Protože tohle není klasická seznamka, ale web kde:
1.Maji uživatelky účty na placený sex nebo jiné služby.
2.Maji uživatelky účty pro galerii nebo blog, kde si honí kredity nebo ego.
3.Maji uživatelky účty na krácení volného času v práci nebo doma a tak jsou na tom chatu třeba, ale nic realne nehledaji.
1.Maji uživatelky účty na placený sex nebo jiné služby.
2.Maji uživatelky účty pro galerii nebo blog, kde si honí kredity nebo ego.
3.Maji uživatelky účty na krácení volného času v práci nebo doma a tak jsou na tom chatu třeba, ale nic realne nehledaji.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Já bych se také rád seznámil s kýmkoliv 🙂
Hlavně většina žen nehledá muže ale Polo Boha aspoň co se výběrových kritérii týče. 😉 Pak rozkliknutí profilu a nestačis se divit😁
Je to tragédie. Akorát podvodníci, aroganti nebo pitomci tady.
amateri.
(bearbeitet)
Co znamená nebo čeho zkratka je KTD?
KTD = kamarád tam dole (u muže) nebo kamarádka tam dole (u ženy)
Samozřejmě to platí za předpokladu, že daný jedinec má ke svému přirození kladný vztah.
Samozřejmě to platí za předpokladu, že daný jedinec má ke svému přirození kladný vztah.
Nevěděl jsem to. Chvíli jsem to googlil, ale zjistil jsem, že je to akorát Klub tibetské dogy, katedra teorie a dějin umění a potom nějaká firma vyrábějící elektro. Není to ani vysvětleno v Češtině 2.0.
Představuju si to tak, že když se už s někým domluvím, tak skutečně přijde, nebude vypadat jinak, a když už ani jedno z toho, tak alespoň neokrade.
(bearbeitet)
Dvě z nich to přehnaly natolik, že s nima rovnou vedu řízení.
U mě byly zatím všechno jenom průsery.
Dá se tu seznámit s fajn lidmi. Jen je to o tom jaké má kdo.prioruty
Ech....a o čem, že je řeč....?
S profilem co máš se tu asi nikdy neseznámíš.
ty nikoho nehledáš,tak proč to tady zakládáš a ještě si stěžuješ?
trochu inteligence by to chtělo vole
trochu inteligence by to chtělo vole
Tak jak můžeš vědět že se tu nedá seznámit,když ty se tu neseznamuješ?Jenom tu chceš diskutovat o něčem,co vlastně sám neděláš a nezajímá tě to.Tak jaký to má smysl?
My ten problém neměli.Dali jsme si inzerát s popisem co očekáváme a nabízíme a z došlých odpovědí si vybrali.Nakonec po bližší komunikaci jsme zúžili výběr a sešli se.Pokud tu někdo plošně posílá nabídky každému,tak je také plošně odmítán.Pokud nám přijde zpráva typu "Ahoj,co se sejít" a my koukneme na profil a tam nemá o sobě ani slovo (natož fotku),tak nemá smysl s ním ztrácet čas.No a takový to pošle padesáti ženám za den,je 50x odmítnut a už je z jeho pohledu plošný problém.Že je chyba u něho si nepřipustí.
A druhá strana problému je,že v srpnu žena vybrala 4 zájemce,co psali jak pro ně nebude problém dorazit.Domluvila se schůzka v jednom z sw klubů a za celý večer se tam ani jeden z nich neukázal.A už ani nekomunikují (nemají slušnost se omluvit nebo alespoň napsat "sorry,rozmyslel jsem si to").A potom si tu budou ti samí navzájem psát,jak je to tu o ničem.
Od Člověka co má na profilovce fotku ptáka to tedy sedí 🙃. Akespoň hned vime s kým máme tu čest , že 😀🤣🤣
Tak na jednu stranu pises, ze ti ani neodepsaly a na druhou, ze ze schuzek mas negativni zkusenost. Tak pokud se tu na schuzku dostane nekdo jako ty, tak tu naopak musi byt vysoka sance na seznameni a realnou schuzku 
Ja osobne jsem tu poznal par lidi, teda jen virtualne a verim, ze se tu seznamit da. Obcas nekdo napise i sam a pokud tu nekdo jede blogy, tak je mi jasne, ze tam je to poznani lidi asi jeste snazsi. Na setkani by to taky klidne bylo, ale vesmes tu potkavam zeny, ktere me fyzicky nepritahuji. Verim, ze milovnik kyprych tvaru a boubelek tu nema vubec problem. Teda pokud je slusny (coz tu moc chlapu neni). Urcite se tu seznamit da a jsou tu fajn lidi, ale lehci je se seznamit bez seznamky.
