Dotaz pro damy

Kouření po analu

Dotaz pro dámy. Jaký máte názor na kouření po analu nebo během analu se zakončením do pusy. Chnusi se vám to nebo se najdou i holky, co to mají rády. Anal i kouření miluju, ale kombinace obojího pro holky není nic moc, ale přitom mi přijde, že kolikrát holky jsou větší zvířátka v sexu než kluci 😄
To snad normálního chlapa ani nemůže napadnout? I když je žena po klystýru a umytá,tak dokonale čistá nebude nikdy. A cpát ji ho plného choroboplodných zárodků do pusy může fakt jen magor. *9*
Ženy jsou užitečné pouze k vaření, starosti o domácnost a k sexu. Pokud libovolnou věc z toho svědomitě neplní, je potřeba je vyměnit za ty, které ví, jaká je jejich úloha.
Já bych tady takhle nevtipkoval, tohle už je určitě za hranou! Holky jsou v pohodě, btw umím všechno co jsi vyjmenoval sám, takže jsem s někým akorát pro to, že mi s ním je fajn a máme stejné zájmy. Ten kdo potřebuje uvařit a vyprat je podle mě blbec *3*
Větší zvířátka určitě jsou , hlavně se nesmí zapomínat na to , že většinou dámy vystupují jinak na veřejnosti (čímž myslím i zde) a jinak v soukromí. Někdy je to celkem sranda. Takže se neboj, ono to zhruba 20-30% ženské populace dělá *3* nebo to přinejmenším chtějí zkusit. Bjt tebou tak to hned zítra prubnu *4*
Za mě nejde o to, jestli se to někomu hnusí nebo ne, ale o zdravej rozum. Stejně jako používání kondomu mimo trvalej vztah. Místopřísežný prohlášení o tom, že je člověk zdravej, po měsíci známosti a třech schůzkách...
Kdo chce kam, pomozme mu tam, v obojím případě.
Ale fajnšmekři jsou všude, že jo. Koprofilikovi bude taky nějaká žloutenka ukradená, když se jinak nevzruší.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Normálně cimprdlich nejsem, ale asi bych tady taky cimprdlich byl *243*... byť mini zbytky hoven po výplachu, tak to do pusy úplně s radostí při líbání nechci a ten gel mi taky nechutná. Asi bych si tě minimálně vypláchnul 2dcl vína. Nejsem kaviarovej, když nevidím jesetera. Z druhé strany, imunitu je třeba trénovat ... *4**24*
Asi tak. Anální sex jen po důkladné hygieně a přípravě. Potom nemám problém ho vzít do pusy a ze zkušenosti vím, že je to v pohodě a necítím z něj nic než lubrikant -používáme desinfekční.
Ani dezinfekční lubrikační gel bohužel nezabrání v případě zdravotního problému dotyčného k přenosu infekce a nebo parazitů. Zdaleka se nejedná jen o přenos pohlavních chorob. Těch mikrobů je v prdeli bezpočet. Takže cumlat opatlanýho kokota z prdele přináší vysoké riziko! Šoustejte anál s kondomem a když už chcete hulit, gumu sundejte.