Nn tohle nemám, ale už MMŽ ani asi 4x a pak střídání masáž a vylizovaní semene kundičky plné….
Kdyby byla kolem Třebíče amatérka, co by chtěla dva BI chlapy k sobě, ozvi se.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Souhlasime, po par zkusenostech jsme zjistili ze 4ka je nejlepsi :)
Máme
Podobnou zkušenost, pronajatý hotel za Prahou, měl dorazit masér a ert masáž a hodku před schůzkou napsal že musí za maminkou na Moravu. Ale stejně jsme si to užili, představy a vzrušeni
Podobnou zkušenost, pronajatý hotel za Prahou, měl dorazit masér a ert masáž a hodku před schůzkou napsal že musí za maminkou na Moravu. Ale stejně jsme si to užili, představy a vzrušeni
jsem masér chceš zažít úžasnou masáž celotělovou přecházející v erotickou ukončenou několikanásobným orgasmem s vystriky??Probíhá asi takto... Při příchodu ke mě dáme kávu, popovídáme, co vše tě zajímá, co se ti líbí, a tak. Poté můžeš dát sprchu, vanu, nebo solarko, či saunu.... Nebo i po masáží.. Pak si lehneš na břicho na masážní lehátko, začnu olejovou masáží zad, šíje, zadečku, stehen chodidel... Pokračuje masáž břicha ramen, prsou přední stranu nohou,. Při této masáží už poznám tvé erotogenni zóny, na které se soustředím v následující lehce erotické masáží, která tě lehce začne vzrušovat, další fáze je už zaměřena na čisté erotickou, ro znamená prsa krk, stehna okolí kundicky, masaz postevacku, bradavek, vnitřní stranu stehen, a nakonec i prstěni bídu g současně s postevacek, ale přesný postup je individuální, použití vibrace saji i pomůcky postevacku a dalších tato masáž už končí orgasmem i více za sebou ukončené squirtem, stříkajícím orgasmem či orgasmy, závěr může být na sukaci mašině, záleží na tobě,, po je možné ještě solarko, sprcha, sauna....Jablonec nad Nisou. Přítomnost tvého partnera vítána, může fotit natáčet nebo se přidat
Hezký příběh, nebyl si chvilkama v trošku mimo?
Přestal si psát písmenka s háčky atd o komolení slov nemluvě.
Přestal si psát písmenka s háčky atd o komolení slov nemluvě.
Jo, a co??? 🤣🤣🤣🤣🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪
Ahojky, vše je o simpatiích, jen ze skušenosti, nikam nespěchat
Dieser Beitrag wurde gelöscht.
Kdyby nějaký pár chtěl tak se rád přidám .kdyby já a dvě ženy tak to je splněný sen
Proč tolik negativních palců
Máme s amaterem z našeho města a paráda
to jsem jeste nezkousel, ale verim ze na to dojde. ..... :-D ja pouzivam kondomy, ja jsem vycviceny disciplinovany samecek.
Moje zkušenosti jsou zábavné ale momentálně jsem zklamaný i můj kamarád protože v pátek odpoledne se nám v Praze nedaří najít jedinou holku 🙄
Ještě jsem to nezkusil, ale těším se na to.
Je to hodne hodne užasný užít si sex se vším co přináší ve více. Problem je ten domluvit se s holkou co si tohle chce taky dopřát a splnit si ten sen, málo která ma na tohle odvahu. My jsme jednu takovou našli, ale pak cca po roce našla stálého partnera a teď už se hi do toho (prozatím) nechce. Každá holka co po takové zkušenosti touží by ji měla vyzkoušet dokud je singl nebo pokud to má v hlavě srovnaný a dokáže si tenhle zážitek nechat pro sebe a brát to tak že si užívá to o čem vždy jen toužila. Akce MMŽ má obrovskou výhodu ze když se holka uvolní / může a ze zkušenosti víme zažije několikanásobný orgasmus když se ji věnuji minimálně 2 i vice ptáků. Vše je davlovane, dlouhý i několikahodinový prožitek, dva v puse, dva v kundicce, sendvič, dvě davky semene kam jen bude chtit. To vše v případě že už si skupina důvěřuje, do té doby není problém zatít tohle vše bezpečně za použití kondomu. Je to vše jen o normální domluvě co kfo chce a co očekává. Závěrem - rádi poznáme holku nebo paní jakého-koli věku, máme rádi drobnější typy klidně i s velkýma prsama. Důležitější ale než tohle je solidní vzájemná domluva a to jak si to dotyčná umí užít.
