Nuda pláž Oplatil a okolí 2022

Pro přehlednější sdílení

Nové vlákno pro přehlednější komunikaci
Ahoj ma byt už hezky Chystal se podívat pod dráty. Byl jste už letos někdo?
Jak hodnotíte letošní rok u vody ? Zážitkyy, zkušenosti, klady, zápory, atd
My jsme byli ještě dnes na Frantaku. Nakonec jsme se i koupali a byli překvapeni, kolik tam bylo lidí a to i páry. I nějací chlapi šli kolem, ale tentokrát se žádný nezastavil.
Franťák nezklame!
Dnes pěkná akce pro pár v bílé dodávce.
Firmu neprozradím, aby to admin nesmáz jako reklamu 😂
Ale někdy bych je rád “zahlédl” znova 😎
Jsme rádi, že se tu neprozrazují nápisy na autech, SPZ a podobně. Diskrétnost je na místě. Jinak na Franťáku býváme nejčastěji ve čtvrtek*2*
Ahoj a v kolik tam bývate? Rad se zas podívám.
Neprozrazovat je snad samozřejmost. Na to normální lidi nepotřebujou mít žádnou GDPR směrnici *23*
Ahoj všem. V červnu budu v okolí týden dovolenkovat u těchto krásných jezer. Najdu zde lidičky kteří by si opékání zpříjemnili skleničku vychlazeného moravského vína či pivkem? Jsem pohledný 35lety muž na úrovni a budu se těšit na vaše odpovědi.
Ahoj bude dnes někdo na nuda rád se přidám
Zítra kolem poledne bych zajel s manželkou. Honič vitan. Pište do zpráv....s fotkou. Čas a místo upřesním.
Dneska sami. Rákosí ještě nebylo vzrostlé, na proti rybáři.
Míst rok od roku méně. Většina fajn míst už soukromá, jiná zase zabrana rybáři. Takže uz jsme jezdili jinam...
Tuto středu v podvečer mám cestu kolem, zastavil bych se koupání. Potkám tam někoho zajímavého (ženu, pár, skupinu)?
Jsme právě teď na Franťáku a je tu božský klid, snad nějaký sympaticky divák by asi ani nevadil...*4*
Ahoj, nepůjde zítra někdo nahotit na Oplatil, Hrádek apod.? Teď mám na mysli hlavně ženy či páry... Děkuji za odpověď.... 🙂
Byl jsem včera a super. Přidal jsem se k páru a paní mě krásně vykourila 😘
Snad se příští léto dostanu víc k vodě, tuhle sezonu se mi nepodařilo najít žádnou samotnou ženu která by stála o sexuální provozování
Ahoj, nepůjde se zítra někdo koupat na Hrádek? Dokud je pěkný počasí.
Přeýšlím, že i když asi nebude úplně svítit, jeli bychom na kole kolem Frantáku, případně okolních písníků.. Nemá nějaký pár v plánu i něco jiného než koupačku, že bychom třeba nenápadně omrkli?? (bearbeitet)
Frantov byl včera ok, a to nebylo počasí tak úplně na nahé lenošení. Poměrně dost pánů, ovšem diskretnich, samozřejmě!
My jsme byli v pátek. Byli už i rybáři a také dost teplo. Bohužel ale po rybářích zůstalo na pláži dost odpadků. Vložil bych fotku do profilu, ale 6x jsem odpadky opravdu nefotil*6*. Uklidil je ten kluk, co šel na pláž po nich. A když balili vybavení a nakládali do vozíku-auto pochopitelně co nejblíže k vodě, tak ještě měli prupovídky, že je to tady samej buzerant. Asi nahej chlap, co je na pláži se ženou, je buzerant. Jednoduše to vypovídá o jejich inteligenci. Bohužel ale otravují svým chováním slušné lidi.
My teď z pláže přijeli. Diky všem okolo, že se z povzdali dívali a snad se jim to vše líbilo :)
Ahoj. .kdo pak jste byl dnes odpolko na hrázi a jak tam bylo?🤔🙂
Dneska celkem klid zbraní 😎
Klid a mír
Ty jo frantak absolutní tragédie, vždyť všude dokola jsou rybáři, nebo rodiny s dětmi, zdali jsem tam včera viděl 6 nahacu na celé jezero tak to bylo moc, já musel projít celé jezero abych chytl místo a stejně jsem žádné nenašel, když jsem se zeptal zdali je místo tak všichni se spíš tvářili ať jdu do hajzlu. Lepší Oplatil tam se i sukalo, jinak frantak absolutně nedoporučuji je to ztráta času ani večer to tam nemá smysl
Bohužel, šlo to tam do kopru. Dlouho jsem tam nebyla.
Někdo na Hrádek teď?
Myslím pár nebo ženu, gaye nevyhledávám, vyhledávají mě 😎
Předevčírem jsem vás tam viděl. Jste moc krásný pár. Slečna nádherná. Byl jsem opodal, tak snad vám to nevadilo :)
Dnes bude hezky přesně pro takové aktivity. (bearbeitet)
Ahoj,kolik je fleků pro pár na hrazi,zítra tam jedeme.
Ahoj, našli jste nějaké pěkné místečko? Je jich tam docela dost né.
Budúci týždeň tam budeme kempovať. Radi spoznáme sympatických mužov na spoločné nahotenie a .........
Není tu náhodou pár, který dnes nahý tančil na hrázi mezi Hrádkem a Oplatilem?
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Ahoj jsem zase na hrazi........potkáme se
to je super že jsi na pláži...takovejch kokotu jako jsi ty tam pobíha asi 8..péro máš jak cep*3*..a v hlavě.......*3**3*
Zdravím, byl jsem uprostřed hráze...:-)
S ženou ano, jen byla nebyla moje, ale půjčená
Ahoj pěkne slunečné odpoledne přeji..
Frantak vzadu jak jsou ploty jsou kóje vysekane jako loni v létě nebo zarostlé?
Těžko říct ale napadlo mě vzít doma nejakej vercajk a kapku to tam prosekat, ať je u vody více místa....
ahoj a kde to je ten Frantak. moc to tam neznám
Někdo dnes na frantaku i přes noc? Budu zde kempovat kdyby chtěl někdo společnost
Takže ideální podmínky na fajn odpočinek třeba i s trochou vzrušení
Ahoj..bydlím poblíž, ale nevím který písník myslíš?🤔🙂
Myslím že má na mysli Pamětník.
S novým místem se připojují ......