Vse o onanii na verejnosti

Mám rád onanii na veřejnosti

Rád onanuji na veřejnosti chtěl bych zde pokecat na toto téma zážitky reakce prostě vše na toto téma kde se dá pohonit co vy ženy když spatříte onanistu prosím jen věcné příspěvky
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
No viděl bych to stejně. Jako poslední dobou mám pocit, že jsou tady samí honiči. Pokud se někdo s někým tady domluví, že bude koukat tak proč ne. Ale to, co se tady na fórech poslední dobou řeší - kde honit, aby je viděli lidi(hlavně ženy, které to nezajímá, mi přijde ujeté. Když jsem tady viděl, jak se někteří chválí tím, že je baví honit mezi paneláky ve městě to mi přijde naprosto zvrácené. Tak samo nudapláže a podobně. Potkat někoho takového, tak mu dám dávku slzným sprejem na žalud, ať se třeba posere a zavolám na něj policajty. Nemám nic proti tomu, když tady hledají lidi pěkné místo na sex v autě/přírodě. Když se někdo domlouvá na doggingu. Ale chodit s ocasem venku a myslet si, že to někoho zajímá? To je naprosto ujeté. Když se dva zaláskovaní lidi rozhodnout si to rozdat v přírodě, tak je to pro mě naprosto diametrálně odlišný případ(většinou se nikomu nenabízí a nesnaží se být viděni jen jste je přistihli). Ale to, že nějaký zoufalec chodí s ptákem venku a doufá, že nějaká žena po něm skočí a ojede ho je naprostý nesmysl. Ano, 1 z 1000 se taková najde. Ale jinak je to nereálné a navíc obtěžující.
O čem ty meleš ty demente tvoje profilovka mluví za všechno tak nemel hovna slzak a potlamě bys potreboval ty
Jůůůů, další ubožák se bouří a vzteká, že je na okraji společnosti a proto šije do jiných. :-D
Takže tobě taky připadne správné a vzrušující, tahat si svého šuldu na veřejnosti a myslet si jak si hrozně sexy a mužný a pro kolemjdoucí neodolatelný a zajímavý jo?
Asi sem divnej a uchylnej, rád honím tak abych byl viděn. Dávám si velký pozor aby mě neviděli děti. Možná překvapim zdejší ale za tu dobu co honim na veřejnosti sem zažil spoustu žen co koukali. Jasně těch co se cítili pohoršeně bylo asi víc. Ale zrovna včera sem byl v Teplicích v Thermaliu v sauně nebylo tam moc lidí a tak sem koukal přes dveře do sprch kde se sprchovala nějaká žena, přitom sem si honil péro. Náhle se otevřeli dveře a vstoupila do vnitř asi 40let ženská. Okamžitě věděla co jsem dělal usmála se a sedla si do protějšího koutu sauny. Po chvilce trapného schovavani stojícího péra mi řekla ať si to klidně dodělám a roztáhla nohy směrem ke mě. Po celou dobu co jsem honil se koukala. Když bylo po všem dala nohy normálně k sobě a dělali jsme jako by nic. Cítil jsem se trochu trapně. Náhle přišel chlapík a hned k ní dali si pusu a ona mu něco šeptala. Určitě že jsem si ho honil. Kounul se na mě a já dělal že to nevidím. Ale po chvilce sem odešel bylo mi takové vedro že sem po sprše odešel. A jak jsem byl hotovej omylem sem vlezl do ženských sprch. Plavky na věšáku tak sem musel vylézt asi před 4ma ženskýma čuráka na půl postaveného. To byl trapas. Tak to jen aby jste věděli že jsou holky co se rádi podívají a když si jsou jistý že jim nic nehrozí nevadí jim to . A teď se do mě pusťte
Luxusně popsané,dělám to stejně
Krásnou neděli všem. Nechce se dnes někdo sejít a něco podniknout. Třeba se jen koukat, myslím holku
Chtěl bych honit před ženou, párem, Vlkov, Bechyně.
ide niekto na silvestra z BA do prahy ranným vlakom 8:10 z hlavnej a chcel by si spríjemniť cestu v kupečku? :)
Rád bych pohonil na Vlkove, nebo kouknul.
Tak co lidi kde honíte?jen pořádně honte
Ahoj zítra jdu honit v autě Ústí Teplice Bílina Most chce se někdo podívat nebo i přidat
Dnes budu honit tady 49.3261100N, 13.6228353E nebo u toho rybníku Břežanského
Ostrava Poruba , budu v autě za ct parkem směr Klimkovice dnes 12,30.
