Zavisi od odvahy a nastavenia. Viackrat som zazil a bolo to fajn, niektore skusenosti neboli fajn. Za mna - ak je chemia, tak dotycneho poznat nejak do hlbky nemusim. Na druhej strane, ak chemia pretrvava, je zaujimave stretnut sa este raz alebo viackrat.
Tak to je názor skúseného, zrelého muža. Predrečníci to evidentne nepochopili. Nejde o to, že dá každému. Práve naopak. Sebavedomá žena si dôsledne vyberá, ale nie na základe biologických hodín, finančných možností muža, ale na základe sympatií a chémie a nerieši veci nepodstatné pre kvalitný sex.
Viackrát som sa pozastavila nad výzvou na skle...hľadám,hneď teraz...niektorí možno do toho idú, no ja myslím, že je to mizivé percento.
Za seba...
Za seba...
Chvalabohu sa nájdu aj ženy, ktoré sa nad tým nepozastavujú a vedia si užívať nezáväzný sex. Myslím, že sebavedomá zabezpečená žena naopak nie je závislá od toho aby si na krk zavesila nejakého chlapa kvôli tomu aby mala sex. To skôr rozvedené nesamostatné ženy, ktoré sa ešte musia starať o potomkov si hľadajú niekoho kto sa o nich postará a tým podmieňujú erotické zblíženie. Toto je moja niekoľkoročná skúsenosť s Amatérkami aj neAmatérkami. Čo vy na to chlapci?
TallBoy...veď áno...podľa Teba chvalabohu....
Tvoj názor nevyvraciam,aj keď musím uznať, pousmiala som sa. Nikoho nesúdim, každý žije svoj život.
Za seba
Tvoj názor nevyvraciam,aj keď musím uznať, pousmiala som sa. Nikoho nesúdim, každý žije svoj život.
Za seba
Poznám sebavedomé a zabezpečené ženy, ktoré chcú sex, ale nie s každým, a aj keď chcú sex, tak nevezmú prvého kto sa im ponúkne a aj keď je to nezáväzný sex, tak to neznamená, že stačí že o ňom vedia meno a už ho chcú. Majú aj nejakú hrdosť.
Och ta hrdost teda... svrbi ma pica a chcem sex ale iba s krestanom, s cistotnym, oholenym, ktory ovlada gramatiku, ma riadne iq a moralne zasady. No tak sa teda nacakaju, kym ostatni si to uz 2x uzili. Presne ta hrdost vedie k oslobodzujucemu sexu. 😂🤷♂️
Nuž keď ma teda svrbí, určite nepôjdem s prvým na koho naďabím. Zoberiem vibrátor a mám to bez problémov, aj bez rizika sexuálne prenosného ochorenia. Človeka s ktorým sa intímne zblížim musím rozhodne najskôr poznať a musí fungovať aj chémia, nielen chtíč... aspoň u mňa.
Ved to vam nikto neberie. Pokial pomer poctu vyvrcholeni s vibratorom k poctu vyvrcholeni s penisom je aspon 1:1, tak ste dokonca v tom aj dobra zijete naplno. 🤭👍
Ja viem, ty keď chces sex, tak ti stačí aj bezdomovkyna... Ale nie každý je taký ako ty.
A skôr je to tvoj problém, muži ako ty chcú aby ženy nerobili drahoty, pretože chcú aby mali aj oni šancu.
A skôr je to tvoj problém, muži ako ty chcú aby ženy nerobili drahoty, pretože chcú aby mali aj oni šancu.
Muzi ako ja tu aspon maju fotku a nepoucuju kazdeho o moralke a gramatike. Bezdomovkynu som veru nemal - porad nejaku s dobrou gramatikou a zubami.
Tak vidíš, tak nečakaj,že pre ženu je podstatný iba sex a nie to s kým.
Muži hľadajú ženu, ktorá hľadá sex, a zvyšok nie je podstatné často z jedného dôvodu, keď začne mať aspoň malé nároky na muža, tak by ich žiadna nechcela.
Muži hľadajú ženu, ktorá hľadá sex, a zvyšok nie je podstatné často z jedného dôvodu, keď začne mať aspoň malé nároky na muža, tak by ich žiadna nechcela.
Moj ciel naozaj nebol tu rozputat flamewar o pravopise, kedze tema bola v pohode. Radsej diskutujme k teme, co poviete?
No ved konecne sme sa uvedimili - akoby y/i a makcene a dlzne boli esencia zivota 🤭 a akokeby ten co spravi hrubku nemal taky dobry kkt ako vsetci slovencinari a moralisti.
Neviem ako fungujú príspevky vám, ale mne chyby podčiarkuje červenou. Takže by stačilo pred odoslaním si to všimnúť a chyby opraviť.
