Mne sa osvedčil širší kovový, teda nie guľatý na priereze, ale aspoň 1 cm široký, netlačí tak na koreň a môžem ho mať dlho aj pod slipami, pritom postojačky krásne odsúva gule od tela, takže sa nelepia a nie sú prehriate.
A ako viem akú veľkosť mám mať, a kde by som ho kúpil cez internet aby mi prišiel v diskretnom balení?
Pozri Aliexpress tam je to určite lacnejšie cena začína okolo 8€ a priemer musiš si niečo nájsť a podľa toho si urobiť provizórny kruh až docieliš pre teba ideálny a objednáš si ten správny rozmer
Z aliexpresu neobjednavam nič ...
A co presne si musím nájsť nejak tomu nerozumiem ..
A co presne si musím nájsť nejak tomu nerozumiem ..
Flagranti.sk keď už ti to nepomoze tak potom neviem
A na co je dobry ten kruzok? .....
je lepší krúžok kovový či gumený ?
Vlastná skúsenosť, kovový, gumený začne časom svrbieť a ž je to bolestivé, ale zase na druhej strane, gumený dáš dole hocikedy a kovový nie, musíš počkať kým prestane erekcia, ale za mňa kovový
Keďže má pevný tvar a je ťažký tak pri opadnutí erekcie spadne. Ideálne je to v kombinácií s fixáciou na semenníky ktorá ho na penise udrží, ale aj tak sa niekedy vyvlečie. (celý deň ti ale asi stáť nevydrží) :)
Hej, pardón zle som sa vyjadril, chcel som povedať že krúžok by bol aj na semenníkoch aj na penise, čiže by penis nemusel stať.

Kovový erekčný krúžok
Nosenie kovového krúžku na penise