Ahoj která se přijdete podívat ? Já 29 léty sameček z Nymburka doraž na ostrov budu si hrát v altánku divačka by byla příjemná Jirka
jsem muz 60l.plnostih.praha chodim onanovatnkam se da dopoledne v plenkach s dam.pradlem a rtenkou na rtech.rad bych aby me nekdo nacapal a zacal me hladi osahavat libata pak me ordal.nebo me postrikal,pochcal plenky a puncochace,a jine veci na cem by jsme se domluvili.vladimirvalencik31@gmail.com
Jdi s tím už kurva do prdele.

Zadejte prosím hodnotu dlouhou minimálně 30 znaků.
ja muz onanuji kdekoliv se da v plenkach s dam.pradlem.taky me uz nacapal muz zacal me osahavat a ze mimco jaste nemel
Najde se nějaká na něco zajímavého?
Vše záleží na domluvě. Peťa
Ahoj honíte někde v Ostravě? Kde?
Rád onanuju v lese, Bechyňsko. Mám i kalhotky, tanga na postříkání.
Dnes Nymburk 28 letý sameček 187cm 89 kg 18xm/5cm M ozve se nějaká zvědavá na tel 704181068 povím kde jsem přijď zašmírovat
Ahoj jsem 23-lety kluk a strasne me laka si ho vyhonit pred zenou nebo parem v realu, nechtela by ses na me kouknout nekde venku? prijedu napiste budu se tesit Hradecko, pardubicko a siroke okoli.
Ahoj, založil jsem nové fórum na sdělování kam se chodí, nebo kde někdoho potkat. Mým cílem je vytvořit komunitu lidí, vyznávající stejný způsob erotických fantazií jako je sex na veřejnosti, bi zkušenosti apod. Více info a link zprávou.
Ahoj. Miluji honění v přírodě... Moje místa jsou v okolí Berouna.... Rád se ukážu i podívám...
Ahoj prosím pošli odkaz.. děkuji
Honí někdo v okolí Lanškrouna nebo Červené vody
Ahoj, strasne rad si honim pero na verejnosti,jeste kdyz me u toho nachyta nektera zena tak nevadi.
Také rad onanuji v lese mezi Velenkou a starým vestcem na staré podebratske každou středu 17 00 chce se pridat
Ahoj,
hladam niekoho na spolocnu honku v okolo Ostrava Poruba. Najdem?
Ahoj pořád honíš a hledáš?? Co tě přesně láká a víš o nějakém místě?

Už aby se zase oteplilo .... :) a ženy se začali venku opalovat či běhat v sexy oblečkách ..... to je pak honění na veřejnosti pro mě nejlepší :)
to musel být obrovský rajc... kde to bylo? Šel bych do toho taky
Vymyslel teda nekdo neco ? :) ci nejaky forum k nejaky takovy akci, kde by se dalo neco vic vymyslet ci domluvit :) vim o celkem dost vhodnejch obektech :)
Ahoj. Jelikoz porad hledam,ptam se a nic nezjistuji,kam se chodi masturbovat nebo kde je neco k videni, tak me napadlo,ze bych mohl vytvorit nejake forum,kde by si uzivatele psali, kde kam chodi. Myslite nekdo,ze by se to mohlo ujmout? Popripade do tohoto 'projektu' shanim nejake nadsence s napadem a trosku predstavou, jak by to mohlo vypadat. Piste zpravy. Diky
Záleží na ochotě podstoupit riziko. Jestli je pro Tebe lepší lítat po lese, nebo chceš mezi lidi.
nekde v noci kolem pulnoci bez lidi.. nebo kraj lesa parku...treba konecna tranvaje nebo v podchodu....
Taky mě onanování venku vzrušuje..když mě může někdo vidět. Dřív jsme onanoval jen tak, aby to viděla nějaká žena nebo holka. Poslední dobou mě ale hodně vzrušuje když mě vidí nějakej muskej, kterej taky rád onanuje a začne si taky honit. Dělal jsem to hlavně na nudi. Neví někdo kde se honí v Plzni a okolí???
ahoj,taky rád honím péro venku ,je tu někdo kdo by semnou honil a ukazoval se ,okolí zábřeha a šumperka,napište do vzkazu jestli máte někdo zájem.
ahoj, chceeš kouknout na nahateho kluka? ukažu vše :)budu celej nahej . Hodoninsko, břeclavsko Skalica ,Holíč , jen holky , nebo na webce, piš na skype joshida007
určitě není, v autě se dá honit i milovat a v zimě ...
