Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Strašně mě tohle téma na fóru zaujalo z jednoho prostého důvodu - zajímal mě názor lidí. A nepřekvapil mě. 99,9 procent žen se tomu směje. A většině chlapů je z toho na blití.
Jedno je jasné, všichni se stoprocentně kouknou - ale jen proto, že to je FAKT, ale jakože fakt divné a hnus. A ano i mé děti ve věku 4 let se nad tím pozastaví.
Nejhorší je, když ti chlapi, co na to nemají postavu se ještě vystavují stylem, že se jako opalují ve stoje a myslí si jak jsou sexy. Ti okolo něj mají pohledy spíše zděšení.
Dělej jak myslíš, ale když jsem kouknul teda na tvoje alba, tak na to rozhodně postavu nemáš a navíc si neumíš ani koupit správnou velikost. Někdy prostě jen troška soudnosti neuškodí. Ono je to jak s honičema na nudaplážích. Nikoho nezajímají a jsou jak otravný hmyz. Najde se malé procento komu to nevadí a nebo to vzrušuje. Ale pro většinu jste jen divnolidi.
Nevadí mi 2 gayové, kteří se k sobě na pláži chovají přehnaně intimně. Protože se mají rádi a toleruji to a pochopím, že někoho přemůže vášeň, touha a navíc nic než líbání jsem nikdy neviděl. Ale pochopil bych to, kdyby vyhodnotili, že jsou sami, nejsou vidět. Ale když, si na koupališti rozprostřu s rodinou deku a přijde nějaký fešák v tangách, které má malé a navíc má min.10kg nadváhy, přitom se tam začne nakrucovat a štelovat, protože si myslí, že nikdo od něj nemůže odtrhnout oči jak je sexy. Tak je mi na blití a všem ženám co znám a bavili jsme se o tom tak taky.
Nos si co chceš, ale zkus se zamyslet, nad tím, že skoro nikdo na pláže a k vodě nechodí očumovat. Nemusíš tak jako honiči z nudapláží tady zakládat téma, stačí použít hlavu, zapojit trochu sebereflexe a soudnosti. Nikoho to popravdě nezajímáš a jsi jen k smíchu.
Toť můj názor a spousty názorů žen. Na toto téma jsem totiž narazil při x různých návštěvách, debatách, firemních večírcích a podobně.
Jedno je jasné, všichni se stoprocentně kouknou - ale jen proto, že to je FAKT, ale jakože fakt divné a hnus. A ano i mé děti ve věku 4 let se nad tím pozastaví.
Nejhorší je, když ti chlapi, co na to nemají postavu se ještě vystavují stylem, že se jako opalují ve stoje a myslí si jak jsou sexy. Ti okolo něj mají pohledy spíše zděšení.
Dělej jak myslíš, ale když jsem kouknul teda na tvoje alba, tak na to rozhodně postavu nemáš a navíc si neumíš ani koupit správnou velikost. Někdy prostě jen troška soudnosti neuškodí. Ono je to jak s honičema na nudaplážích. Nikoho nezajímají a jsou jak otravný hmyz. Najde se malé procento komu to nevadí a nebo to vzrušuje. Ale pro většinu jste jen divnolidi.
Nevadí mi 2 gayové, kteří se k sobě na pláži chovají přehnaně intimně. Protože se mají rádi a toleruji to a pochopím, že někoho přemůže vášeň, touha a navíc nic než líbání jsem nikdy neviděl. Ale pochopil bych to, kdyby vyhodnotili, že jsou sami, nejsou vidět. Ale když, si na koupališti rozprostřu s rodinou deku a přijde nějaký fešák v tangách, které má malé a navíc má min.10kg nadváhy, přitom se tam začne nakrucovat a štelovat, protože si myslí, že nikdo od něj nemůže odtrhnout oči jak je sexy. Tak je mi na blití a všem ženám co znám a bavili jsme se o tom tak taky.
