Nedôveryhodné profily

Hádam to niekomu pomôže.

Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Posledna veta je pravdiva aj mimo virtualny svet. Zial..
Skoda ze jste tak daleko .. az budete nekdy v ostrave dejte vedet anebo ja pojedu do Košic ci tam nekde rad napisu a domluvim se :-)
Moje skúsenosti: - - Pod mnohými ženskými a párovými nickmi sú muži. Preto ak ide o nejaký kontakt, tak požadujte hneď hovor telefónom, ak to nevyhovuje tak selfie, kde ľavou alebo pravou rukou, niektorý alebo niektoré prsty ukazuje, alebo sa niektorým prstom dotýka líca, ucha, čela, alebo čo ma napadne. Chcite len to, čo ste ochotný aj sám, či sama. Potom chcite čo najskôr krátke stretko na káve hoci. Aj ak ste dalej, chcite hned stretko, s tým že za hodinu - dve ste tam. Reakcie druhej strany veľa napovedia. - Ale ak predtým nevyhovuje ani telefon, ani selfie, nestrácam čas dalej s tou osobou. - Je to úchylná, klamúca osoba, akých sú tu desiatky. ---- Je múdre ich tu zverejňovať. (bearbeitet)
Ešte jednu významnú uchylku si zabudol spomenúť.
Vulgárnosť a agresivitu, ak sú odmietnutí, alebo nezdielaš ich názor, pripadne odhališ ich fakeovu identitu. ;-)
Zlu skusenost by si mal s kazdym profilom, ktory je stary niekolko hodin, je zensky, s fake profilovou fotkou, pripadne albumom s fake fotkami, a ktory ak je online, je v chatovacej miestnosti pre virtualne sluzby a predaj, no a v profile ma popis, ze real nehlada, iba sa ukaze na webke za platbu vopred. Pripadne, ze pomeni fotky, ale iba s babou.
Ahojte škoda že máte skupinovo nastavené súkromie a nedá sa Vám napísať lebo tie albumy sú brutálne a rad by som pokecal s Vami
No po väčšine su to chlapy ,ktory sedia za pc a honia si...vzrusuje ich to ...ja ako muz som mal tolko ponuk ...ale nereagujem ta toto a posledne jeden nick chlap mi pise ze chcu chlapa k obom a teraz pozeram uz je zrazu trenciansky okres a ziadna priatelka,zena s nim nie je ...zvlastne a takych tu je neurekom anajhorsi su taky co pytaju fotky ,a ak ich posles s tym ze aspon potvrdis ze si real chlap ,zrazu si zablokovany a neodpisuje ...takych tu je hadam 75% ak nie viac
To môžete pisat do nekonecna,viete kolko tu je takych??? Strasne vela ,a nie len chlapy ale aj pary alebo zenske ,su to aj ucty za ktorymi su cisto muži, ale ako pisem takych tu je neurekom (bearbeitet)
Ako je možné sa s Vami spojiť?
Je naozaj nepríjemné ak ťa tu niekto oklame, nepride na stretnutie, da ti iné číslo či podobne….
Ale podla mna s tým admin ani táto stránka nič nemá, a preto to neriešia. Je to čisto medzi tebou a tým druhým profilom, či si vaše vzájomné dohody naplníte alebo nie. Táto stránka ti nijako negarantuje serioznosť kohokoľvek tu. To by mohol potom každý na kazdeho nieco napísať a za dva dni by vymazali kazdý profil, teoreticky.