Zaujímavá ponuka

Manzelka

Kamarát v práci mi zo žartu povedal že by dal aj 500€ mojej manželke keby ho vyhonila rukou a mohol sa pozerať na jej prsia. Mna Ta ponuka normálne aj vzrušovalo len neviem čo by na ňu povedala moja manželka 😂
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Dam 300€. Keď sa môžem pozerať na vás
Ste dosť daleko. Preferujem Levice a okolie
urcite zo zartu povedal lebo 500e za honenie je ozaj zart
Nemusi to byt žart, poznal som kámosku , velmi krasna mlada zena robila na recepcii hotela a prisiel za nou nemec a ponúkol jej 500 mariek ( 400) eur, len za to ak pojde s nim na veceru. Honka je už drahší lével.
No ale nič s toho nechce ukázať ani na živo inému ani pohonit za 500€ 😁
Skús ju zlomit ked ju budes trtkat, v takom vzrusujucom modene skor pristane. Na mojej to zafungovalo. Ono ju to na druhy den síce prejde ale uz bude aspon potom uvazovať hlavne nesmieš prestat a casom to možno skúsi. Ženy po tom túžia len to majú ukrite hlboko v hlave.
Už som skusal kade čo ale stále nechce aj som jej navrhol že ak by chcela trojku štvorku nemám problem
Hlavne ju nezabudni pripit, alkohol ženam nohy roztahuje.
Takze za peniaze cesta okolo sveta so všetkým čo k tomu patrí či druhých bola Ta peňaženka?
Mojej hlavne víno ale musí byt sladke
za 500 by ho moja mohla honit aj kazdy den*12*
Keby som bola tvoja žena, bud by som sa urazila, alebo súhlasila a keby sa mi kolega páčil potajomky podviedla. Také vecí nerob ak máš rád svoju ženu
Mne to tiež vzrušuje ta prestáva.
...verím, je to iste zaujímavá a vzrušujúca predstava...
*3*
Ale nereálna na 99% Ale to 1% pripúšťam. Zo skúsenosti zo svojho okolia viem, že nejaká nadržaná pripitá kurvička sa nájde občas na tieto hry, aj s hocikým.
aj keď dáš zaujímavú ponuku veľa ľudí tomu neverí a hodí to za hlavu
Čau, celkom by bolo zaujímavé vediet, aká konverzácia predchádzala tejto žartovnej ponuke. Plus okolnosti. Pozná tvoju ženu osobne? Vysloviť takúto ponuku, hoci aj zo žartu, si vyžaduje dobrú znalosť terénu....
Ako áno je pravda boli sme pripitý ale poznáme sa dobre a dostali sme sa k tomu cez jednu susedu čo chodí za prachy a manžel ju v tom ako keby podporoval
Vidím tu dve možnosti:
1. manželka ťa pošle do riti hneď
2. manželka bude súhlasiť, zapáči sa jej kamošov vták, 500 € aj kamoš celý a ty pôjdeš do riti
P.S. na výber veľmi nemáš*3*
Lebo žena je s chlapom výhradne len kvoli vtákovi *3*
Vidno že si v živote žiadnu ženu nemal a máš v hlave len vtáky

do_analu_das...
Ja tu vidím aj tretiu možnosť.
Manželka sa konečne presvedčí že má dočinenie s úchylákmi a pošle vás nekompromisne a nevratne oboch do riti.
Následne si nájde normálneho chlapa.
*22**22**22* veru tak.... (bearbeitet)
No je tu aj taká možnosť že to bude fiasko 🤣😂😂
Áno možné je všetko, ale láka ťa pozerať ako ukoji druhého, alebo vidina penazi?
Určite ho láka predstava sexu... aspoň mňa áno...
Takze ukázal som nahé prsia manželky kamarátovi a bol s nich hotový ale ukázal som mu ich so súhlasom manželky chcela ho potešiť síce cez mobil ale predsa (bearbeitet)
Takže ste sa pohli kúsok ďalej, sme zvedaví ako to dopadne. Aká reakcia manželky bola?
Ako úkoji iného o peniaze mi nejde (bearbeitet)
Každý iný manžel by žiarlil. Ty máš chúťky cuckolda *18*
Tak neviem prečo má to tak láka možno iba keby ho vyhonila pri sexe by som možno žiarlil alebo sa pridal
makro101 - nepočúvaj tu sprostosti "dokonalych"... je to úplne normálne, že ťa to vzrušuje... Len ty vieš či je tvoja manželka nachylna k sexu v trojke bez toho aby to narušilo vás vzťah... ak áno a máte s manželkou silný vzťah a dôveru, nebude vôbec na škodu, ak si skúsite sex v trojke (MMŽ) alebo aj keď za tvojej pritomnosti niekoho vyhoní, alebo jej aj pretiahne dierky... Ak máš akékoľvek pochybnosti ale túžba poznať tento typ vzrušenia je veľmi silná nájdite si ženatého, kde je vysoká pravdepodobnosť, že sa o.i. diskrétnosť plne zachová... Ak chceš pokecat viac, s nestrannym odporúčaním a posúdením, napíš mi správu...
...je to normálne...a sexi... ver mi, veľa mužov to vzrušuje...
Neverim ze v PO nenajdes chlapa,muza co by sa dal vyhonit pred tebou,alebo by sa podujal na sex s vami?
Ked sa najde vvprievidzi najde sa aj v po... vela muzov tu ma v profile ze hlada par
Ved treba najst niekoho,skusit a uvidis co a ako,samozrejme prve sa opytat polivicky
Jasný cuckold. Tam smeruješ od prvého písmenka svojho príspevku*24*
Obzvlast v pripade, ak tu mate s manzelkou spolocny profil. *4* Ale to by problem asi nebol, ved vlastne prispevky si tu uzivatelia nemaju moznost vyhladat.
Pozor na sex v trojke, je to chodenie po tenkom lade... a nezabudni na to, ze ak nenajdes charakterneho cloveka (a to problem myslim si) tak ta moze potom napriklad vydierat alebo obtazovat. Mozno je lepsie dva pary, tam je to dvaja na dvoch, ale aj tam musis najst vyrovnanych ludi. A zase toto je najvacsi problem, najst ludi, ktori su v pohode.
Príspevky sa dajú vyhľadať....
Ako? Vyhladavaci filter na toto som tu nenasiel.