Erotické ubytování

Erotické ubytování

Ahoj,
s manželkou jezdíme na dovolenou hlavně za účelem milostných hrátek.
Většinou bereme větší chatky v kempech, ale chtěl bych už něco lepšího.
Ocenil bych, kdyby na pokoji byla tyč(mé největší přání) a nějáké SM vybavení. Bazén by byl výhodou. Spíš na venkově než ve městě ale není podmínkou.
Víte o něčem takovém?
Skvěle jsme si užili v apartmánu Silex nedaleko Kolína a Kutné Hory. Majitelka vše prezentuje na internetu. Klasický ideálně vybavený pokojíček se sociál. zařízením a hlavně další pokoj vybavený pro BDSM. Sice nejsme uplně aktivní vyznavači SM, ale gynokřeslo jsme využili naplno ! Možnost hodinového pronájmu, nebo i na noc a také na víkend. Viz naše album. (bearbeitet)
Moc pekne. Super nápad. Škoda, že dal a asi jediný v republice. Snad se někdy povede bez dětí si tam udělat víkend.
Najdete si “airbnb padesat odstinu sedi studio Hradec Kralove” meli jsme pronajaty apartman nad tim, ale podle fotek to vypada taky moc pekne 😉
čau,jak se to jmenuje?Tohle mě nechce najit.
airbnb.cz/rooms/22731832 stačí zadat airbnb Hradec Králové. Dle mého, kromě pout u postele a pár pomůcek, žádný zázrak. Osobně jsem nebyla, nemohu soudit. Ale pro nenáročné proč ne..
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Díky za doporučení, Pokojíček vypadá jako lepší hodinový hotel.
Anybody znám z internetu. Zajímavý zážitkový koncept, ale třeba tři/čtyři tam, zdá se, nemohou.
A to by nás taky zajímalo zdali je možné vzít si tam ještě někoho. Jedeme tam v dubnu ale nikde odpověď není. Ani v podmínkách...
Je, každá další osoba na pokoji 650 noc, víc číst, víc číst....
Určitě doporučíme erotický penzion Klídek v Mezilečí u České Skalice (Náchodsko) kam pravidelně jezdime. Vířivka pro dva a erotické houpačky na každém pokoji,na některých pokojích na zdi kříže a připravené různé pomůcky ,včetně BDSM výbavy...a strašně sympatičtí majitelé.
https://www.penzion-klidek.cz/erotikavklidku/
Jezdíte tam sami nebo s přáteli?
Moc děkujeme za tip na super výlet.
Hmm, tu "výřivku " bych chtěl vydět *3**3**3**3*
Hmm, každý holt vtip nepochopí. Tak pro tebe ještě vysvětlení...
Otevřu jejich webovky a jako první na mě vyskočí "výřivka". Tak jsem ten jejich vtípek jenom rozvinul *3*. Už rozumíš *3**3*
Aha, tam jsem nekoukal, tak sorry! Penzion vypadá dobře, ale stránky jim dělal asi nějakej vejr.na distanční výuce... *3*

Ještěže se toho nedožila Božena Němcová! *3**3**3* (bearbeitet)
Na ten sem taky koukal a zaujal mě, až na tu tyč je tam vše co potřebuji, asi ji oželim a vyrazíme :) Aspoň tam budou ubytováni stejní úchyláci jako my :D
Díky za tip :)
Tak ta tyč jediná tam opravdu není...Ale jinak vybavení perfektní , u postelí jsou v rozích řetězy na poutání,erotické houpačky jsou pecka a každý pokoj má něco ,v jednom speciálni postel s otvory,v jednom na poutání zavěšená kláda, klekačka na píchání taky super...prostě paráda!
Souhlas, díky za skvělý tip. Já viděla něco i na netu, uz bohužel nevím co, byli to pokoje vy stylu měst, kultur ale tam byla úplně nesmyslná cena.