jsem masér chceš zažít úžasnou masáž celotělovou přecházející v erotickou ukončenou několikanásobným orgasmem s vystriky??Probíhá asi takto... Při příchodu ke mě dáme kávu, popovídáme, co vše tě zajímá, co se ti líbí, a tak. Poté můžeš dát sprchu, vanu, nebo solarko, či saunu.... Nebo i po masáží.. Pak si lehneš na břicho na masážní lehátko, začnu olejovou masáží zad, šíje, zadečku, stehen chodidel... Pokračuje masáž břicha ramen, prsou přední stranu nohou,. Při této masáží už poznám tvé erotogenni zóny, na které se soustředím v následující lehce erotické masáží, která tě lehce začne vzrušovat, další fáze je už zaměřena na čisté erotickou, ro znamená prsa krk, stehna okolí kundicky, masaz postevacku, bradavek, vnitřní stranu stehen, a nakonec i prstěni bídu g současně s postevacek, ale přesný postup je individuální, použití vibrace saji i pomůcky postevacku a dalších tato masáž už končí orgasmem i více za sebou ukončené squirtem, stříkajícím orgasmem či orgasmy, závěr může být na sukaci mašině, záleží na tobě,, po je možné ještě solarko, sprcha, sauna....Jablonec nad Nisou. Přítomnost tvého partnera vítána, může fotit natáčet nebo se přidat
Trojka je naprosto skvělí zážitek, ovšem problém je sehnat muže který s tímhle má zkušenost a ví proč to dělá. Trojka MMŽ není o tom aby ženu zrušili během chvíle jak si často muži myslí, ale o tom ženu dovést k naprostému pocitu slasti odevzdání uctívaní. Dost můžu mezi sebou soupeři (jsme prostě lovci). Nicméně muži se musí doplňovat spolupracovat být i na sebe naladěni. Musí vědět co žena chce a být vždy o krok napřed. Jen tak se stává zážitek opravdovým zážitkem.
Dřív jsem to odsuzoval ale dnes to vyhledávání
Jsme mladý pár, který hledá diváka či divačku k našemu sexu. Vzrušuje nás oba představa, že nás nekdo sleduje. Máte s tím zkušenost? Neskočilo to fiaskem, že si to někdo rozmyslel? Děkujeme za zpětnou vazbu.
Mě by lákalo se na pár dívat, ale zkušenost nemám...
Tak nechoď sem a vlez si do sekce co je jen pro vás.
Ženská je tam tak nějak navíc. 3M je mnohem lepší kombinace.
Trojka je super. V kombinaci s DP nejlepší
Presne tak souhlasím :D Jen to chce spolehlive kluky
Trojka MMŽ nás moc baví, na DP to chce ale už trochu obratnosti. Zatím jsme většinou měli štěstí, že se třetí chtěl starat hlavně o slast ženy a ne svou vlastní.
a co teprve sendwič. to je dobry.
MMŽ je snad o rozkoši ženy a ne o vlastní to by měl vědět každý. Pokud to vyloženě není žena pro tyhle účely
Až na drobné výjimky, dobré zkušenosti :-)
Ano bohatou akorát se tady těžko hledají spolehlivý chlapci
:-D myslis :-D:-D :-D :-D
Koukám na profilovku a spolehlivě by mě rozrajcovala, milí Středočeši! A starat se o blaho ženy je přece 11. přikázání 😎
Všeobecně trojka, nebo sex ve více lidech je rajcovní, každý s najde to své a možností je přehršle. Miluji to
dva v jedné je hodně a hodně pěkné.luxusní
Můj velký sen. Snad takový pár najdu...
Tak to jsem ještě nezažil, ale láká mě to :)
Už to doma probíráme a nevíme zda oslovit někoho z přátel nebo někoho cizího, za mě bych raději někoho cizího. V čem je jasno tak že sice je manželka chráněna ale určitě pro návštěvu navleknem gumicku
My jsme také vybírali mezi cizími lidmi. Myslím, že se známým by to nedělalo dobrotu.
