Aj s tebou tu máme mnohé skúsenosti. No ty prekvapíš vždy...
Co myslis, ked maju stovky az tisice hlasov pod albumami, kolko maju sprav v odkazovej schranke? Nie dost, ze tam maju kopu sprav s fotkami kokotov a dalsich sprav s obsahom ako z kopiraku. Potom si asi mozu tazko vybrat. Napokon, amateri nie su primarne zoznamkou, takze je dobre prestat mat velke ocakavania. Ak uz chces nejaku babu zaujat, si nejako over, ci nie je fake a potom vymysli spravu, ktorou ju v tej zaplave ostatnych sprav zaujmes.
Súhlasím, niekto pozrie všetky aktívne ženske nicky a ako cez kopirák píše CTRL V jednu správu a čaká, že sa chytí.
Ja ak som písal žene, pozrel profil a napísal dôvod, pre ktorý som sa rozhodol napísať, a keď nás tým premýšľam 1 z 10 mi odpísala.
Ja ak som písal žene, pozrel profil a napísal dôvod, pre ktorý som sa rozhodol napísať, a keď nás tým premýšľam 1 z 10 mi odpísala.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Na rozdiel od teba zakladateľ vlákna napísal slušný príspevok, v ktorom poprosil o radu. Ty si mu nič neporadil, namiesto toho tu vypisuješ zbytočné urážky. Keď nemáš k téme čo povedať, bolo by rozumejšie, keby si jednoducho toto vlákno ignoroval.
Väčšina vzťahov konci, pretože ľudia zabudli spolu komunikovať, možno si nezabudol, možno si len nevedel.
Pýtať si návod ako zbaliť ženu, naozaj neviem, akú odpoveď čakáš, to ako keď si prečítaš knižku 101 rád ako zbaliť ženu.
Pýtať si návod ako zbaliť ženu, naozaj neviem, akú odpoveď čakáš, to ako keď si prečítaš knižku 101 rád ako zbaliť ženu.
Presne tak , komunikovať a ono to raz príde aj samo.
Internetové zoznamky nie sú najlepšou cestou na zoznámenie sa. Nehovoriac o tom, že Amatéri nie sú zoznamka, hoci je tu aj taká sekcia. No nepočítaj s tým, že všetky tu zaregistrované ženy niekoho hľadajú a práve preto ti ani mnohé z nich neodpisujú... 
Urob tak, ako @lnvictus píše. Choď von medzi ľudí a baľ kočky tam. Možno ti to na prvý krát nepôjde, no pokusov máš habadej...
Inak skúsených "alfa samcov" som tu ešte nevidel. No ak nejakého stretnem, pošlem ho za tebou...
Urob tak, ako @lnvictus píše. Choď von medzi ľudí a baľ kočky tam. Možno ti to na prvý krát nepôjde, no pokusov máš habadej...
Inak skúsených "alfa samcov" som tu ešte nevidel. No ak nejakého stretnem, pošlem ho za tebou...
Takú story som tu už čítal.
Myslíš si, že bude jediný, ktorý má problém nadviazať konverzáciu? Osobne si myslím, že nič nenahradí tréning v reálnom svete. Jeden živý rozhovor, hoci aj "o ničom" je lepší ako sto zaručených rád pre virtuálny svet. Pandémia ako výhovorka neobstojí.
Neexistuje totiž univerzálny recept... či sa mýlim?
Neexistuje totiž univerzálny recept... či sa mýlim?

Rada pri kontakte
Prvý kontakt