Ahoj, to by se mi moc libilo,casto jezdim Chomutov,Most, Louny, Teplice a honim v aute cestou (v osobaku) ,ale chtel bych to spise od zenske nebo paru..nechat se pristihnout ;-)
Ahoj , rad pohonim venku ! Znáš nějaké místo ?
Ahoj,rád bych se něčeho podobného zůčastnil, nebo byl okukován...Třebíč a okolí,já 27let,štíhlý,věčně nadržený:)
Ahoj, klidně i v zimě. Jak se sejít? V Třebíči chodím občas na Lubí (nádrž) nebo mimo sezonu k chatám u Markovky. B.
Rád si honím v přírodě,byl bych rád kdyby se někdo díval.Rád bych i vykouřil.Jsem z okolí Brna a jezdím na kole.Rád jezdím z vystrčeným šulinem i po silnici.Najde se někdo ke mně?Rád někoho staršího.
Nějaké zkušenosti, místa ke šmírování, honění?
Pozitivní zkušenosti, že se někdo díval?

Taky už si myslím, že jsou tady kamery všude.
Ahoj jsem z Teplic a chodím si honit péro ven mám rád když mě přitom vidí žena strkám si i ruzné věci do zadku ani nevíte jak je to super mít nacpanou flašku v zadku a přitom si honit péro chce se néjaká žena nebo pár podívat mužeme se nějak domluvvit
Taky jsem to zkoušel, ale jen jednou to dopadlo tak, že mi chtěla pomoci k výstřiku.
Většinou chtěla hned zastavit a vystoupila.
Mohu být jen rád, že mi nechtěla pomoci do basy.
Hmm mám tu samou zálibu. Jezdím autem a honím. Moc rád se dívám na ty reakce žen třeba v tramvaji když si mě všimnou. Ale zatím jsem ještě neměl tu odvahu zastavit a oslovit je. poraďte prosím jak ideálně na to...
lakalo to niekoho vo vlaku? ci uz je moznost byt pristihnuty sprievodcickou alebo cestujucou? vyskusal to uz niekto? alebo drzo pred niekym?
ve vlaku je to nej.jezdím často a každá jízda sončí honkou a výstřikem.jednou to na mne přišlo a naproti seděla nějaká žena.vytáhl jsem ocas,zatáhl záclonky a začal.po čase se žena probudila a uviděla honěný stojíci ocas.vyhrnula beze slova sukni,byla na ostro a nechala mne at se divám na její kundu kterou si roztáhla.když jsem vystříkl a očistil si ocas,tak si začla kundu honit sama.krásný pohled.jen co se udělala přišla průvodčí.musela cítít avědět co se dělo.po kontrole odešla a neznámá vytáhla olačku,nahonila ocas a začlo čarokrásné mrdání.pomalu a krásně.po dlouhé době jsem vystříkl do gumy a potom jsem ještě uspokojenou kunduvylízal.nezapomenutelný zážitek.
Jo jsem čuně a dost často jsem to dal i ve vlaku:
Pod bundou do gumy.
Komplet, když spala v kupé.
Přes okno před někým z vedle stojícího vlaku.

Vlak je prostředí, kde pořád myslím na sex.
Me jednou nachytala pruvodci.
Jel jsem v noci z prace domu mirne napitej a videl jsem, ze tam jede pekna pruvodci, tak jsem si ho zacal honit. Jen nejak prisla driv a videla me jak si ho honim, nerekla nic, jen se usmala a sla dal. po chvili pri ceste zpatky vagonem se jen s usmevem optala jestli uz hotovo a presla dal. Nak jsem v tu chvili ani nevedel co rict. Zajimavej zazitek.
až budeš u Telče, tak napiš...
Já jsem u Telče. Chcete?..................
Chlapi kam chodíte honit na na Uherskobrodsku???
je tu niekdo z Prievidze na spolocnu masturbaciu vonku?
Ahoj, chtěl bych s nějakým klukem ( SČ Kraj+ Praha )
zažít cokoliv vzrušujícího venku. Nahota, nucená nahota, honění, focení...
