Jak píšeš poptávka mužů zde převyšuje nabídku žen mnohem víc než v reálu. Navíc valná většina je nějakým způsobem "defektní", takže to dost mužů tlačí a s online prostředím jsou více agresivní, přímočařejší a ženy zde získávají nezdravě vysoké ego, které jim v reálu chybělo. Tudíž tu jsou nářky mužů, že si o sobě i ženy kde čekali jistý sex moc myslí, no a od žen že je to samej zoufalej, hulvát a divý se že z těch x napadníků nenajde může podle představ, když ženy co si v reálu vybírají se k němu dobrou. Je to zde zkrátka bizár...
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
... ještě doplnění, zde mám účet už dlouho a výsledek, jeden sex na jednu noc, který už jsem neměl chuť opakovat
naprostý souhlas.hlavně ta poslední věta .mám pocit že chlapi v pravém slova smyslu vymřeli.jsou z nich jen ufňukané,nespokojené,nesamostatné děcka,neschopné na sobě trochu pracovat a do vztahu cokoli investovat.
Jedine co z poradneho chlapa uvidis bude ohniva cara.
A zeny podle tebe v pravem slova smyslu co?
Za poslednich treba 30 let se mnoho zen stalo mene zavislych na muzich, co se tyce financni stranky zivota. A zaroven mnoho muzu je zcela nezavislych na zenach v rovine pece o domov (prani, uklid, vareni...)V rodinach dnesnich tricatniku je zcela bezne, ze o chod domacnosti a rodiny se staraji oba partneri (nakupy, vareni, uklid, vyzvedavani deti, uceni se s nima, sport, kultura...) Takze za me mnohem lepsi, nez to bylo v generaci mych rodicu, kdy bezne chlap jen pracoval a doma skoro s nicim nepomohl, pokud neslo vylozene o muzske prace. Pritom zeny se staraly o domov, deti a zaroven i chodily do prace. Pak se i casto staraly o prarodice a vlastne nemely moc casu pro sebe.
Pokud teda potkavas muze, kteri jsou ufnukani, nespokojeni, nesamostatni a do vztahu nechteji investovat, tak mozna jen nemas tem poradnym chlapum moc co nabidnout. Ja jich znam totiz desitky, kteri jsou pomerne uspesni, pomerne k svetu, o sve partnerky a potomstvo se staraji a ziji fajn zivot.
Za poslednich treba 30 let se mnoho zen stalo mene zavislych na muzich, co se tyce financni stranky zivota. A zaroven mnoho muzu je zcela nezavislych na zenach v rovine pece o domov (prani, uklid, vareni...)V rodinach dnesnich tricatniku je zcela bezne, ze o chod domacnosti a rodiny se staraji oba partneri (nakupy, vareni, uklid, vyzvedavani deti, uceni se s nima, sport, kultura...) Takze za me mnohem lepsi, nez to bylo v generaci mych rodicu, kdy bezne chlap jen pracoval a doma skoro s nicim nepomohl, pokud neslo vylozene o muzske prace. Pritom zeny se staraly o domov, deti a zaroven i chodily do prace. Pak se i casto staraly o prarodice a vlastne nemely moc casu pro sebe.
Pokud teda potkavas muze, kteri jsou ufnukani, nespokojeni, nesamostatni a do vztahu nechteji investovat, tak mozna jen nemas tem poradnym chlapum moc co nabidnout. Ja jich znam totiz desitky, kteri jsou pomerne uspesni, pomerne k svetu, o sve partnerky a potomstvo se staraji a ziji fajn zivot.
Co bys porad nabizel jen ty vzdyt je tady Eman-cipan. Vis co takova zlatokopka ma penez !!! Porad uvazujes postaru . Nekteri uz to pochopili a nevede se jim spatne.
... velká část červených jsou muži co si jen hraní, ale to asi víme všichni
Noo ja otevru Am. v mobilu a hned dole jde reklama - tri nadrzene mlade baby asi to nane zrovna leze...... jen si vybrat.
Ženy že nevědí, co chtějí? No, někde jsem četla, že vědci po mnohaletém pátrání konečně přišli na to, co žena doopravdy chce! Ale než to stihli zveřejnit, tak si to rozmyslela...
