tanga pánská

..

Mam dotaz na chlapy, vzrušuje vás nosit tanga? Žena nenosí jiné kahlotky nez tanga a tak mě zajímalo jaky je to pocit a jednou jsem ji tajně jedny vzal a můžu říct, ze jsem byl cely den pernamentně vzruseny...ten pocit holeho zadku a ta šňůrka v zadku mě rajcovaly neskutečně, od té doby ji pravidelně kradu použité kalhotky večer a rano si je oblékám do práce.... tak se chci zeptat, kupujete někde pánská tanga, nebo vám vyhovují dámská? Případně kde nakupujete? Dík za info
Ahoj! Já kdysi začínal s dámskými tangy. Bylo to v dobách, kdy pánská tanga na trhu téměř nebyly. Ale později jsem přešel na pánská tanga. Mají střih mnohem lépe vyhovující mužské anatomii. A tanga nosím velice rád. Taky se mi v nich velice často dostaví samovolná erekce. Cítím se v nich příjemně a sexy.
Zkusil jsem si to, viz galerka, ale nijak zvlášť pohodlná mi nepřijdou. Ta část zařízlá mezi půlky mi prostě trochu vadí. Ne že by dřela, ale je nepříjemná.
Takže zůstanu u slipů a boxerek.

A jestli někomu sluší, nebo ne, to je věc názoru.
Podle mého, sluší spíš chlapům s oholeným zadkem a sportovním štíhlým tělem. Ostatně pro ženy platí to samé.
Jednou jsem potkával na pláži jednoho v tanga plavkách a bylo to něco strašného, směšného. Člověk si uvědomí, jak blbě to vypadá, až když to uvidí na někom jiném.
Ahoj! Já jsem kdysi s dámskými tangy začínal. (Pánská se na trhu příliš nevyskytovaly). Ale později jsem přešel na pánská tanga a nemůžu si je vynachválit.
Nosím tanga asi 20 let. První mě koupila manželka, prý ať si je taky zkusím když chci aby je ona nosila. Je pravda, že po chvíli ani nevím že je mám, ale musí být materiál pružný. Nesmí nepříjemně řezat. A co se týče postavy, tak když se nikde neukazuješ je jedno jakou ji máš. A u dámských je to spíše o pocitu něčeho ,,Neslušného". Mít na sobě dámské, krajkové tanga mezi lidma je příjemně vzrušující. Nakupuji hlavně na netu a výběr je dobrý. U dámských dost dobrý.
Já pánská tanga nosím normálně už dobrých 10 let. Ale v létě je stejně nejlepší z chodit na ostro A mám jich do počtu jako boxerek... Šňůrku ani necítím, že tam je a nic nepříjemného to není.
Kupuji různě astratex, luxusnipradlo.cz, bonprix. Ale obchodů je spousta...
Mě naopak nevyhovují jocksy, jedny mám doma a necítím se v nich dobře.
Za mě jednoznačně pánská tanga ano... A je mi jedno, kdo si co říká, že na to musím mít postavu... Mě vyhovují a o to jde...
A ještě doplnění... Materiál - co největší podíl bavlny... syntetiku a podobné náhražky nedoporučuji.
Tak ja si je schválně tak natahnu abych tu šňůrku mel co nejvíce zarezanou, je fakt ze normalně při sezení o nich ani nevim, ale když se ohnu, sehnu, jak se třou o anal, ten pocit je neskutečný...
Mě hodně moc ale musíš být oholený a trochu postavu jinak ne