Nos si co chceš, ale zkus se zamyslet, nad tím, že skoro nikdo na pláže a k vodě nechodí očumovat. Nemusíš tak jako honiči z nudapláží tady zakládat téma, stačí použít hlavu, zapojit trochu sebereflexe a soudnosti. Nikoho to popravdě nezajímáš a jsi jen k smíchu.
Toť můj názor a spousty názorů žen. Na toto téma jsem totiž narazil při x různých návštěvách, debatách, firemních večírcích a podobně.
Deti jsou naprogramovany okolim jen pokud je v jejich okoli tohle programovani. Treba prave ta vychova nadrazenosti, ale pochybuju, ze doma probiraj nejak pred detma nebo s detma tema panskych tang. Tady bych spise videl typickou deckou uprimnost. Neco jako kdyz ti dite rekne, ze ses tlustej nebo skaredej, tak ses proste tlustej nebo skaredej atd... Zkratka jim to spis prislo divny a nemyslim si, ze jen proto, ze to nwvidi na ostatnich, pac detem takto malym tyhle veci jeste nevadi. Neresi, ze neco bete vetsinova spolecnost tak a neco jinak atd...
Mne taky prijde, ze vetsina muzu s tangama jsou proste predvadeci, kteri maji tuhle touhu. Par muzu v tangach jsem videl a temer vzdy to byli vyse popsani predvadeci. Cest tem vyjimkam, co se nekde v rohu opravdu jen opalovali. Ony i zeny v tangach se vlastne tak trochu predvadi a chteji byt videny a obdovovany, ale tam uz to bereme a hlavne pusobi spis na muze, tak na nas vizualne a na zeny kdyztak zavistive. Takovemale win win. To u muzu neplati. Pokud nekdo argumentuje opalenimm, tak to neberu, to by sel spis na nuda, pac opalene pradlo je videt i tak. Ono ve vysledku kazdy se rad libi, ale muz v tangach se fakt většině lidi nelíbí.
Mne taky prijde, ze vetsina muzu s tangama jsou proste predvadeci, kteri maji tuhle touhu. Par muzu v tangach jsem videl a temer vzdy to byli vyse popsani predvadeci. Cest tem vyjimkam, co se nekde v rohu opravdu jen opalovali. Ony i zeny v tangach se vlastne tak trochu predvadi a chteji byt videny a obdovovany, ale tam uz to bereme a hlavne pusobi spis na muze, tak na nas vizualne a na zeny kdyztak zavistive. Takovemale win win. To u muzu neplati. Pokud nekdo argumentuje opalenimm, tak to neberu, to by sel spis na nuda, pac opalene pradlo je videt i tak. Ono ve vysledku kazdy se rad libi, ale muz v tangach se fakt většině lidi nelíbí.
Jo jo tos to shrnul za me presne.
Bohužel v česku ještě lidé nejsou na nic takového ready. Bude to trvat ještě určitě pár let, snad ne desítek. Zatím je tady stále zvykem soudit lidi podle vzhledu, oblečení, barvy kůže a nevím čeho ještě..
A nemyslíš, že je rozdíl v tom oblíkat si co chceš(popřípadě se tetovat, piercingovat atd.) mezi tím, že si oblíkneš tanga a jdeš na pláž protože chceš být obdivován? Ať se jde koupat v čem chce, třeba na Adama. Ale nikdo mu za to potlesk nedá. Asi stejné jak ti honiči tady, co obráží nudapláže a otravují páry. To není o tom, že na to lidi nejsou připravení. Pokud chce nosit tanga ať je nosí. Ale proč se na to tady ptá? On svůj názor přece stejně má. A nepotřebuje ho posvětit. To není o tom, že by po něm lidi házeli rajčata. A když, někdo vyjádří negativní názor - tak co čekal? Negativní názor nechce slyšet? to měl napsat hned do názvu tohoto fóra. TO fakt není o tom, že lidi na to nejsou ready. Lidi na to jen nejsou zvědaví, ale přesto to tolerují.