Také vždy souložím s cizími muži jen s preservativem.
Vas poznal a spratelil se s vama. Super by byly pravidelne schuzky,samozrejme dle moznosti. Nebranim se ani web sexu....Co bych o sobe rekl.....asi tohle...,takze v praktikach jsem otevrenej vsemu,miluji oral,mam rad i neznosti ,ale nebranim se divokemu vasnivu sexu. Jsem pro kazdou srandu,vcetne cuckold vztahu,takze zlobit a provokovat klidne na verejnosti.. Celkove mam rad nahotu a takove to provokovani a vzrusovani na ruzne zpusoby.....mohu vicemene kdykoliv
Dík za zájem , řekl sem ze to nechám na manželce ať si sama najde či vybere jaký pero chce mazlit..
Ono to máš asi jedno zda-li je cizí nebo známí nikdy nevíš kde co pochytil
Cizí je pro mě každý mu mimo manžela
Tak samozřejmě
máte tedy asi pěkný vztah
Je to super😎 ale pár na chebsku najít moc těžké
Mohou ji oba naplnit, proč ne, měla by ale mít žena antikoncepci
Když je chráněná, tak ano. Když není tak ne, Snad jenom za jiným účelem.
Je to můj dlouholetý sen a doufám že se mi povede poznat pár kde se to podaří . Musí to být skvělí 👍
Chce to souhru zúčastněných, trochu šikovnosti a je to supr.
Pár zkušeností už máme
...jedná z nich je popsaná v povídce v našem profilu
Ano. Máme. A nemělo to chybu.
Ahoj, několikrát jsem takto souložil kamarádku, společně s jiným. Střídali jsme se v ní, byla to pro ni docela dlouhá soulož.
My jedině příjemné jak dva do kundičky tak jeden tam a druhý do analku jen by to chtělo někoho stálejšího.Nebaví nás hledat stále nové a nové...........................
Hezký večer přeji. Hledáte kamaráda na mazlení?Miloš
Ahoj,měl bych dlouhodobý zájem,zkusíme si popsat a v případě sympatií realizovat?
A nejsi daleko?…..................
Jsem z Plzeňska,z Plzně,jsem pojízdný.
Škoda že jste daleko, ale občas jezdím kolem ☺️
Škoda no......................
Ahojte volám sa Tomáš mám 37 som z Prahy a rád by som vás spoznal ak máte záujem
Ahoj,rad vas poznam. A jsem kousek od vas.
Moc rád bych si přál se k vám krásně přidat. Budu moc rád když mi napíšete. Jsem Tomáš.
Ahoj, jestli ještě hledáte někoho stálého, tak napište. Rád se s vámi poznám osobně.
Sandwich je super 👏👏👏zažil jsem během super trojky ve wellness. Krásné vzpomínky 😇😜
Jinak Krásné falerky a sexy žena a je vidět že chybí fotograf. Napište...Kamil
Je to fajn, jen všichni musí chtít a nic neuspěchat. Sednou, pokecat a nechat to plynout. Žádné nuceni a i když to třeba napoprvé nevyjde, nestresovat se musí to být zábava. Kamil z Op.
Ahoj, mám zkušenost s kamarádkou, kdy souložila přede mnou s několika různými chlapy, já jsem s ní souložil po něm. Někdy bylo i obrácené pořadí, napřed já potom on. Je to zajímavé, kdo přijede, čím a jak ji udělá. Také se stalo, že to byl kecal a nepřijel, ale tak život chodí. Některý se styděl přede mnou, tak jsem raději odešel do jiné místnosti.
ja Mam jen Skušenosti jen ze třema Clapami kterym sem musel povině honit a hulit na střidačku pera nekdy to zopakuji bylo to moc suprove a byli všeci spokojeni že sem jim všem mohl ve skupince hulit ocasy
Spíš je problém někoho s mozkem najít.
