Někde v té záplavě písmenek to někdo napsal - v takovém vztahu je klíčové udržet ho v té nezávazné rovině. Když jsem byl mladší, nechal jsem se přítelkyní (samozřejmě intimní...) dotlačit k tomu, že chceme být jenom spolu a dosavadní manželství že jako zbytečné rozbijeme. Samozřejmě, následoval rozvod a s tím všechno to nehezké, co si dva původně blízcí lidé dokážou provádět. Chci zdůraznit, že iniciátorkou rozbíjení vztahů byla ona, já se, zřejmě pod vlivem "hormonů" přidal. Dneska mám jinou ženu, také jinou přítelkyni a už se nikdy nenechám do ničeho podobného dotlačit. A to nejenom proto, že žena o všem ví, zrovna tak, jako já vím o jejích vztazích, ale hlavně proto, že ve výsledku jsme v tom prvním případě prohráli všichni.
Dobrý den, přečetla jsem si vaše řádky docela dost pozorně opravdu klobouk dolů před takovou milenkou, která má dost sil a vůle s milovat a žít takový život. Vůbec nechápu jak takové ženě stačí jen to krásné milování, já si to ze své pozice nějak nedovedu asi představit, kdybych se nesměla zamilovat, kdybych nesměla ani zavolat aby náhodou něčí manželka nezjistila,nebo nesměla jít s přítelem se kterým mám intimní styk do kina aby mne náhodou někdo nepotkal, fakt si to nedovedu vůbec představit, protože má mysl by byla asi stále u něj a nezvládala bych pochopit, že on má třeba dvě ženy a já jen jeho a ještě tak tajně aby se nikdo nikde nedozvěděl, já mám dojem, že to bych musela být totálně bez citů, bez duše a to nemluvím o penězích, protože, ty v mém případě nehrjou až takovou roli ale mám dojem, že bych se stala milenkou ve vlastním zajetí, to bych asi neukousla, věřte mi, nevím zdali jsou ženy co je jim jedno, co jejich milenec, přítel , partner dělá, když jej nejvíce potřebuji, nač je takový vztah, když postrádá to hlavní? Oporu!
No nevím, jestli s tebou budu souhlasit. Lék to je dokud se to druhá polovička nedoví.
To je právě to,co mám na mysli.Nač zbytečně trápit navzájem sebe v manželství a i jiných vztazích,když je lepší,mít přítele, který (vzájemně) dá to co postrádáš.A pravý přítel je ten,kdo je ti diskrétní vrbou,jak duševní tak i tělesnou.Manželka je hodná,pracovitá a rozcházet se s ní kvůli tomu, že v určitém věku nemá náladu na nějaké něžnosti, by mi připadalo fakt nefér i vůči dětem.Proto si myslím, že mít takového přítele je lepší,než být doma zamračený,podrážděný a trápit partnera neustále svými " chtíči ".
jo tak, to jsem tě špatně pochopila. Když má manžel milenku tak bych řekla, že se to dá ještě nějak pochopit, když má ale milence tak to nevím. To si myslím, že žena nerozdýchá.
Jinak si myslím, že nevěra se má udržet v tělesným vztahu, když se do toho zapleteš citově, tak to nemůže dopadnout dobře.
Jinak si myslím, že nevěra se má udržet v tělesným vztahu, když se do toho zapleteš citově, tak to nemůže dopadnout dobře.
Já myslel přítele v Tvém případě,ženy.U muže je to přítelkyně.Nechtěl jsem dokola psát,přítelkyně,přítel.. .....Samozřejmě, že pokud je to u muže přítel asi by to skutečně nerozdýchala.Jinak co se týče mého názoru na přítelkyni, měla by to být milenka a i naslouchající,komunikující človíček, vše dohromady a to samozřejmě i z mé strany.
Souhlasím s Tebou,že pokud se do toho dostanou city,je to na rozvod.Měl jsem takovou přítelkyni,která mi tragicky zemřela v listopadu loňského roku.Vycházeli jsme si vstříc i v sexu.Takto celých pět let jsme házeli záchranný kruh jeden druhému a bylo to v pohodě.V manželství byla pohoda, manželka do dnes o ní neví a je to dobře.
Mohu Ti upřímně říci, že mi moc taková přítelkyně chybí.
Souhlasím s Tebou,že pokud se do toho dostanou city,je to na rozvod.Měl jsem takovou přítelkyni,která mi tragicky zemřela v listopadu loňského roku.Vycházeli jsme si vstříc i v sexu.Takto celých pět let jsme házeli záchranný kruh jeden druhému a bylo to v pohodě.V manželství byla pohoda, manželka do dnes o ní neví a je to dobře.
