posere se to uvidíš :) Dřív nebo později se to posere
jenže když jí ošukáš co dál ? lepší je najít si jinej ,,svůj,, zadeček a při šukání zavřít oči :-)
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Skoro každý něco podobného zažil. Já měl před 15 lety neodolatelný pocit, že po mě kamarádova krásná přitelkyně jede a cítil to stále silněji. Měli nejakou krizi a vysílala ke mě nepřehlédnutelné signály. Nejdřív jsem snil o tom jaké by to s ní bylo a honil u toho. Pak už to byly nenápadné doteky a pohledy očí až do nitra duše. Několik měsíců jsem se probouzel spocený s pořádnou erekci. Až jsem se nakonec odhodlal vyznat jí lásku. A to byl konec našeho dlouholetého kamarádství, protože jsem netušil, co je to za mršku. Všechny své signály ke mě využivala k tomu, aby u přítele vzbudila žárlivost a tím nejak popostrčila řešení jejich vztahové krize. A tak jsem přišel o jedny z nejlepších kamarádů...
Také se mi líbí kamarádovo mamka znám jí cca 13 let i jeho..
Řekl bych že jeho mamka po mě lehce jede.. Tak už jsme x krát byly v kině , na koncertech , na party sice je o 10 let starší než já... ale je strašně sexy!
Takže tě chápu... znám to..
Také bych jí nejraději opíchal ale není to tak lehké..
Nejvíc jsem viděl její prsa a jí v plavkách nebo ve sp. prádle..
Řekl bych že jeho mamka po mě lehce jede.. Tak už jsme x krát byly v kině , na koncertech , na party sice je o 10 let starší než já... ale je strašně sexy!
Takže tě chápu... znám to..
Také bych jí nejraději opíchal ale není to tak lehké..
Nejvíc jsem viděl její prsa a jí v plavkách nebo ve sp. prádle..
Kamarádova mamka je o 10 let starší než si ty. Kamarád je tedy ještě dítě?
Néé, kamarád má také už dítě je dospělí :D
To je moc hezky napsané. Je fajn potkat tu někoho rozumného jako jsi ty. Hezký den
Ty to vnímáš tak, že mu ji chtějí přebrat, ale oni by mu ji chtěli jen vojet.
Ja bych tady citoval Hausmana. Proste prebirat kamaradovi partnerku nebo milenku, pripadne kamaradku bez jeho vedomi neni lov, ale pytlactvi. Mozna by stacilo se ho zeptat, jak se tu pise. Je mozne, ze uz ho omrzela, nebo by te prizvali. Otazkou je jaky je to kamarad, ale usuzuju, dle tech 9 let, tak dost dulezity.
Pověz o tom kamarádovi, možná tě přizve.. Jinak se na to vykašli a zůstaň jen u toho že si ho občas potaháš..
je to krásná žena.......................................
já to říkám taky....žijeme jen jednou
Když tě pozvou do trojky ok jinak na to kašli představy a touhy jsou taky fajn 🙂nestojí to za to zničit kamarádství krz jeden prc
Já myslím ze když je sama tak si ji sukej třeba do ucha, třeba jemu to muže zlomit srdce když něco hodně cítí to má pak 9 let života v piiii a jestli ti dá i když je sním tak bude jedine dobře když bude vědět co to má doma slus ende finito
Mám podobný problém, ale kamaráda si moc vážím než abych se do něčeho takového pustil. Jediné možné řešení je, že se domluvíme na čtverce.
přesně, nej řešení, nebo na trojce
Opravdový kamarády máš tak dva zbytek jsou jen známí a kolegové z práce.. já říkám všem okolo jo ale kamarádovi ne. To se fakt nedělá
Jj... Kamo.... Mám stejný problém
"Ten,kdo orá pole mé jest přítel,neb šetří pluh můj."
Ale nesmějí ti pak litat doma cizí brambory
Tak to je fakt vtipný

Co je na tom vtipné ? .......:)
Stalo se mi to asi jednou. Akorát by mě tedy nenapadlo si jí fotit a onanovat nad ní. A moje rada je najdi si jinou ženu v jejíž blízkosti budeš cítit silné vzrušení. Takto to vypadá, že jsi prostě zoufalec co si neumí najít ženskou a díky kamarádovi se s tebou baví hezká ženská a ty jsi z toho hotovej...prober se!
alhambra --------------------------------------------------------------------------------
Bez do toho,život je krátký tak žijeme co to dá,než skapem.
přesně tak ...........................