Zase a opet totalne mimo.🙈🙈
Ok muze byt a nejaky argument proc jsem mimo? Tvrdim, ze mnoho dnesnich muzu je naopak mnohem lepsimi partnery pro zivot a hlavne partnersky zivot,nez tomu bylo v minulosti. Uvedl jsem i agrumenty, proc si to myslim. Tyto argumenty klidne rozporuj, to se i od diskuze ve foru kdyztak ocekava.
Takze v cem jsem mimo? Rad se stanu diky tobe lepsim clovekem. Ses starsi a ostrilena zivotem a ja rad prijmu tve rady.
Takze v cem jsem mimo? Rad se stanu diky tobe lepsim clovekem. Ses starsi a ostrilena zivotem a ja rad prijmu tve rady.
Tak ženský můžou a chlapy ne jo? Tady to smrdí nerovnoprávností. Jinak to vypadá, že máš patent na rozum. Jsi blízko ke klíči k dokonalosti. Sepisuješ někam ty tvoje stoprocentní moudra?
Ano, tenhle pohled, že ženy jsou tady zoufalé, arogantní krávy obecně převládá. Ono je obecně jednodušší uchýlit se k možnosti, která tak nepoškrábe jedincovo ego. Je jednodušší si říct, že je to namyšlená pipka, než přiznat si skutečnost, že napsal ženě, která o to nestojí.
Všichni se ohání řečma, že se tady jenom kecá a skutek utek. Ale už si nikdo neuvědomí, že právě to je ten důvod, proč tady ty ženy jsou... Protože se přišly podívat a pobavit. Jen malé procento tady doopravdy něco hledá a mezi ně ještě patří ty, co to mají jako výdělečnou činnost.
Už jsem tady pěkných pár let. Chodím mrknout na fotky, přečíšt povídky, blogy a fórum. Za ty roky jsem tady ani jednou nikoho nehledala a dost jasně to dávala najevo. Stejně po každém přihlášení mám několik desítek zpráv, kde chlapi akorát loudí sex...A že za ty roky už jich pár tisíc je.
Až budete psát jen ženám, které mají aktivní inzerát v seznamce, nebo vyplněný profil s informacemi o seznámení, pak teprve budete mít relevantní množinu žen k posouzení jejich postoje vůči vám.
Všichni se ohání řečma, že se tady jenom kecá a skutek utek. Ale už si nikdo neuvědomí, že právě to je ten důvod, proč tady ty ženy jsou... Protože se přišly podívat a pobavit. Jen malé procento tady doopravdy něco hledá a mezi ně ještě patří ty, co to mají jako výdělečnou činnost.
Už jsem tady pěkných pár let. Chodím mrknout na fotky, přečíšt povídky, blogy a fórum. Za ty roky jsem tady ani jednou nikoho nehledala a dost jasně to dávala najevo. Stejně po každém přihlášení mám několik desítek zpráv, kde chlapi akorát loudí sex...A že za ty roky už jich pár tisíc je.
Až budete psát jen ženám, které mají aktivní inzerát v seznamce, nebo vyplněný profil s informacemi o seznámení, pak teprve budete mít relevantní množinu žen k posouzení jejich postoje vůči vám.
Neber amatéry moc vážně, kdo chce najít , ten najde, jen je potřeba brát na zřetel, že to tady není automaticky... registrace ti automaticky nezaručí " přidělení" ženy, žen podle tvých požadavků ... :-)
Hodnocení žen je potřeba brát s rezervou a s nadhledem... většinou to jsou výkřiky do tmy zdejších nadrženců.
A není třeba se stydět za to, že jsi chlap - ale chovat se tak.
Hodnocení žen je potřeba brát s rezervou a s nadhledem... většinou to jsou výkřiky do tmy zdejších nadrženců.
A není třeba se stydět za to, že jsi chlap - ale chovat se tak.
