Co dělat když vás nic nebaví

Pokec jen tak 😂

Lidi co děláte když třeba dlouho marodite nechodime do práce bydlíte na vesnici kde chycpl pes a nic už vás nebaví?
Nevím, co to je "nic mě nebaví". Je mi 75 a za celý život jsem to nezažil. To tě fakt nic nezajímá?
Pokud si někdo myslí, že na vesnici to je lepší, že se tam člověk tolik nenudí, tak bych si dovolil opnovat. Na vesnici je buď dřina, nebo nuda, a nic mezi tím.
A ty jsi obecní blb. Nebyl Pepek Vyskoč tvůj příbuzný?
bože ty jsi ubožák....vyřeš si své psychické problémy a nevylévej si svou frustraci na všech lidech tady!
to už není normální tohle,fakt
nepotřebuju nic řešit ,narozdíl od tebe.
jen mi vadí jak se tu do všech navážíš a urážíš.
nemám pruhy a štětiny na těle,takže smůla chlapče
ale než začneš urážet nějakou ženu,zapracuj nejdřív na sobě
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
@ pmk001
děkuji
ano,věk je pravdivý,po přechodu nejsem a kila jsou nahoře díky lékům na závažnou nemoc,kterou bych nikomu nepřála
a ano,za své tělo se nestydím.mám ho ráda takové jaké je,protože je moje a víc mi záleží na tom abych byla zdravá než štíhlá
takže tyhle výplody nezralých omezených jedinců mě nechávají v klidu
ještě jednou děkuji za milá slova*4* (bearbeitet)
Jo ale v takové prdeli se dá vzít třeba malá kroska a jít si zařadit někam bokem a je to každýmu u prdele a možností je víc jak se vyžít jen to chce mít trochu akčnější ho ducha a ne sednout k mobilu do kouta a brečet že manžel po telefonu šuká z jinejma , svázat ruce přivázat ve stodole a hezky a něžně ho mučit a věř že už by myslel jen nato kdy se to bude opakovat *19*
Možná si se nevšiml na jakým webu jsi ale tady to je převážně o sexu ať je jaký koliv tady se abyčkem nikdo zabývat nechce takže šup šup jinam ....
Budu si psát co chci, když se ti to nelíbí, tak to nečti.
Ale copak v abýčku už mají plno ,
Jinak mě fascinuje tvá rada , bylo by supr když už to máš takhle v hlavě krásně srovnané se těch tvejch rad jako držet ponevač já reagoval zrovna na tebe jen ze slušnosti ,tys reagoval na můj podmět já ti jen osvětlil že zde se lepením papírů nikdo zabývat nechce
Takže co si vzít své rady s držet se jich *58* (bearbeitet)
Nelep se..............................................
Na tebe to jako *15* záležitost ty moje vážně nejsi..
Každý má možnost žít tak jak si sám zvolí.Žiju na vesnici a když mám chuť dělat tak prostě jdu a dělám to co uznám jako potřebné a když se mi nechce tak se na to prostě vykašlu a nechám to na jindy.To samé se zábavou.Ale nudu jsem nikdy nepoznal.
Však jsem si taky zvolil! Na vesnici nikdy!*114*
Nechat z lesa přitáhnout dvacet kubíků dřeva a zpracovat to na další zimu a máš cca dva měsíce zabitý..
Zařídit se tak, aby tě to bavilo. Jak říká kámoš, voják se stará, voják má. Chápu, že je to teď děs, ale opravdu musíš být v domácím vězení, protože nějakej šašek v TV předevčírem řekl to, co včera zrušil.
Pracovitý člověk se nikdy nenudí protože si práci nebo zábavu vždy najde.Nuda je problémem líných lidí.
Neřekl bych to tak drsně , ale bohužel je to pravda. Nevím co všichni mají, chodit ven se může, sportovat se může, učit nové věci se může , vzdělávat se může ...
Jednoduše a výstižně napsáno,mám zcela stejný názor.Bydlím na vesnici v rodinném domě a práce se vždy okolo domu nebo na zahradě najde.A o zábavu se s kamarády taky vždy postaráme a nemáme důvod"chodit spát se slepicema"jak zde bylo zmíněno.Na vesnici se většinou nudí pouze lidé kteří se přistěhovali z města.Samozřejmě ne všichni.
Snažím se zdokonalit v některých dovednostech, momentálně v cizím jazyce, dělám si jídelníčky , cvičím a ted se třeba chystám připravit si kolo na sezonu, ať ho mám funkční a hezké .
Tak věřím že právě na té vesnici je víc možností než v tom městě a ještě k tomu v bytě.
Na vesnici pokud se bydlí v rodinném domku, kde je zahrada, dvůr, atd, tak tam mají lidé více možností ma svoje koníčky a rozhodně se míň nudí i když nechodí do práce.
Spíš by mě zajímalo co dělají lidé ve městě kde chcypl pes a ještě k tomu v bytě... Tam musí nuda jako prase..
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Dobře ty! by si měli z tebe vzít příklad..
Ja bydlim na vesnici. Zahradu mam ale nebavi me to. Neni pravda ze se clovek na dedine nenudi. V 7 vecer chodi u nas vetsina lidi spat. Pred coronou nejake akcicky tak max. 2x za rok. A na netu to taky ne kazdeho bavi.
No vidíš a práce proto buď ráda že bydlíš na vesnici. Už tak se nudíš a pokud bys bydlela ve městě v bytě, tak se budeš nudit ještě víc.
Když už mě nic nebaví,tak začnu pít pivo o opiji se
Nebydlim na dědině, nechodim do prace a nemarodim nemohu soudit jsem duchodce ve velkem městě a tady taky chcipl pes když je covid-19 krize, ale ja bych se hned zabavil bydlet na dědině a mit k tomu zahradku *247* (bearbeitet)
A navíc nemáš na nic čas, když nonstop hlídáš nová témata abys mohl jako první cokoliv odpovědět.
a aby te to nahodou nedojebalo tak se teď odhlasim a přihlasim se ve stejny den přišti rok *389*
a ty si mysliš že kdyby nebyla restrikce kvuli covidu že bych tu byl? no tak to mě neznaš a mužeš si mě tady i hlidat hned jak pominou restrikce a budou teplejši dny u nas tak mě tu neuvidiš klidně do podzimu *413*