Mne nepodciarkuje na mobile nic a ani sa na to u druhych nezameriavam. Ved aj naco 🤷♂️
Píšeš, že si šťastne zadaný a hľadáš tu sex.
To sa nevylucuje. Mozno je stastne zadany, len ... bez sexu. 

Presne tak to sa vobec vobec nevylucuje, moze to aj rozsirovat perspektivy vztahu.
Bože to sú otázky. Žena potrebuje muža spoznať a chlap potrebuje, aby žena otrčila frnduľu. Však vidíš ze je to tu sami zufalček a strčili by aj do nafukovačky.
Je zaujimave, ze na rozumne polozene otazky a dokonca gramaticky spravne napisane su v temach aj odpovede "k veci". Cim to asi bude?
Da sa to a niekedy je to velmi oslobodzujuce 🤭
Na to aby som vedel(a) napísať tri slová bez tvŕdky nepotrebujem byť slovenčinár ani slovenčinárka. Svedčí to len o mojej nízkej inteligencii a nízkych kognitívnych schopnostiach. Kto by už len chcel s takým človekom komunikovať?.......Iba ak niekto podobný. No nemajte strach, tu je takých dosť.......

Vy tu velký slovenčinári načo sa tu hráte? Asi ste zabudli na akom foore ste. Debilita vás neopušta
Kto je schopný napísať a ešte aj odoslať - Vy tu velký slovenčinári ...............čo si ten asi myslí, že o neho nejaká zakopne ???
To, že sme na fóre, kde sa píše o sexe, neznamená, že nemôžu mať ľudia aj nejaké vyššie nároky. Akože to, že sa tu prihlásim, automaticky znamená, že najpodstatnejšie sú erotické fotky a príspevky ľudí, u ktorých to vyzerá, že píšu z psychiatrie alebo z druhého ročníka ZŠ?
Všimni si, že veľa žien píše v profile, že ich zaujíma aj gramatika, nejaká tá inteligencia. Nestačí im fotka vtáka a vety, v ktorých sú nasledovné chyby:
Lyzal bi som ťa, chcel bi som ťa, mylujem, daj my,...
Všimni si, že veľa žien píše v profile, že ich zaujíma aj gramatika, nejaká tá inteligencia. Nestačí im fotka vtáka a vety, v ktorých sú nasledovné chyby:
Lyzal bi som ťa, chcel bi som ťa, mylujem, daj my,...
Ovládať gramatiku je fajn a človeku sa to zíde do života bez ohľadu na to, či to tak chcú ženy alebo nie. No ešte som nevidel na žiadnom inom diskusnom fóre (a to ich navštevujem veľa), aby niekto skoro zakaždým poukazoval na gramatické chyby v príspevkoch druhých.
Takéto niečo funguje len tu a robia to väčšinou muži. Kto vie prečo...
Preco? No zjavne navstevujes fora, kde chut vyjadrit sa je omnoho vyssia ako zakladne penzum vedomosti, ktorymi by mal clovek disponovat po ukonceni (aspon) povinnej skolskej dochadzky. Ano, spada tam aj ovladanie pisomnej formy materinskeho jazyka. A ako pisal kolega vyssie, lepsi dojem urobis gramaticky a pokial mozno stylisticky spravne naformulovanym komentarom, ako fotkou svojho cervika v profile (plati v pripade zakladatela temy).
...a preto píšeš s pravopisnými chybami.
Vôbec si nepochopil môj predošlý komentár, ale nechajme to tak.
"...a preto píšeš s pravopisnými chybami." Vazne? No tak vysvetli, kde su tie chyby.
Diakritika ti asi nič nehovorí... Keby si takýmto štýlom napísal v škole diktát, asi sotva by si dostal jednotku s hviezdičkou. 
Popravde, horšie sa čítajú komentáre bez diakritiky než tie, v ktorých autor nechtiac zamení i/y. Ale ako som spomenul predtým, nechajme to tak... Táto téma má aktuálne 27 komentárov, no iba 2 z nich sú relevantné k téme. Nie je potrebné to ešte viac zhoršovať...
Popravde, horšie sa čítajú komentáre bez diakritiky než tie, v ktorých autor nechtiac zamení i/y. Ale ako som spomenul predtým, nechajme to tak... Táto téma má aktuálne 27 komentárov, no iba 2 z nich sú relevantné k téme. Nie je potrebné to ešte viac zhoršovať...
Diakritiku nepouzivam, kedze som zvyknuty na ENG layout klavesnice. Diktat v skole sa pise pisanym pismom, kde sa pise aj interpunkcia, cize to je irelevantne.
