Strata chuti u manzelky

Manželka nemá chuť na sex

Ahojte chcel by som sa poradiť čo vám pomohlo keď už manželka stratila chuť na sex. Mame ho možno raz za týždeň aj to len kvôli tomu aby sme si udržali vzťah ona na to nemá chuť ale povedzme ze sa obetuje. Nie nezahyba len proste nemá chuť. Ja by som aj kľudne každý deň. Manželka má 30 rokov.
Ja mam to iste 30 tnicka a sex iba ked nejakym sposobom ja navrhem. Vecera?, vylet? Sexy pradlo? Ano zaberie ale iba na ten dany moment. Z jej strany inak ziaden zajem. Vzdy iba ked ja sa zahram ako ze na urazeneho. Uz mi to pride trapne. Je to onico.. Ak raz nexhce tak si skoncil....
Ja som na tom tiež podobne keď to pôjde tak ďalej hľadám si milenku
30r,to bude inde problem,na to je este príliš mlada aby stratila chut musíš najst príčinu,skús doma peknú zmení pre nu,šampanské,urob jej kúpeľ,urob jej masáž,skús nemyslieť na seba ale urob jej prekvapenie,povenuj sa vylucne jej,poteš ju kedykoľvek peknou smskou pocas dna,aka je krásna,ze na nu myslíš....
My sme úskalí každý deň 30 rokov teraz je po prechode a už sa jej nechce kvôli mne raz za týždeň au
Rada by som upozornila na moznost straty libida kvoli dlhodobemu braniu antikoncepcie.
Ako žena ti odpoviem .
Stereotyp zabíja, stále to isté ! polohy, spálňa, Sexovať ,to je skoro ako šport, nechce sa jej ,je unavená z práce, detí, najedla sa ,bolí ju hlava,adt.
Prekvap ju, urob to úplne inak. Môj bývali ma raz tak prekvapil.Tlačil ma do tohoto drsnejšim spôsobom ,ale ! bolo to sexi,vzrušujúce, sama som bola zo seba prekvapená že moje telo tak reaguje . Buďte hravý lebo Nuda zabíja!!!

Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Áno, najskor jeden z týchto štyroch dôvodov alebo ich nejaká kombinácia:
1. v hlave (psychika...)
2. zdravie (napr. hormonálna nerovnováha...)
3. city
4. má iného
Čo sa týka prvého a druhého dôvodu , prvý môže byť spôsobený druhým, či naopak, alebo sa navzájom ovplyvňovať.
A podobne je to aj s tretím a štvrtým dôvodom.
Okrem toho to môže byť kombinácia niektorých z nich... (bearbeitet)
Nazdar mam taky isty problem... Nechce sa jej robi to len kvoli mne a je to nuda ide to doke vodou.
No presne to iste snaží sa kvôli vzťahu ale upadlo to fest. Ale tak snažíme sa a hádam sa to zlepší no