Sex divadlo / predstavenie

Existuje nieco ako sex divadlo?

Existuje nieco ako sex divadlo? Ist si pozriet pekny parik niekde ako maju sex? Sediet vo vlastnej lozi s peknym vyhladom na parik majuci sex. Urcite tym nemyslim dohodnut sa s parikom a prist sa na nich pozriet alebo sa dohodnut vo wellness. Nemyslim ani swingers party/stretavky a podobne. Proste nieco podobne ako kupit si listky na sex predstavenie. Ak by ste o niecom vedeli, tip potesi. Vdaka
Fuuuuuu.... Určite áno. Len pre bežného smrteľníka problém. I ja by som mal záujem. Aj predplatné prosim😁😁
Akoby to bol problém......Ak si zaplatíš, hoci lesbi show ti radi baby urobia.
To nie je to co som myslel. Uplne iny zazitok to mal byt
A aký ?? Veď nám ho vysvetli.
Za peniaze ti doprajú niektorí profi aktéri ukojiť si svoje akékoľvek vyfantazírované chúťky voyera. A ak by si mal to šťastie, že náhodne narazíš na párik silných exhibicionistov, tak možno aj zadarmo, ale tomu moc never.
Takže aký iný zážitok??? (bearbeitet)
Myslim, ze som to popisal dost jasne v uvodnej sprave.
Chces povedat ze trebars tu na amikoch existuje realny par....podotykam este raz Realny....co by sa s nim dalo dohodnut divanie na nich pri sexe? Mne to pride nerealne. Max. su tu chlapi ktori potom chcu 100€ cok v com je rovno aj cena za profi privat kde to potom prebehne. Normalny realny par na eroticku atmosferu divak/par tu nie je. Teda v BA a okoli isto nue
Ved aj on si to chce zaplatit, kedze pise divadlo/predstavenie. Ak mas predstavu, ze sa na niekoho budes divat len tak pri sexe, este k tomu zadarmo, tak si asi dost naivny, alebo musis mat sakra stastie. *363**363**363*
Kde som pisal ze zadarmo?!? Problem je ze kto sa tu tvari ako par co hlada divaka za FO je solo chlap, ktoremu mas zaplatit profi stetku a mozes sa za to pozriet.
Tak to mas este benefit navyse. Vyberies si chlapa, spolu vyberiete stetulu a mozes sa pozerat. *363**363**363* Keby si isiel len tak na predstavenie, nemal by si ziadnu zaruku, ze sa budes pozerat na ludi podla svojho gusta. *363*
choď do civilizovanej europy a máš to na každom kroku, holandsko dánsko nemecko atď.