Láká mě představa svléknout se do naha někde u lesní cesty, vlakové trati, u dálnice,
opuštěná nádraží, bývalé továrny, vojenské areály ...
nechat všechno oblečení v autě a jít docela daleko od auta a nemít tak možnost se zakrýt...
Super by bylo i kdyby nás bylo víc, třeba nahý vojenský dril v bývalém vojenském areálu
Auto mám, můžeme zajet kamkoliv
Půjde do do toho někdo se mnou?
Já občas Olešná nahý vzrušený koukám po ocasech
šel bych do toho s tebou. jen jsem z ústecka.
Ahoj, co někdo z táborska, chodíte někam ven onanovat?
Honí někdo v okolí Mostu ? Venku v autě v sauně ?
Ahoj všem také rád pohoním a vím že je nás hodně co si rádi pohoní na veřejnosti ale je i hodně takovej chlapu co když zrovna nehoní oni hrajou si na hrdiny ale to sem psát nechtěl chci se jen optat chlapi v létě super ale co v zimě jak to řešíte poradte kde se dá koukat a honit si nejde mi o kontakt jen bejt viděn vyhonit si a jít poradte přes zimu je málo příležitostí děkuji
tady asi nikdo neporadí. Škoda
někdo kdo honí ostravsko?wc venku?
Ahoj,občas zajdu k řece Opavě v Třebovicích,ul.5 května,tam je klid a občas i někdo jiný.
mam od pani prikazano dnes masturbovat nahy v divoke sarce 50°5'41.342"N, 14°19'4.532"E
Nevíte někdo kam se chodí honit v Třebíči?Ná chodím občas na klínky nebo okolo židlochu u ptáčova a tak všemožně.Rád bych našel staršího chlapa přes 45 a víc,který také rád chodí do přírody pohonit a rád se u toho nechá pozorovat a nevadí mu že si ho někdo honí taky a podívá se.Najde se někdo takový?A kam chodíte honit?
Ahojte
je tu niekto kto by rád pohonil okolie TO..PE..BN ,prípadne žena, ktorá by sa rada pozerala (môžu aj viacerí)...
ahoj , no je super ze se ti to libi na verejnosti, ale me se to teda moc nezamlouva. Parkrat sem to videla v metru, v parkua a moc mi to teda prijemne nebylo ...btw co deti treba ? nejsem zadna puritanka,ale me to teda vazne obtezuje, kdyz si nemuzu vibrat zda na to chci ci nechci koukat.....
v praze se honí nejlépe.hlavně v autobusech v nebo plných tramajích a to hlavně v létě.pěkně vrožku vytáhnu ocas ven a už to jede.vyhlídnu si poblíž nějakou kočku na kterou čučíma honím.je to rychlé a vzrušující.stříkám do kapesníku.
pro divačku pohoním kde bude chtít dle přání a bezpečí muže koukat zdálky auta okna písni přijedu UL kraj
toužim abych se mohl před nějakou ženou vyhonit ,to se žádná nechce dívat??
Ahoj rád bych našel ženu která by se ráda dívala jak si to dělám,můžem se domluvit na odměně,třaba tě budu dlouho lízat?? nebo fin odměna?? Praha
Ahoj, rád bych taky našel ženu, dívku před kterou bych mohl honit, jsem z klatov, budu rád když se nějaká ozve
Ahoj kluci, nevíte kam se často chodí honit v Příbrami? Chtěl bych někdy nějakýho kluka potkat v přírodě, ale zatím jsem na nikoho nenarazil :-( ... neříkejte mi, že v Příbrami neexistuje ani jeden chlap, co si ho nehoní někde venku v okolí (les, pole, louky, kopce :-D)
Určitě by se nějací našli,kdyby se domluvili...
Ahoj můžete mi poradit kde se v Třebíči nejlíp honí?Kde bych třeba narazil na staršího chlapa nebo starší pár co si užívají a nevadilo by jim že je někdo pozoruje a přitom si honí taky?Nějaké pěkné místo.Chodím často na Lubí nebo občas na židloch.Jestli víte ještě o dalších tak napište.Rád se přidám
Tak asi tady v Třebíči nejsou žádny onanisti.Dneska jsem byl na Klínkách v Třebíči a přišel tak moc pěknej pán koukal na mě a potom šel pryč.Vypadalo to že tam na někoho čeká protože se pořád rozhlížel.Uplně mě to vzrušilo když jsme se setkali pohledama.Je škoda že to nevyšlo.Asi se v Třebíči onanisti stydí,ale budu rád když se některý ozve.Chodím běhat na klínky skoro každý den po 18-19 hodině tak budu rád když se někdo ukáže a pohoníme.Kdyžtak napiš vzkaz
kdekoliv budeš chtít se Ti předvedu a můžeš i Ty mně
ahoj mě zajímá zda je tu nějaká žena(holka) která to ráda také provozuje nebo jsou chlapi ti ktrří to přiznaj.Muj pocit je takovej ženská řekne no jo zase ti chlapi ale jsou jiní?
