrlivé orgazmy, kedy to prejde do retazoveho orgazmu a kefy zacinady striekať ako Fontána 💦💦💦pre Zázračnú Žienku 😁😁😁
Môžeme si zatvarsty stávky že od kedy začínaš mať búrlivé orgazmy, kedy to prejde do retazoveho orgazmu a kefy zacinady striekať ako Fontána 💦💦💦pre Zázračnú Žienku 😁😁😁

Jazyk
Zle jazyky stale niečo tvrdia....