Tak jako všude na světě.
Ja se radsi divam na vymakanyho chlapa v tangach nez na namyslenou tlustoprdku s cejchou
S chlapem v tangach na pivo nepůjdu. S “tlustoprdkou” bez problému 
+: 0
-: 9
(bearbeitet)
+: 0
-: 9
Oni argumentují tím, že na ně ženské koukají a tudíž se jím to musi líbít. Že šerednost pohledy přitahuje možná víc než krása je nenapadne.
Píše, že má rád pozornost ... takže možná je mu jedno, z jakého důvodu se na něj lidé dívají.
Ahoj. Taky jsem začal nosit k vodě tanga plavky. Je to velmi příjemné a cítím se i sexy.
Aspoñ je večer u piva čemu se smát
Potvrzuji, tomuhle se nejde než nesmát.
@Redrose006 Píšeš, že tě přitahují jiné typy mužů "jak lidsky, tak intelektuálně". Kdyby se ti chtělo, mohla bys to intelektuálno u tangařů / netangařů trochu konkrétněji přiblížit?
@pmk001 - Dobře ty! To je aspoň názor, ten si zaslouží palec nahoru! (bearbeitet)
@pmk001 - Dobře ty! To je aspoň názor, ten si zaslouží palec nahoru! (bearbeitet)
Ahoj, koukala jsem na fotky u tebe na profilu a postavu na to máš, tak proč ne. Mě to třeba nevadí. Jen bych u tebe asi zvolila o číslo větší velikost (jako potřebuji já o číslo větší podprdu na profilovce). 
Chápu ale, že ne každý chce koukat na koupáku na vyvaleny zadek. Můj syn by z toho měl třeba srandu.
Chápu ale, že ne každý chce koukat na koupáku na vyvaleny zadek. Můj syn by z toho měl třeba srandu.
Hele, za mě: Ať si každý nosí, co chce. Je pravda, že za hezkým klukem v tangách se otočím, ale to to musí být fajt zajíček: hubeňounký, uťápnutě působící, bez fousů a tak, pak mi to přijde roztomilé. Za hezkou holkou v tangách se teda otočím taky, i starší.
Nicméně pokud nejsi sex model, tak na tebe budou lidi koukat maximálně s despektem. Pokud se budeš naschvál předvádět, je to za mě mimo, ať jsi v tangách, plavacoch kalhotách nebo v čemkoli, to si nech do sprch v Podolí, tam tím už nic nezkazíš.
Sám nosím dost uplé plavky, protože mi vyhovují. Podle mě do toho nikomu nic není, dokud mi něco neleze ven a nikoho s tom neotravuju. Ale že bych si myslel, že tím někoho nějak zvlášť zaujmu, to si teda fakt nemyslím.
Nicméně pokud nejsi sex model, tak na tebe budou lidi koukat maximálně s despektem. Pokud se budeš naschvál předvádět, je to za mě mimo, ať jsi v tangách, plavacoch kalhotách nebo v čemkoli, to si nech do sprch v Podolí, tam tím už nic nezkazíš.
Sám nosím dost uplé plavky, protože mi vyhovují. Podle mě do toho nikomu nic není, dokud mi něco neleze ven a nikoho s tom neotravuju. Ale že bych si myslel, že tím někoho nějak zvlášť zaujmu, to si teda fakt nemyslím.
Já nosím tangáče jako slipy a nemám problém se v nich převlíkat třeba v šatně v bazénu nebo ve fitku. Ale abych si vzal tanga plavky (jako že je mám), na to jsem zatím neměl koule.
Za mě
.
(bearbeitet)
Ja chodim jedine na nuda tedy bez plavek
Pokud nemas figuru, doporucuji Borat štýlo ;) :D
Obávám se, že se všichni dívají proto, že je to směšné, ne s obdivem... jak by sis přál ty...
Touche

Muži v tangách u vody
Názor