Seznamka je celkem mrtva, aspon na zaklade faktu, ze tu jsou porad dokola ty stejne inzeraty nebo uplne nesmysly (ala pise nadrzenej Pepe). Inzeraty me tu dost bavi. Zeny (cervene nicky presneji), kterym je uz treba 3 roky 19let, na prvni pohled fotky, ktere neodpovidaji popisu. Prazdne profily, ktere pozaduji mraky veci (proc by jim ten vysneny princ psal
). Zeny, ktere pozaduji jistou vysokou uroven, ale inzerat obsahuje tolik chyb, ze clovek pochybuje o aspon zakladce (a to opravdu nejsem na cestinu vysazeny, urcite tu mam taky chyby a preklepy). Profily, ktere si odporuji v popisku nebo popisek odporuje inzeratu a pak profily, ktere furt hledaji a dle popisku ani nestihaji odepisovat, ale asi si nikdy nevyberou nebo nechapu, ze tu nikoho nenajdou (mozna nemaji co nabidnout nebo vlastne hledaji nadsamce a ne realneho chlapa
) a v posledni dobe tu potkavam dost inzeratu, ze zena hleda treba v okoli Zlina a inzeruje v Praze, coz nevim, zda neni chyba amateru.
Nejvic se tu osobne seznamuji pres muj inzerat sluzby a tam potkavam celkem fajn lidi (muze, zeny i pary), takze za me celkove spokojenost, ale jako seznamka to tu moc dobre nefunguje. Furt je lepsi se seznamovat, a to i za ucelem jednorazoveho sexu, v realnem svete nebo treba na Tinderu.
Ja osobne jsem tu poznal par lidi, teda jen virtualne a verim, ze se tu seznamit da. Obcas nekdo napise i sam a pokud tu nekdo jede blogy, tak je mi jasne, ze tam je to poznani lidi asi jeste snazsi. Na setkani by to taky klidne bylo, ale vesmes tu potkavam zeny, ktere me fyzicky nepritahuji. Verim, ze milovnik kyprych tvaru a boubelek tu nema vubec problem. Teda pokud je slusny (coz tu moc chlapu neni). Urcite se tu seznamit da a jsou tu fajn lidi, ale lehci je se seznamit bez seznamky.
Seznamka je celkem mrtva, aspon na zaklade faktu, ze tu jsou porad dokola ty stejne inzeraty nebo uplne nesmysly (ala pise nadrzenej Pepe). Inzeraty me tu dost bavi. Zeny (cervene nicky presneji), kterym je uz treba 3 roky 19let, na prvni pohled fotky, ktere neodpovidaji popisu. Prazdne profily, ktere pozaduji mraky veci (proc by jim ten vysneny princ psal
Nejvic se tu osobne seznamuji pres muj inzerat sluzby a tam potkavam celkem fajn lidi (muze, zeny i pary), takze za me celkove spokojenost, ale jako seznamka to tu moc dobre nefunguje. Furt je lepsi se seznamovat, a to i za ucelem jednorazoveho sexu, v realnem svete nebo treba na Tinderu.
Tak na seznamce je problém,že když bydlíme na hranici krajů,tak můžeme zadat jen jeden.Takže tam dáme Prahu,ale kdo hledá ve středočeském kraji,tak už náš inzerát nevidí.Stejné je to s kategoriemi-inzerát by mohl být svým obsahem v několika,ale zadat lze jen jedna.U inzerátu by měla být možnost zaškrtávat více možností.Takto bychom museli zadávat těch inzerátů několik a to zase nejde,můžeme mít jen jeden.
Tak tvou manželku bych klidně vojel pokud nejste očkování na covid 🤣
Tak o takovéto nabídky nouzi nemáme,ale budeš se muset obrátit jinam.Moje žena není matrace pro všechny amatéry,co si napíší.
To je pravda,ale samotní muži tomu odmítnutí jdou naproti.Nám už přišlo stovky nabídek na seznámení a stále nějaké chodí.Manželka se poctivě na každou zprávu podívala,ale pokud ten muž nemá žádnou fotku,nemá o sobě žádné info,nenapíše co ho v sexu baví,tak s ním prostě neztrácí čas.Takových je většina.A to jsou tu ještě tací,co se ozvou z druhého konce republiky nebo i z ciziny (dokonce s tím,že snad není na tom tak špatně,aby si nemohla koupit lístek na vlak).
To že tu nemáš fotky sice nic neznamená,ale v okamžiku kdy se chceš seznámit je dobré je mít.Manželka potřebuje k sexu nějaké sympatie,tak jí zajímá fotka postavy,aby věděla jestli to má vůbec smysl.A opravdu jí zajímá fotka postavy,ne fotky penisu nebo dokonce fotky z nějakého skupinového sexu,kde dotyčný ani nebyl,protože on to fotil.