Jsem namyšlená, když nereaguju na zprávy, které jsou evidentně jen nahozenou udičkou v rybníce, kdy muž ani neví, komu píše, ale kopíruje ty zprávy všem ženám okolo a čeká až se některá chytí? Já ty zprávy poznám na první dobrou a prostě na ně nereaguji. Jsem tedy namyšlená? Ano, muži mi po pár minutách píší: proč nereaguješ? Odepiš! Kočko! Piš! Tak co? A nakonec mi napíší: si namyšlená stará bába :). No tak jo, asi jsem. Ale proč mi teda píšeš? :). Viděl jsi můj profil? Četl jsi co a koho hledám? Ne! A tak já prostě neodpovídám, protože ty to nejsi. Takových zpráv mi přistane denně několik desítek, mám na ně všechny odepisovat? Proč? Je to můj čas a já ho věnuji tomu, čemu chci já, proto odepíši jen některým. OSTATNÍ MĚ NEZAJÍMAJ! Jsem proto namyšlená? Asi jo teda, podle toho, co se v příspěvku píše. Ale zkuste na to mrknout i okem druhé strany, ju? Moc díky :)
Jen bych ten nadpis upravil na: Zoufalé ženy a zoufalí muži. Tady o nějaké namyšlenosti nemůže být řeč, to je jen frustrace a to na obou stranách. Jen jsou ženský v lepší pozici, protože na ně vždycky někdo skočí.
Tady se toho nakeca a naslibuje. Realita pak skutek utek. A co se tyce tech vorvanu a selatek a prasnic, tak v realite vypadaj jeste hur nez tady.
Nj to je svět Amatérů ,zvykej si
.
ch jo,chtěla jsem tě vyzvat na souboj rozumu,ale vidím že jsi neozbrojen
Jj a ty které pak vyzveš k rádoby maminkovské debatě pak radej zablokuješ ponevač ťi dojdou základní argumenty že
Protoze pro tebe platí to samé
(bearbeitet)
Hlavně žes my to osvětlila před tou blokaci že......
To víš,100x nic unaví i vola.
Jj kór když je to jalovice která trpí bludy a na jednoduchou odpověď neumí odpovědět ponevač by musela přiznat že dotyčný má pravdu ,,jj tohle o tobě ví každej neboj,,
jj i ta jalovice má nárok bloknout tupce.
A kdy už tedy konečně blokneš sebe
.....

Namyšlené ženy a zoufalí muži.
Stav Amatérů.
Já tu příliš dlouho nejsem, ale tohle jsem zatím pochytil. Někteří "Chlapy" co jsou tady jsou naprosto šílení. Bez varování posílají své péra různých velikostí, tvarů a křivek. Občas si říkám, že by to mohli být kouzelníci s balonky. Tihle muži jsou tak nadržení, že by byli schopní znásilnit i klíčovou dírku.
Tím jak jsou naprosto zaslepeni vypisují ženám jak jsou nádherné, jak by je vyprcali, nabízí sex za peníze a jiné divočárny. Kámoška mi tu i dokonce ukazovala jak ji tu někdo do zpráv napsal fanfikci hodnou knižního vydání. S jistou můžu říct, že jsem v žádném textu ještě nikdy neviděl tolikrát napsáno. slovo "vymrdat"
No a tihle muži vypisují ženám, jak jsou strašně nádherné, jakou mají postavičku atd. což vede k v názvu zmiňované namyšlenosti. Nekteré ženy, občas i medvědích rozměrů, mají poté ego a své nároky tak vysoko, že si občas člověk říká jestli se vůbec vidí v zrcadle. Tímhle, ale nechci urazit baculky ( já sám je mám rád), jen věřím, že je tu určitá hranice.
A divím se těmto ženám ? NE! Ikdyž by si o některé z nich normální chlap neopřel ani kolo, tak je tu stejně hromada nadržených prasáků, co skočí na cokoliv co má díru a dýchá. Tudíž si mohou dovolit mít své nároky a vybírat si. Chyba je tam, že tito muži neznají svou cenu a nedokáží myslet ničím jiným, než svým penisem. Občas se fakt stydím, za to, že jsem chlap.
Také co jsem si všiml z vlastních zkušeností je, že starší ženy se na zajíčky dívají, jako na panice co si myslí, že dostat starší babu bude lehčí. Můj názor je ten, že časy se mění a už to tak není. Samozřejmě neříkám, že se tito jedinci stále nevyskytují, ale potom třeba někdo, jako já, kdo by to chtěl jen zkusit se starší ženou, protože ho opravdu přitahují to má těžší kvůli všelijakým předsudkům.
Jaký máte na to názor Vy ? Ten poslední odstavec byl jen můj takový malý doplněk. Zajímám se spíše o názor na zbylé odstavce