Moje řeč... Pokud byste stále hledali, tak se ozvěte.
líbí se mi koukat na ní, jak hltavě kouří jeho péro a nechá se vyšukat a když vidím, že kamarád potřebuje oddych, vystřídám ho a vychutnávám si tu její roztaženou a horkou kundičku od jeho šukání. Takhle, když jsme na ní dva, můžu do toho dát maximum a vím, že až budu z těch pozic unavený nebo udýchaný, tak se vystřídáme a jí nezklameme a užije si to hlavně ona. A někdy se to nevyvede, dost chlapů jsou slibotechny, co se jen domlouvají a slibují a nakonec si jen doma nad PC vyhoní a pak nepříjdou. Anebo jako minule nadrženej kamarád se víckrát vyhonil před schůzkou a pak mu nestál. Prostě někdy se daří a někdy ne.
Trojky praktikujeme,ale dvojitou penetraci jsme nezkusili.Nějak nemám potřebu se dotýkat jiných mužů.Takže když je někdo v kundičce,tak já jsem v puse a ostatní manželka třeba honí rukou.
Mmm kdyz maji kluci trochu solidni vybavu a ne 10cm pindiky, da se sendvic praktikovat i bez doteku muzu... spise je problem najit tu mladeho muze, s vybavou nad 15...inteligentniho, cistotneho s mozkem....a kdyz uz se tu jeden za cas najde, stejne setkani zrusi nebo nedojede...
ja myslim, ze se tady urcite najdou. jen tomu chce dat cas a jit tomu stesti naproti. VIRIBUS UNITIS spolecnymi silami.
10 cm? Tak malý snad ani neexistují. Nad 15 ho má snad 90% mužů. Jinak můžu se zeptat jak praktikovat sendvič bez doteku mužů?
Nad 15cm ho ma tak 65% muzu co bych posoudila :)
A ten sendvic jde i bez doteku muzu, co ja tedy vim, vzdy to s klukama slo... :)
Smutné a škoda. Hlavně pak ovlivní i inzerenty, kteří přestanou hledat a strčí všechny do jednoho oytle. To je ta anonymita internetu.
Ano, takhle je to super.Taky nemám potřebu se dotýkat jiných mužů a ten pohled vzrušené ženy, když mi ho kouří a druhý ji zezadu šuká je prostě k nezaplacení :-)
Ahoj, zkoušeli jsme to s vibrátorem a bylo to úžasné pro oba. Nevadilo by mi to zkusit ve dvou chlapech(a dokonce by mě to i lákalo), ale manželka druhého nechce.
Takto to je aj u nas. Ja a elektricky kamarat ok ale ziveho dalsieho nechce..
Tak jí to jemně rozmluv a uvidíš jestli bude chtít..na první rande ji vem někam na jemnější akcicku ..doteky ,hlazení od obou mužů ...nic ji neříkej a uvidíš jestli se nechá nenápadně od druhého může hladit a dotýkat ..
Hele navrhoval jsem milion scénářů.... říkala, že si nedokáže představit mít něco s jiným chlapem, navíc když jsem u toho... Prý asi trojka beze mě, by šla. Jenže to bych z toho jaksi nic neměl. Takže umělý kamarád musí stačit....
No tak jí navrhni,že by jejímu tělu prospěla masáž,že by jí přešly bolesti v zádech,v kolenech,únava krční páteře,atd.No a pokud se domluvíš s masérem,který to bude dělat,tak on ví jakým způsobem tvoji ženu přivést k orgasmu,když má před sebou její nahé tělo.Ona zezačátku nebude reagovat na jeho ruce,které budou zajíždět stále blíž k poštěváčku a on pokud nebude spěchat,tak mu bude umožněno se stále přibližovat k vagině a každá žena v této fázi tyto pohyby miluje i když se snaží nereagovat a dělat že to patří k normální masáži.Je pravděpodobné,že orgasmu dojde a paní si uvědomí,že ne vždy u toho musí být manžel.-Jedna z variant.
Byla i beze mě, a pak to bylo super, je to vzrušující jen ta situace.
vůbec nechápu na co narážíš a co tou otázkou myslíš.
Pokud máš ženu a hledáš muže,tak mohu sloužit.