honí nějaká holka žena kolem UL nad Labem nebo jenom CHlapi je nějaká která se přizná ,
Rád honím s lese, zatím sám. Nechce se někdo mladý v Liberci přidat ?
Ahoj jeste chodis honit ven napis pudu taky rad
Většinou do Kateřinek
NIKDY NIE V ANGLICKU !!!!
Pozor u nas je to pristupok v anglicku je to tresny cin.
Pribeh:
Raz som aj nieco take skusil tu v UK co bola osudova chyba a doteraz som stastny ze som vysiel s toho nez nejakych vaznych problemov.
Skusil som nieco take robit v aute tu v UK a pani si odpisala cislo auta. O 2 dni neskor prisla ku mne do bytu kriminalka a zbalili ma na polici som stravil cely den vypocuvali ma atd.Zobrali mi telefony, PC, DVD GPS-ko oblecenie atd!!!
Nasli dalsie hlasenie ktore by mohli sediet na moj opis cize si ma pekne nakamerovali (tvar) a prebehla idetifikacia. Hrozili mi 2 ROKY VEZENIA za jeden ulet!!!
Tu neslo len o to vezenie, ale o to ze ak by ma idetifikovala co i len jedena osoba (tu ktora ma udala som sa priznal) isiel by som na sud a vsetko by sa dostalo do novin zrujnovalo by mi to cely zivot pre jednu blbost. 4 mesiace sa to tahalo zazil som tolko stresu ze si to nikto nevie predstavit povedal som to iba priatelke a mojej mame obe to v celku zvladali, ale keby sa to dostalo do novin tak taku hanbu ako by zazili si neviem ani predstavit. Pravdaze by som mal zapis v registri a bol by som zapisany aj na listiny sex. delikventov a kzdy par dni by ma chodiliu kontrolovat a ziadnu normalnu robotu by som v zivote nedostal!!!

Nakonic som dostal len upozornenie pretoze som nebol stihani a nikto iny ma neidentifikoval bolo to stastie ktore uz nebudem radsej nikdy pokusat!

Mozno to niekomu pomoze rozmysliet si co robi skor ako to spravi jedna takto chyba Vas zrujnuje pretoze je to internet a TV a vsetko sa nechutne rozmazne a vam to znici zivot.

Pekny den

Omyl - v ČR je to trestný čin výtržnictví se sazbou až na 2 roky nepodmíněně.
hledám divačku schutí se dívat nebo se přidat vše diskretně případně odměna
Ahoj, je tu nějaká zvědavá slečna nebo paní z Prahy, kterou by lákalo šmírovat mladého studenta při honění?:) Napište do vzkazů..
všichni tady píšete že onanujete na veřejnosti,máte někdo fotku kde je vidět jak vám stojí a v pozadí je vidět nějaký divák?Nebo znáte někdo nějaký nick kde je foto s divákem,či divačkou?
Ahojky nevěříš že se honí v přírodě????Tak přijed do Milevska na rybník Pytlák 20.7.2012 v 17.00 hodin tam budu,a můžeme se pokoukat,pohonit,nosím modré šortky jsem na ostro a se vztyčeným kolíkem.
uz ako pubertacka som sa rada hladila v rozkroku a dufala ze to niekto vidi vihladavam miesta kede sa ukajam
Ahojky budeš li chtít můžeš přijet do Milevska na rybník Pytlák 20.7.2012 v 17.00 hodin můžeme pohonit na vzájem.Budu tam mám modré šortky a chodím na ostro se vztyčeným nástrojrm.
hledam holku na koukaní nebo společné mastrubaci dojedu
Ahojky. Sluníčko už přes sklo hřeje. Nepodnikneme něco ve stylu dogging na parkovišti? V létě u vody. Obnažené kozičky,prstění, hrátky s kundičkou,masturbace? Žena,pár,které by to lákalo?