Nemáš pravdu....příroda je silnějšíííí.....a to sperma kdyždo ni stříkáááám
Kdybys nekecal..........................
Jestli jste opravdu kamosi tak mu to rekni, muzete dat spolecnou saunu a virivku ona pujde v doprovodu vas obou jiste hodne rajcovne oblecena v uplych lesklych leginach a podpatcich. A to krasne mrdani ve trech v privatnim welness za to stoji!
Super diky za tip...................................................
A je nějak označkovaná, že je to kamošuv majetek?
Ne, označkovaná není, protože je to manželka a ne kus masa, aby mohla být něco, jako majetek.
Ty jsi se, ale označkoval sám.
Ty jsi se, ale označkoval sám.
Ne, manželka to neni.
Já tou otázkou chtěl řict, že ona rozhoduje s kým si to rozda.
A proto, že neni kus masa rozhoduje o sobě sama, nebo?
Takže si ty oznnačkoval sám sebe. (bearbeitet)
Já tou otázkou chtěl řict, že ona rozhoduje s kým si to rozda.
A proto, že neni kus masa rozhoduje o sobě sama, nebo?
Takže si ty oznnačkoval sám sebe. (bearbeitet)
Pokud nechci přijít o kamaráda tak jeho žena je Tabu. Mám několik kamarádů co mají moc krásné ženy, a vydržím to.
Přesně. Ti, co chtějí ošukat kamarádovi ženu, jsou kurvy, kteří se za kamarády jen vydávají.
K tomuto názoru se taky přikláním, kamarád taky rád. Kamarádi prcají ženy jeden druhému a moc se o tom nemluví, nebo jen v hospodě po pár pivech. 
Souhlasím...příroda je příroda....tomu nezabrániš!!!!
No se zeptej... But to dá po nebo do
Vůbec neber ohled na to, co ti tady píší ti odborníci. Vždyť oni ani neví co znamená " kamarád ", natož jestli se mu něco dělá nebo ne.
Jestli ty to víš a je to opravdu přítelkyně tvého Kamaráda, tak se mu s tím svěř, vždyť je to přece tvůj kamarád !
Mám takových kamarádů spoustu, již od dvaceti do dneška.
Jestli ty to víš a je to opravdu přítelkyně tvého Kamaráda, tak se mu s tím svěř, vždyť je to přece tvůj kamarád !
Mám takových kamarádů spoustu, již od dvaceti do dneška.
taky to tak vidím...........................
Do kámošovo ženy se nedělá! Už vůbec ne jenom kvůli nadrženosti.
a kvůli čemu by se to mělo dělat ?Když ne nadrženost?
A kvuli čemu se to dělá? Kvůli počasí???
To se kamarádovi nedělá... 😔😔😔
Měl jsem možnost... Markétka, krásná stihla 40 tka brunetka nevyužitá a chtěla by... Ale já to Petrovi neudělal 😔
MOC DOBRÝ KÁMOŠ TO NENÍ
.......................Ale starou bych prcal od rána do večera
Tak se jí zeptej ale stejně si myslím že ti to neklapne ......
jsem znrd...ale prcat ji budu
Děkuji, ten popis na mě sedi ,ty jsi taky kamarád .....máš doma hezkou ???
když ta prdelka je silnější .-)
Ano jsem sráč a to mi nevadí oprcal bych ji pořádně
Na to se neohlížej souštej koho podkáš láska je jen výmysl civilizovaných opic ze šněrovaných konvencí a morálkou i když o té morálce se v dnešní době se dá polemizovat
Snad se povede co nejdřiv ji pořádně vojet do zadku
to je pravda-zkusím to.................
Ser na to , je to kamarád.
Ale kamarád je kamarád....jeho žena je jeho žena
KDYŽ ONA JE TAK KRÁSNÁ A STRAŠNĚ MĚ RAJCUJE
kamarád to je tak napůl...je to vůl
AAsi ano.....nejde to nějak dostat :-)
když to nejde na to nemyslet
když ona má tak překrásny zadeček...když si vezme legíny.....není možnéééééé!!!!
Zajímalo by mě jak k tomu došlo a jak to funguje. Rád bych si nechal poradit, ale nemůžu vám napsat přímo.

kamarádovo žena
Kamárádovo žena