Mohu Ti upřímně říci, že mi moc taková přítelkyně chybí.
ani se nedivím že ti taková přítelkyně chybí ,ano je strašná smůla že nás tragicky opouštějí moc milovaní lidé a ty co s námi soucítí .Taky jsem to tak měla a přišla o skvělého přítele a kamaráda a milence.
Věděl kde přesně má podržet a kde zase raději se stáhnout a nechat at jde čas jak má.A to mě i připomnělo to co se tu rozebíralo ,téma nevěra muž a žena.Ano když si už najde milenku ,je to vlastně dobrý ale když si najde milence je to špatné,ale věřte nebo ne špatně se tomu konkuruje ,ale dá se to a pak se dá vedle takového člověka i dobře žít ,sice už ne tak jak si někteří myslí ,ale u nás se to nakonec vyřešilo jinak a ke prospěchu věci
Věděl kde přesně má podržet a kde zase raději se stáhnout a nechat at jde čas jak má.A to mě i připomnělo to co se tu rozebíralo ,téma nevěra muž a žena.Ano když si už najde milenku ,je to vlastně dobrý ale když si najde milence je to špatné,ale věřte nebo ne špatně se tomu konkuruje ,ale dá se to a pak se dá vedle takového člověka i dobře žít ,sice už ne tak jak si někteří myslí ,ale u nás se to nakonec vyřešilo jinak a ke prospěchu věci
přesně souhlasím s tím co tady píšeš ,je potřeba někoho na cit a porozumění a to že ten druhý umí naslouchat.A jinak musím oponovat dá se vydržet i nevěra muže s mužem je to těžké ale dá se to .............
Pokud se s někým pravidelně stýkám a souložím, tak mi určitě musí být sympatický a musím si s ním mít co říct. Myslím si ale, že najít ženu, která do takovýho mileneckýho vztahu jde a udrží v hranicích sympatie je mnohom těžší než najít takového muže. Vycházím z různých internetových diskusí na portálech pro ženy. Naprostá většina žen, které hledají milence se cítí v manželství opomíjená a hledají jiného muže pro kterého budou princeznou. Můj případ je prostě jiný, já vím, že se rozvést nemůžu. Příčiny tu nebudu rozebírat, ale než jsem se odhodlala k podobnému kroku, tak jsem těch diskuzí přečetla mraky a to co ty popisuješ (dloudobé přátelství, včetně sexu) tam nikdo neřeší.
my si pořád nerozumíme.Já mám na mysli,ne dlouhodobé přátelství,včetně sexu.Já totiž diskrétní milenku na občasné setkání,milování a popovídání nazývám přítelkyní.Beru to tak, že přítelkyně( myslím tím jednu a tu samou ženu ) je tím, že když já,nebo ona,potřebujeme tak se domluvíme.
Asi to špatně vyjadřuji.
Asi to špatně vyjadřuji.
Moc to teda nechápu. Sem tam si zašukat, postěžovat si a mít to zadarmo? Co by z toho měla ta tvoje milenka, resp. přítelkyně bez přátelství?
To je právě to co mnohé ženy nechtějí.Kamarádství,bez toho aby se to obracelo v peníze.To tedy jak tak koukám, ta moje bývalá přítelkyně,byla svatá a vyjímečná.
Pro toho,co si říká,co za to,jsou slova kamarádství, přátelství velkou neznámou.
Proč nemít jako muž kamarádku na společné hezké chvíle.Nechápu to teď já!
Uvedu příklad a snad Ti to vysvětlím jak se na kam,arádství,přátelství dívám já,ale asi jsem blbej./ Potáhneš těžkou věc a už si myslíš,že to nezvládneš.Půjdu kolem tebe já ( muž ) a požádáš mě o pomoc.Já Ti na to řeknu " a co za to " ?
Stejně mě nepochopíš,protože koukáš na to,co z čeho budeš mít.
Omlouvám se za upřímnost.
Pro toho,co si říká,co za to,jsou slova kamarádství, přátelství velkou neznámou.
Proč nemít jako muž kamarádku na společné hezké chvíle.Nechápu to teď já!
Uvedu příklad a snad Ti to vysvětlím jak se na kam,arádství,přátelství dívám já,ale asi jsem blbej./ Potáhneš těžkou věc a už si myslíš,že to nezvládneš.Půjdu kolem tebe já ( muž ) a požádáš mě o pomoc.Já Ti na to řeknu " a co za to " ?
Stejně mě nepochopíš,protože koukáš na to,co z čeho budeš mít.
Omlouvám se za upřímnost.
Ještě dodám, že mám na mysli SPOLEČNÉ ZAŠUKÁNÍ A POSTĚŽOVÁNÍ. Je jasné, že pokud je to jednostranné,tak nebudu hledat kamarádku,přítelkyni,ale projdu tisíce inzerátů,kterých je všude hromada.Inzerátů : nabidek sexu za peníze.