Taky bych rád snad to klapne někdy
Drina to vubec neni, pokud jsou holky Bi, jsou zamestnani vsichni tri ucastnici rovnomerne. Mam dve stale kamaradky se kterymi se schazim a davame si hratky ve 3... a neprijde mi to nijak narocne... to by asi bylo pokud by jsi mel dve hetero holky, ktere jsou jak dva ptacci v hnizde a kazda jen ceka kdy ho dostane a mezi sebou nic.... :)
No a nemusí to být taková dřina vždycky.Byl jsem s párem,kde paní si přála prožít orgasmus bez námahy a bez pohybů,no a ten její přišel na to abych jí ho zasunul co nejhlouběji do vagíny a nehýbal se.Pak jí zasunul do análu pomaličku naolejovaného robertka a všichni jsme čekali a nikdo se nepohnul.Jenom robertek šel naplno a po delší chvíli jsem zaslechl vzdychání paní a já cítil její příjemné a občasné škubnutí tělem.Po chvíli,j když jsem se snažil nehýbat,tak jsem cítil,že to asi dlouho nevydržím a začal jsem také nenápadně,lehce přirážet.Zanedlouho se situace vyvinula tak,že paní sebou kroutila a škubala v hlubokém orgasmu a já jsem se dvakrát vystříkal,aniž bych ho vytáhl.Když jsme po totálním vyčerpání se od sebe odvalili,tak jsme se jenom zhluboka nadechovali a nikdo nemluvil.Pan manžel pomaličku vyndal vrnícího robertka ze své paníí a dostal největší pochvalu,že se to velice líbilo, to co vlastně on zařídil.Když jsme pak vstávali všichni nazí z postele,nešlo si nevšimnout,že manžel i když ho neměl nikde zasunutého,tak byl pěkně oblepený od svých spermií.Prostě jsme byli všichni tři spokojeni.
Nedivím se ti,že to hodnotíš jako dřinu.Daleko příjemnější a méně únavné je když jsou dva muži s jednou ženou.Každá žena po tom touží,ale bojí se to přiznat před svým mužem,aby si o ní nemyslel,že je potvora a že se těší na cizí penis.Žena se se dvěma muži daleko více uvolní a oddá se nestandartním pocitům,které v ní vyvolají třeba dva penisy zastrčené naráz v její vagíně,nebo když cizí penis zajíždí hluboko do krku ženy a manžel jí do ouška šeptá jak je krásná a jak jí miluje.Prostě dva pánové s jednou ženou to nevnímají jako dřinu,ale jako vzrušující zážitek,který touží co nejčastěji opakovat.
Sakra zní to vážně pěkně. Jenže já se v tom tak nějak koupu. Poradíte mi někdo? Svou polovičku miluji ale upřímně - v sexu jí nestačím. Před 14 dny jsme měli jednu trojku MMŽ. Líbilo se mi že je krásně vzrušená a sex si užívá. Na jednu stranu mě to vzrušuje a už hledám dalšího klučinu co by si chtěl v pátek užít. Na druhou stranu cítím že žárlím.... Nevím co dělat. Ukončit sex ve třech a čekat kdy mi začne zahýbat, nebo pokračovat a tiše trpět.
Moc hezký zážitek. Zažil jsem jednou. Dotyčný par se strašně divil, že jsem dorazil na smluvené místo... Až později jsem pochopil, že takové jasné oboustranně otevřené jednání zde neni standart. Později jsem měl smluvenou jinou schůzku a to byli kecalove. Pokud má par vše vyjasněné, tak je to strašně sexy. 👏
Je to super zážitek - dva uvnitř a oba stříkají ! Je to luxus a potom vše vylízat... no není to pro každého, ale kdo to zažije tak je nadšený !!!
Jo,víme o čem je řeč😊
Vždy, když máme trojku a jsou k tomu podmínky, snažím se ženě dopřát dva do kundicky. Když se to podaří, tak si to manželka moc užívá a většinou ten třetí taky. A vůbec nemusíme být Bi.
Tak to je náš sen...přesně tohle zažít..
Tak ten sendvič s vámi bych si rád dopřál. Krásný pár. Škoda že nehledáte muže.
Zase jen slibuješ? 

Ahoj můj sen je to také,tak co spojit příjemné s užitečným a trochu si užít toho co život a sex nabízí??
To je můj sen sendvič s párem,ale hledám zde již 2 roky a stále marně...
Ja mám za sebou zatiaľ iba spitroast, ale bola to skvelá zábava.
Double vaginal ma neláka, ale double penetration by som určite rád skúsil.
