S kolegyní ne ale kolegové z kanceláře mě šoustali ...
Šikovná holka.Hlavně že se to všem líbilo.
Tak to má být, utužují se vztahy na pracovišti...
Před lety jsem měl v práci kolegyni (starší), se kterou jsme se sblížili. Bylo to fajn. Když to utnula, bylo to zvláštní se tam potkávat, ale dodnes jsme kamarádi, bavíme se o všem, přeci jen nejsme jen kolegové, ale tím že jsme spolu před lety šukali jsme si prostě blíž. Pak další kolegyně v práci a ta je dnes moje manželka 🤩
Já jsem měl sex s několika kolegyněmi převážně staršími o 10 až 15 let a zůstali jsme kamarády.
Měl jsem takový vztah asi tak skoro 6 let v pohodě
… v práci zásadně neé. Riziko, že to nebude ono a následné zklamání, není kam utéct :-(
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Dneska jsou problémem i kamery, které jsou na každém rohu. Nikdo nikdy neví, kdo ho pozoruje...
V práci jsme se dali dohromady s manželkou. Velká firma, víc než 300 lidí. Ona měla dlouhý vztah s jedním manažerem, já byl řadový zaměstnanec a trvalo mi asi 3 roky, než jsem jí získal. Do tý doby jsem tam měl sexuální vztah asi s 5-ti ženami a pár jednorázových úletů, ale nikdy né s kolegyněmi ze stejného oddělení. Přímo v práci jsme to ale nikdy nedělali, i když jsme to párkrát plánovali.
Já myslím že to je o lidech. Když stojí nohama na zemi a normálně myslící člověk tak s tím problém není. Já su ve firmě 20let a měl sem tu pletky s dvěma kolegyněmi a nikdy nebyl problém. Prostě se usmějeme na sebe. Na firemním večírku zavzpomínáme a život jde dál. Problém by asi mohl nastat kdyby to byl nadřízený (nadřízená) a nebyl by to jen chtíč ale dalo by se do toho i srdíčko, to by asi problém mohl být.
mrdačka v práci je zabíjení dvou much jednou ranou. Zamrdáš si a ještě to máš zaplacený. 
Vzhledem k tomu, že jsem měl dobré podmínky v práci na sex /samostatná kancelář, sedací souprava/ nebylo od věci v ní mít i sex. Jak rychlovka v pracovní době, tak pěkně pomaloučku po pracovní době, až ostatní sousedi byli pryč. No a nebyly to jen ženy /kolegyně/ z práce, ale chodily za mnou i jiné. Občas jsem kancelář půjčil i svému kolegovi.
Ahoj no v práci jo ale nebyla to kolegyně byla to uklízečka a nacapala mě na wc ale pak jsme se tam pravidelně scházeli a super
Kurevsky napínavá historka 😄🤣
...........
...........
Já měl v práci super holku byla tam jediná a dávali jsme si to dost často. Pak jako když utne začala se mi vyhýbat a stále nějaké proč to nejde až jsem ji chytil se šéfem a za 14 dni už sem tam nepracoval
Měl, několikrát... u mě to vždycky bylo tak, že vystartovala ona po mně, takže jsem nemusel nijak zvlášť řešit, jak ji oslovit. Ale bacha si dej na jednu věc, kterou si možná teď neuvědomuješ. Až se rozejdete (jakože se jednou rozejdete - až se nabažíte) a bude to kráva, tak ti z tý práce může udělat doslova peklo. Takže, jestli je ti tvá práce milá, raději se porozhlédni někde jinde... Znáš to: Co je v domě, není pro mě!
(bearbeitet)
Mám teď jednu super sympatickou kolegyní a chtěl bych s ní mít sex ale nevím jak ji to říct nebo naznačit cítím že je velmi nadržená ale je tam i dost kolegů na firmě tak si nechci udělat trapas v případě neúspěchu ale moc jí Chci . Někdo nějaký nápad jak ji dostat ??
Podle mě je to dost velký risk. Něco se posere a můžeš si hledat novou práci v lepším případě. Jak někdo psal co je v domě není pro mě ✌️
(bearbeitet)
Několikrát se mě to podařilo. Chceš jí jen do postele,nebo něco víc?

Sex v práci s kolegyní
Sex s kolegyní