To si ale protiřečíš, protože včera jsi psal že máš na mysli "ne dloudobé přátelství včetně sexu". Proto jsem se ptala co by z toho ta žena měla.
Ale i tak, najít ženu na kamarádský sex a udržet ho v téhle rovině, myslím tím, aby to žena udržela v téhle rovině, není určitě běžné. To musíš hledat takovou manažerku s chlapským myšlením, a takový ženy nemáte vy muži rádi.
Ale i tak, najít ženu na kamarádský sex a udržet ho v téhle rovině, myslím tím, aby to žena udržela v téhle rovině, není určitě běžné. To musíš hledat takovou manažerku s chlapským myšlením, a takový ženy nemáte vy muži rádi.
ještě dodám, že nemyslím manažerku, jako v práci, ale v životě.
Manažerku s chlapským myšlením..........
fakt si ani za mák nerozumíme.Jsou to pořád hry se slovíčky.Řeknu to normálně a rovnou otázkou. Jsi k tomu,mít přítele ( jen jednoho ) se kterým se občas sejdete,popovídáte,pomazlít e,ZAŠUKÁTE tím uvolníte nastřádané napětí a takhle to spolu dělat několik let ( dlohodobě )?Pokud nikoho takového nepotřebuješ tak to Ti UPŘÍMNĚ přeju. Pokud by se jednalo o občasné setkání za peníze, tak to není přátelství,ale vydržování a udržování milenky.Tak to vidím já.
fakt si ani za mák nerozumíme.Jsou to pořád hry se slovíčky.Řeknu to normálně a rovnou otázkou. Jsi k tomu,mít přítele ( jen jednoho ) se kterým se občas sejdete,popovídáte,pomazlít e,ZAŠUKÁTE tím uvolníte nastřádané napětí a takhle to spolu dělat několik let ( dlohodobě )?Pokud nikoho takového nepotřebuješ tak to Ti UPŘÍMNĚ přeju. Pokud by se jednalo o občasné setkání za peníze, tak to není přátelství,ale vydržování a udržování milenky.Tak to vidím já.
Ano, souhlasím s tebou. Pořád si ale myslím si, že takových vztahů moc není.
Máš pravdu jen v tom, že takových vztahů není mnoho. Ale úplně špatná byla jedna z Tvých předchozích vět - "co by z toho ta žena měla". Shodneme se na tom, že strůjce této diskuse nemá v žádném případě na mysli vztah za peníze. A co by z toho tedy měla mít? Prostě jen tu radost z krásného sexu, z pomazlení.....Jenže zákloadní probém je v úplně jiném vztahu k sexu u drtivé většiny žen, jak je vidět, i u Tebe. Přemýšlí, "co by z toho měly". Když už ne peníze (na tom se shodneme), tak nového životního partnera? Ale tady je přece řeč o tom, že nikdo nemá zájem toho svého opouštět, jde jen o to, když ten stálý nemá zájem, tak si tu základní životní radost užít někde jinde. Ženy prostě v drtivé většině nedokáží brát sex jako jeden z životních darů. Někoho baví po večerech běhat, někdo sbírá známky, někdo si neustále leští auto....no a někdo má rád pomazlení a sex. A má kvůli tomu bourat dlouholetý, krásný vztah, kde nefunguje jen to jedno? Tvůj postoj !co by z toho měla" je možné si zdůvodnit u těch, které zakládají rodinu a hledají podvědomě vztah, který by zabezpečil rodinu. Ale co ti "dospělí"? Ženy mají obecně menší sexuální apetit, velmi často je to také méně těší a tak typ vztahu, o kterém je tady řeč, prostě "neumějí"...
Ani já jsem nikdy neměla na mysli vztah za peníze, ani jednorázový ani dlouhodobý. kilokil psal že nemá na mysli přátelství včetně sexu. Já mám takový vztak sexualního přátelství, bez placení :-) Ale bez sympatie a důvěry bych do toho nešla. Mě by prostě ponižovalo.
Tak to s Tebou souhlasím. Prostě dlouhodobé přátelství se sexem, kde si oba mohou vše říct ( o všem, nejen o sexu - i když o tom asi především ), aniž by se museli bát, že toho druhý zneužije. V tom máš štěstí, že se Ti to podařilo a že jsi to dokázala. Pravdou ale je, že jen moc málo žen má o takový vztah zájem a když už, tak bohužel to časem neukočírují a začnou mít jiné vztahové požadavky. A je marné vysvětlovat, s jakými pravidly do toho obě strany na začátku šly. Zažil jsem to sám, po třech letech to druhá strana neutáhla a od té doby jsem již takovou nenašel. Važ si toho, co máš....

Přátelství i na sex u zadaných
Vdaná žena,ženatý muž.