Double vaginal ma neláka, ale double penetration by som určite rád skúsil.
Momentálně manželka flirtuje s klukem ze seznamky, on ví o mně a co se od něj chce a očekává, nemůžeme se dočkat. Na 2v1 si ale budeme muset počkat, až budou děti ve věku, kdy se nechají odložit na hlídání, takže zatím si občas vyrazí sama, pokud - jakože to vypadá, že snad jo - si ti dva posedají a nerozmyslí si to. Moc nás ta představa "ježdění na kafíčko", jak tomu říkáme, vzrušuje! A zároveň se mi trochu klepou kolena, ale příjemně.
hm, ja umim dobry kafe, robusta ? arabica ? ....nebojte, kolena se klepou skoro vsem. Na nic si nehrat a byt uprimny.
a jak to s odstupem času dopadlo? :) Splnilo to očekávání?
Ahoj, tehdy vůbec nijak, on k tomu nebyl zjevně, pisálek. A jí to na dlouho odradilo něco řešit. Ale teď, po roce a půl se zase něco rozjíždí. Pomalinku, opatrně, žádný hop na krávu ať je tele 🙂 a jí to baví. Tak uvidíme. Zeptej se zase za měsíc 🙂
takže někoho máte? :) Zkusím si za měsíc vzpomenout. :) Možná to bude za pár let :D
Znám, chápu, mám to stejně 😉 no, jedna věc se rozjela až moc, to jsme si museli trochu vysvětlit, ale jiná kolej jede pozvooolna. Asi se hodně čeká na příležitost. Udaný děti a tak
Tak to máme dost podobné .........
Musíte si fakt všichni sednout a všichni to musí chtít pak je to super, jen žádné divočeni pěkně pomalu.
No tohle je čítanka krásy a touhy. Hlasim se také
Ahoj, kdyby selhal, rád ho náhradním. Žena je neskutečně sexy. A ty prsa, hmmm
Je to super, kouzlo trojky jsem poznal jiz pred lety... Jsem hetero, ale mam radsi trojku MZM, nez mit dve zeny najednou. mam jiz skoro 2 roky staleho kamarada - partaka a s nim se schazime s holkama na trojku, meli jsme do jara jednu stalou kamaradku, bylo to uzasne, jelikoz sex byl bez ochrany a uz jsme za ru dobu vedeli co ma kdo jak rad. S kamaradem nikdy nezavodime, ale doplnujeme se a tak si zena vzdy uzije paradni zazitek. Mame navic zazemi - takze zenu netahame po hotelech a azylech, ale pekne ji pozveme domu a spojime to s grilovackou a virivkou.. :)
Ovsem neni nic lehkeho najit 3 stejne lidi co si sedi a maji spolecne zajmy a sympatie a musim rict ze i kamos je super partak a paradne si rozumime. :)
Ovsem neni nic lehkeho najit 3 stejne lidi co si sedi a maji spolecne zajmy a sympatie a musim rict ze i kamos je super partak a paradne si rozumime. :)
Ahoj.Neco takoveho s pritelkyni hledame.Sehrane kluky kteri by spolecne se mnou sukali moji krasnou pritelkyni.Sendwich gang bang strikani na oblicej a do pusy...pravidelna setkani od zari nebo rijna.Pozdejsi pripojeni dalsich chlapu na drsny gang bang je vitane....kouknete na nas profil a ozvete se.diky
Ahoj pokud tvůj zájem trvá ozvi se V.
To je v pohode, mame jej i bez vasich nesmyslnych stranek 🙈😂
Kdyz uzvaneny, tak uzvaneny... 😉 profilovka byla ilustracni, nemame od kamosky ani jine holky povolene sem davat jakekoliv foto a tak to i respektujeme... :)
Je to báječné.....líbí se mi to tření ocasů o sebe v kundičce..... včetně vystříkání, a následného lízání plné kundy....
Tak to už je vysoká škola sexu
2v1 to je, ale hlavne najit tu sehranou dvojiku muzu, 100% hetero to nezvladne, az bude prilezitost tak do toho jdu.... , Ph.D.
(bearbeitet)
Rád bych v tom byl starším párem zaučen...

Trojka MMŽ - zkušenosti?
Vaše zkušenosti