No tam jsou pěkné pláže, jezdíme tam každý rok a dá se tam potkat i příjemný černoch s velkým, ale hodně velkým penisem. Chodí po plážích a prodávají osušky atd. :-)
Tak to by se nám moooc líbilo. Ale - bohužel, tam se jen tak nepodíváme.
My jsme začali před sedmi lety. Dovolená v Dánsku tehdy a i letos nádherně poskytla relax a oddech nám oběma
. Bál jsem se, že nam covid pauza, teda ženě vrátí nostalgií po plavkách, ale kdepak
. Kochání na její tělo oslovlo patřičně i muže i ženy
Holt jiný kraj jiný mrav 
Moje skoro manželka se svlíkla veřejně před pár dny na Lipně. Našli jsme pěkný místo pod nějakým opuštěným hotelem, všude křoví a na břehu staré betonové molo. Chtěli jsme se opalovat, ale než jsem vyndal deku z auta, byla ta moje na molu směrem k hladině celá nahá a vítala se se Sluncem...krása, ale pár lodí na vodě se začalo hned nenápadně přibližovat.
Super holka žádnej stydlín a co ty? si byl v hadrech?
Ani náhodou- sundal jsem všechno a ještě na molu mě kočka pohulila, jenže lodě byly už moc blízko a nechci, aby naše intim fotky lítaly po netu nekontrolovatelně, tak jsme se stáhli za vegetaci...
Bardotka zírala taky?
Ostrá samice, musíš si s ní skvěle užívat
"skoro čtyřicátnice" ... náhodou to je ten nejlepší věk. Je skvělé, že pochopila a chopila se akce. Závidím.
To je tak spise na blog a nebo vice “rozepsane” do povidky
Néé, na blog néé 😭😭😭
Proc ne?
Já tam mám radši zamyšlení, nebo témata k zamyšlení.
Tohle klidně do povídek. Na rozdíl od jiných nemám problém uvěřit, že tohle je se stalo.
Tohle klidně do povídek. Na rozdíl od jiných nemám problém uvěřit, že tohle je se stalo.
No jo, ale na povidku by to musel trochu “rozepsat”…

Manželka poprvé veřejně nahá..
Kdy a kde první nahota manželky na veřejnosti