Onanuje někdo na veřejnosti na Prostějovsku? Chtěl bych někoho najít (muže či ženu) a společně si vyhonit.
ahoj moc rad chodim uplne nahy v prirode po lesnich cestach a honim,nekdy taky v kalhotkach.Uz jsem si zde vickrat psal s nekym kdo by mel zajem se projit se mnou,ale bohuzel vzdy kdyz melo dojit na prochazku nenasel nikdo asi odvahu.Rad bych o tom aspon popsal s nekym kdo to ma rad vzrusuje ho.
Taky to mám rád ale kdyby nás bylo víc
taky občas mám tyto chutě,ale taky sám.
Ahoj, jsem taky rád v přírodě nahatý, rád se procházím a koukám. Opravdu se dají vidět vzrušující věci, ale hlavně je to fajn tak chodit. Máme u Olomouce rybníky s nádhernýma zakoutíma. Nejsem sice úplně s OL, ale můžem se domluvit a prozkoumat a pokecat. Popřípadě mohu někam taky dojet. Ale ta OL je super.můžem se spojit na SKYPE. Jen diskrétně. Dík. ahoj
Ahoj samozřejmě máte pravdu že na toto téma je toho tu dost ale jsem tu uplně novej nějak se tu strácím (je to tu super) stejně si myslím mužeme pokecat třeba na více mýstech je tu třeba někdo kdo by opravdu chtěl společně pohonit pokecat kde se dá jak třeba natočit nějaké video prostě vše proč tu brouzdáme já třeba moc rád přijedu třeba jen na pokec (jsem z Teplic tak někde poblíž max 100km)opravdu si myslím že si mužeme všichni říci tam a tam se dá pohonit nebo třeba jiné věci pište bude to zajímavé a je uplně jedno jestly jsem to založil já nebo ty JDE NAM O STEJNE
ahoj,rad s nekym pohonim po tel. Martin
Chlapci, keď onanujete na verejnosti, ako by sa mala žena správať. Ja som už takých párkrát stretla, aj by som sa pozrela, na druhej strane som sa bála, aj keď teória hovorí, že nie ste nebezpeční. Môžeme sa teda pozerať, nezaútočíte?
Ahojik koikas se ráda jak muz žena onanuji
nezautoci nikdo ,veseci se chteji jen ukazat , ija
uržite nikdo nezautocí
ja bych seti rad ukazal
Máš to pékné.To by se kouřilo*3*
Rád se nechám vykouřit a rád taky vykouřím
,Tak se ozvi.
Ahoj. Já bych před tebou vyhoníl, nezautočím*3*
Na me se muzes klidne podivat.me to nevadi a nejsem agresivni
nezautocime mozes sa na mna pozerat ja 40 r modre oci
dobré honění je babských zchodech.už několikrát jsem zažil že přišla baba do vedlejší kabinky,udělala potřebu,potépodle zvuku odložila kabát a začla si nonit kundu se vším co k tomu patří.to mi pak ocas tvrdne ještě víc a musímspomalit honění aby hned nevystříkl.snažím se být hotový s neznámou a někdy se to povede.to jsou užasné výstřiky.to používám v zimě.
Jojo,to samý, když se to natrefi, nádherné *18*
čo sa týka či sa báť, alebo nie je dosť diskutabilné.Som Muž, a určite viem že masturbovať pred ženou je veľmi vzrušujúce. Robil som to s o dosť mladšou kočkou. Mal som s nou aj sex, ale dával som prednosť masturbácii, Som ženatý a mal som taký pocit, že to nie je podvadzanie. Ona si to predo mnou tiež par krát urobila, ale musel som jej trochu pomocť. Ľudia sú dnes zlý a preto by som na takúto akciu nešiel hneď na prvý krát.Ak máš ešte stále záujem vidieť masturbáciu tak bolo by dobre sa trošku spoznať, zatiaľ aspoň cez mail. čo sa týka sexu a prípadne tvojej masturbácie, tak je to len na tebe.
Skús si prečítať príspevky na mojom blogu, napr.: Nahý pred lesnými robotníčkami, Ešte o kabínkach a ďalšie...
Ahoj já mám tu samou zálibu moc mně to vzrušuje dělat si to na různých netr. místech v praze a okolí třeba v přírodě nebo u vody super povídejte kde vy se takhle rádi ukazujete já se i rád mrknu .