Vykouření od něj?

Ano,ne?

Zajímá mě, jestli je vykouření od chlapa obecně bráno tak, že i ten co se nechá je bi, nebo může být klidně naprostý heterák a jde jen o pocit dominance, že mu ho někdo vykouřil?
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Moc to řešíš. Ser na nálepky jako "bi", "heterák co ho chce vykouřit a mít při tom pocit dominance", ... To Tvoje "obecně bráno" je jen v Tvojí hlavě, podpořené tím, že nálepkování je v módě, i tady na amatérech.

Pokud něco chceš řešit, tak řeš, co přesně Tě na dané věci láká, to Ti může pomoct být spokojený a pochopit sám sebe. A pokud to lákadlo je "dominance a příjemný pocit z tepla cizí pusy na péru", tak dobrý, víš, na čem jsi, tak hurá do toho :)
Taky občas vykouřím chlapa ,prostě na to dostanu chut a je to .To jsem ženatý 30 let.
Zdravím,ženy se mi moc líbí,rovněž jsem ženatý a sexu mám doma dostatek.Ale pokud je mi muž sympatický,tak vůbec nemám problém ho vykouřit.Mazlení a anál mi nic neříká,ale penis jiného muže bych mohl mít v puse klidně denně.Problém je ,že nechci domu nic zavléct,tak si již několik let nechávám zajít chuť.
Já bych moc rád vykouřil hetero kluka.*92*
Samozřejmě že jsi bisexuální pokud Tě vzrušuje sex se stejným pohlavím (plus ženy).
to nic samozřejmýho není. Sexuální orientace a sexuální chování jsou odlišný věci. Bisexuál je ten, kdo může vést normální milostný vztah s opačným i stejným pohlavím.
Tak nějak s tebou souhlasím. A co na to říká manželka?
Manželka to vidí stejně jako já, jinak píšu obecně. Já jsem hetero. Nebo jsem svou Bi stránku ještě neobjevil, ale spím jen s ženami
No a proc to resis. To nekde nutne potrebujes uvest orientaci? Potrebuje kazda vec na svete mit svoji kolonku? Pak tu mame 60pohlavi ci kolik a vegetariany, vegany a ty, kteri ji maso jen obcas se taky nejak jmenuji, pak vegetariany, kteri jeste zerou ryby nebo jen paryby. Cloveka urcuji ciny ne nazvy a pojmenovani. Je mi fakt jedno zda byl Hitler vegan, malir, chovatel psu, proste je to ten typek kvuli kterymu to bylo jak to bylo. Neres takovy kravoviny a v zivote se ti uleví.
Jen me to tak napadlo. Nikdy jsem to nezkousel, ani nevim s kym bych to zkousel. Jen me to zajimalo, jak je to obecne brany.
obecně se to asi nedozvíš, každý je jiný a jinak to vnímá. Já například taky nevěděl že jsem bi dokud mi ho kámoš při sexu ve čtyřech z hecu nevykouřil..Holky byly zvědavé no a já taky.. :o) od té doby to nějak neřeším
Ja mam pomerne jasny predstavy o tom jak ho chci vykourit, ale za uz celkem asi 18 let sexualniho zivota jsem nemel zenskou, ktera by to delala opravdu proto, ze to bavi ji. Strikani na oblicej, natoz pak do pusy neexistuje... Zajimavy, ze to holky moc nelaka, nebo mam stesti jen na druhou cast holek, co to nevyhledavaji.
Spíš na ně máš smůlu, než štěstí 😉
Njn nejde vybirat partnerky jen podle toho jak umi kourit curaka :))
Ahoj já to mám tak když mě nechce kouřit ženská tak se nechám klidně kouřit od chlapa tak si myslím že to nebí bisexualita ale nouze.
Slovy jednoho: "A co mám dělat, když ty ženský neodpovídají..."

Takže oboje...
O to ani nejde, že tu ženských je míň a neodpovídají. Spíš si myslím, že většina ženskejch to dělá jen protože to chlap chce a z toho důvodu si to tolik neužívají a tím pádem to ani není ono.
Já jen, že když se třeba naderou a překonají počáteční odpor ke stejnému pohlaví, tak jsou pak docela překvapení a mají to pak se sexem jednodušší.
Taky jsem asi neměl štěstí na ženy, které by rády kouřily. Ale spoustě lízání ode mne jim dělalo dobře. Ve 40ti jsem to okusil s chlapem a je to luxus. Od té doby jsem bi a ani se za to nestydím.
Mám to velice podobně...jem Bi asi 3 roky...začaloto tím, že mě má domina přinutila kouřit chlapa, který s námi šel do trojky...prostě to chtěla a já ji to splnil.
Předtím sem s ní cca. 3 roky trénovl s připínákem O:-)