Komentare pisane bez diakritiky sa citaju uplne fajn, zasadne odlisne je to pri komentaroch s hrubicami. Tych 25 komentarov by mohlo byt uzitocnych v tom, aby sa autor spamatal a dostudoval tie gramaticke pravidla a nerobil si hanbu.
Komentare pisane bez diakritiky sa citaju uplne fajn, zasadne odlisne je to pri komentaroch s hrubicami. Tych 25 komentarov by mohlo byt uzitocnych v tom, aby sa autor spamatal a dostudoval tie gramaticke pravidla a nerobil si hanbu.
Možno tebe diakritika nehovorí nič, ale je to rovnaká hanba, hrúbky v úvode. Serieš si sám do huby.
Irelevantné to nie je. Diakritika a interpunkcia sa totiž využíva aj v tlačenom písme... 
A tých 25+ komentárov nie je vôbec užitočných. Akurát sme tému zvrhli na úbohú diskusiu o pravopise, kde sa všetci snažíte z autora pôvodného príspevku spraviť negramotného idiota. Nechcem sa ho zastávať, lebo ja sám nemám rád príspevky s tonou pravopisných chýb. Ale nemám rád, keď niekto, kto sám píše s chybami ukazuje na druhých, že píšu s chybami a ešte ich aj uráža. Ja viem, že mnohí máte potrebu sa ukazovať, lebo si myslíte, že tým možno zaujmete miestne ženy, ale obávam sa, že opak je pravdou. On nie je jediný, kto si tu robí hanbu. Smelo v tom pokračujte ďalej...
A tých 25+ komentárov nie je vôbec užitočných. Akurát sme tému zvrhli na úbohú diskusiu o pravopise, kde sa všetci snažíte z autora pôvodného príspevku spraviť negramotného idiota. Nechcem sa ho zastávať, lebo ja sám nemám rád príspevky s tonou pravopisných chýb. Ale nemám rád, keď niekto, kto sám píše s chybami ukazuje na druhých, že píšu s chybami a ešte ich aj uráža. Ja viem, že mnohí máte potrebu sa ukazovať, lebo si myslíte, že tým možno zaujmete miestne ženy, ale obávam sa, že opak je pravdou. On nie je jediný, kto si tu robí hanbu. Smelo v tom pokračujte ďalej...
Najväčšia sranda je, že títo slovenčinári sami robia pravopisné chyby vo svojich komentároch. Ale to už ich očividne netrápi. Hlavne, že môžu prstom ukázať na druhých...
Určite by som len tak po pár správach nevliezol do postele s úplne cudzím človekom.
Netvrdím, že tam musia byť zákonite city, no aspoň nejaké sympatie určite áno.
..maš pravdu..ale ja som mala milenca 5 rokov a nikdy som ho nevidela , iba citila ... a prečo ??, vždy ked prišiel som si dala šatku na oči a potom som boa jeho ....vzrušovalo nas to oboch ....
Wow... zaujímavý adrenalín...😉
Tak to je dosť špecifická situácia, v ktorej sa ocitne málokto. Väčšinou sa chcú ľudia navzájom vidieť pred tým, než sa začnú spolu "hrať". V každom prípade to musela byť zaujímavá skúsenosť.
A verím tomu, že to tajomno malo svoje čaro...
Na sex s "neznamim" mam taky nazor, ze tam je pravopisna chyba.
takÝ, mÁm, nÁzor, Že, pravopisnÁ... či to už je moc? Len y/i ? :D
Ale nie, vedome som nepouzil diakritiku. Bol som zvedavy, ci ma na to upozorni niekto. A nasiel sa. ;)
Tak určitééé, tak dajme tomu, že ti verím. A ešte smajlíka provokačného :) :) :) aj troch
Ale fakt.
dobre, verím ti
👏 vždy som sa tešil na názor od slovenčinára samozrejme ničím neprekvapil ale ďakujem za upozornenie . Je mi jasne že k téme sa asi vijadriť nevieš tak aspoň podpichneš 😉
Ale viem sa vyjadrit, len to i/y mi padlo do oka, tak som zareagoval. Peace.
Viiijadriť......čo veta, to hrubka. Aj to foto máš úžasné. no proste ty......
Ok už máte ego vyhonené mozme sa vrátiť k téme či ešte niekto mal 1 zo slovenčiny ?
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Ja nepotrebujem aby má niekto bral vážne a obzvlášť tu 😉 chodím sem pre zábavu . Myslím že otázku pochopí každý aj s chybami (teda každý asi nie ) . Keby som chcel vedieť aké i/y sa tam píše opýtam sa rovno

S neznámim
Skúsenosti alebo názor na sex s neznámi