Známé tváře na amatérech

Čtvrteční zamyšlení

Napadá mne to pokaždé, když jsem tady a kochám se místními galeriemi - některé fakt úžasné a díky vám za ně.

Nad čím jsem se tak při čtvrtečním poledni zamyslel: poznali jste tady někoho známého? Nemyslím "celebrity", těch tu asi moc nebude. Myslím sousedku, kolegyni z práce, kámošku? Řekli jste jí, že jste jí viděli na amatérech, nebo jste si to nechali pro sebe?
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
To je snad samozřejmé, že to nikomu nebudu říkat... Neb přece respektujeme soukromí druhých. A jinak... Co na tom je... Byt tady???? Nic.
Hodně let zpátky jsem tady narazila na mámu *3**3*. Už se mi moc nechce zkoumat, jestli tady je pořád, ale ten nick si pamatuju dodnes *22*
Je tu opravdu spoustu lidí z mého okolí
Ano, pár lidí jsem tu potkala - bývalého kolegu z práce, kamaráda, kamarádku,taky jednoho tatínka se kterým jsem se potkavala ve školce (chvíli jsme si psali) a a majitele firmy, který měl u nás externí pracovníky. I ty celebrity jestli se to o nich dá říct. Dominika a Dana z Big brotheru nebo Vyvolených, nevím přesně kde byli.
dá se i @Bigpeet považovat za celebritu? *385*
A řekla jsi jim, že jsi je viděla? :) Nebo jsi držela tajemství? :)
Ano řekla, bylo to takové vzájemné. Prostě něco jako: "No čau Franto, tvl ty jsi tu taky jo? To jsem já, Máňa, jak jsme spolu makali" a tak podobně. Ale já tu nemám erotické fotky, to bych jinak dělala mrtvého brouka *363*
Bohužel, nikoho. Obráceně ano, občas se někdo ozval, že poznal.
Hele o něco výše píšeš že víš o dvou,nyní už o třech.Je zajímavé,že když se sem celebrita přihlásí,tak to dá vědět hlavně tobě (asi je to tím tvým kuchařským uměním).Jinak i v jiných tématech píšeš jak vždy víš,kolik kdo má profilů apod.Jak to prosím tě zjišťuješ?
Jeden pár z naší vesnice tu hledal pár. Ale naštěstí jsme to odhalili brzo a radši jsme to zahráli do autu. Byli to nějaký nový přistěhováný a ne moc sympatický. My jsme zůstali naštěstí v utajení.*3*
...tak celevrity tu jsou určitě 🤣🤣🤣
Náhodou, já už tu potkal alespoň čtyři Brady Pitty, pět Kate Winslet a padesát Rosenbergu *3**3*
Už je to několik let. Jedná z odpovědí na náši poptávku po muži do trojky přišla od kolegy z práce. Vedli jsme komunikaci cca tři dny než poslal fotku. Super překvapko.!
Přesně to samé se stalo i mě, když jsme hledali s kamarádkou muže 😁 Jen on poslal fotku hned..
hezký :) A jaký byl výsledek, klaplo to? :) Nebo jste se neodvážili? :)
No, odvaha bohužel nebyla, přeci jen, co je v domě.... Znáte to. Komunikaci jsem s ním omluvou ukončil. Do dnes netuší že mi chtěl souložít manželku*3*
Ano jednu kamarádku ze základky se kterou jsem dřív něco měl *24*
Tatínka jednoho dítěte ze školky a pak manžela kamarádky, ke které jsem běžně chodila domů.
Souseda, spolužáka ze střední, známého a synovce.
Ja ne,ale me tu poznal jeden rodinný známý. A je mi to fuk 😁
Kolegyni 2x , jednu slečnu co znám od vidění (té jsem tu i normálně psal) a i vlastní sestru