Nahé kúpanie TN

Jún júl 2022

Ahojte .tropické počasie tu máme čoskoro tak už preventívne zakladám tému ak by mal niekto záujem sa zúčastniť .ja chodím pravidelne a minulý rok sa mi podarilo na dobrom mieste stretnúť dve staršie kočky/ pár .boli sme sami traja niekoľko hodín a bolo to výborné ❤️
Tiež zháňam niečo podobné v Trenčíne
Ahoj ktorá slečna by išla so mnou na nudaplaž :)
Ahoj kto sa rád sex alebo honku? zelená voda
Ahoj rad sa pridám keď bude teplo
Dnes bol ale nič 😟, nemal načo tam diera
Zelena voda dnes poobede honka? (bearbeitet)
Nahé kúpanie TN.
ktorej časti vety si neporozumel?
My sa každý rok opalujeme a kúpeme nahý a vôbec k tomu nepotrebujeme očumovača a honiča ,,Plameniaka123,,
Nie som očumovač ani honič len nesedím stále na amatéroch preto neodpíšem na všetko a hneď
Ja chodím na zelenú vodu s priateľkou ale stráca to tam úroveň chcelo by to niečo pokojnejšie
Zelená voda je už celkom o ničom. Odkedy tam spravili ten násyp cez jazero a predelili jazero na dve časti, tak odvtedy to tam za nič nestojí. Zažili sme dokonca aj agreívne správanie mladíkov ktorý sa odtial snažili vyhnat ludí. Hádzali po luďoch kamene, vyhrážali sa a hnusne im nadávali.
Zelená voda je príliš komerčná .niekde pri váhu vám očumovači a konflikty nehrozia aj ľudí je menej
Chodili sme s priatelkou na Zelenku. Bohužial, strasne moc očumovačov. Radi sa opalujeme nahi.. tak sme doma urobili velky bazen, zasadili thuje a poriadne polievane nech rastuuu a mame kluď 😊😁..
aj my sa v lete pridame; ked budeme vediet kde
Tiež sa radi pridáme, možno okolie Váhu by bolo super.
chodime k Vahu pri Novom Meste; super je tam
Môžme behnúť spolu. My sme boli od trenčianskych bohuslavic
Dobrý deň rád by som sa pridal keď sa pôjdete kúpať
…my tiez radi prideme nahotit…
Kam chodîš pridal by som sa keď sa oteplí