Tak jsem si to jmeno dal do vyhledavace a kurnik Petane, ty ses hvezda!!!!! Dobre ty, komenty na tve vystoupení moc pozitivni nejsou, prej mas doma bordel, ale kazda reklama dobra. Budu si ten dil muset najit, to urcite pujde. Ja zatim nevidel tento porad, ale ted mam motivaci
Seznámit se tu dá. Já se seznamují furt. 😄 Kdo hledá najde i jehlu v kupce sena. Je tu spoustu fajn lidí.
Protože se nikdo reálně seznámit nechce. Proto jsou to online socialni site, protože jejich existence končí často s přihlášením a odhlášením nějakého alterega, které se jen tvaří třeba že se seznamit chce, ale ve skutečnosti tomu tak není, proto je samo i v reálu atp
(bearbeitet)
Protože amatéři nejsou celé seznamka,je to jen jedna část.A tam máš odpovídat na inzeráty nebo si i svůj zadat.Když posíláš nabídku k seznámení někomu,kdo se seznamovat nechce,tak co očekáváš za odpověď?
Ale to píši.Kdo chce,ať využije seznamku.Ale jiný tu chce třeba jen ukázat fotky,s někým si dopisovat nebo jako ty tady jen tak bezúčelně zevlovat.A pokud takovému uživateli chodí nabídky na seznámení a on nereaguje,tak se těžko může někdo domáhat odpovědi.
Nebrec!
..mam Te odsud uz celych krasne dlouhych 12 let. A z kazdeho naseho setkani se mi taji dech.. JSI NESKUTECNA!! ..mame se vzdycky jenom 'chvile';) ..ale ty jsou nezapomenutelne. CHCI TE !! ..anebo jinak: ozvali se v prosinci. A tak se ja a oni dva obcas schazime.' ..si spolecne zapichat';) ..staci? Kdyz nekdo neni schopen seznamit se v beznych situacich, tak mu 'amateri.com' nepomuzou;)
..mam Te odsud uz celych krasne dlouhych 12 let. A z kazdeho naseho setkani se mi taji dech.. JSI NESKUTECNA!! ..mame se vzdycky jenom 'chvile';) ..ale ty jsou nezapomenutelne. CHCI TE !! ..anebo jinak: ozvali se v prosinci. A tak se ja a oni dva obcas schazime.' ..si spolecne zapichat';) ..staci? Kdyz nekdo neni schopen seznamit se v beznych situacich, tak mu 'amateri.com' nepomuzou;)
Bingo. Nechtěla jsem to tady ventilovat, ale když už ses trefil ;)
Panáček je tak trochu blázen, který neví kde je hranice a kdy už dost. Po sérii zpráv jak z pomocné školy jsem ho zablokovala. A věřím, že nebudu sama...
Panáček je tak trochu blázen, který neví kde je hranice a kdy už dost. Po sérii zpráv jak z pomocné školy jsem ho zablokovala. A věřím, že nebudu sama...
Ty jsi dobrej spisovatel, stačilo říct, že je to magóóór 😁
On stačí i jemný rozpor v názorech na fóru 
Hned jsem měla v galerce, že jsem transka a ve vzkazníku, ať už nepíšu nebo neotravuju nebo tak něco, už si nepamatuju
A doplním - je fajn, že je teď z profilu možnost vidět vlákna dotyčné osoby na fóru. Jeden klik a vím, že s dotyčným se fakt bavit nechci... (bearbeitet)
Hned jsem měla v galerce, že jsem transka a ve vzkazníku, ať už nepíšu nebo neotravuju nebo tak něco, už si nepamatuju
A doplním - je fajn, že je teď z profilu možnost vidět vlákna dotyčné osoby na fóru. Jeden klik a vím, že s dotyčným se fakt bavit nechci... (bearbeitet)
To úplně není o urážkách....aspoň u mě. Má velmi zvláštní vyjadřování, umí bezva gramatický chyby
a má svůj svět.
A napsal Ti, že jsi určitě chlap, nebo transka? 🤣
Poučoval mě, že když se budu takhle prezentovat, nikoho nenajdu 🙄 myslel to se mnou dobře, že jo ...😂
Tak na něj kašli a pokecej se mnou 😉
On je nesobeckej a jde mu o tvůj úspěch 😉🤣
Nesouhlasím. Seznámit se tu dá. A to i v případě, že jste takoví jako já. Mám tu několik dobrých známých, které jsem tu poznal.
Jednoduše odpovím. Tohle místo není seznamka. Tenhle web je určený k tomu, aby kumuloval podobně smýšlející (eroticky naladěné) lidi a dal jim prostor. Úplně stejné jako zarytí zahrádkáři chodí řešit na floristické weby proč jim letos nevyskočily jahody, tak sem lidi eroticky zaměření chodí řešit erotiku.
To, že tenhle web nabízí i seznamku, je jen okrajový bonus. Nic, kvůli čemu to má fungovat. Stěžovat si, že se tady s člověk s nikým neseznámí je stejné, jakoby jste si stěžovali, že knihovny stojí za prd, protože se tam neseznámíte s milovnicí špionážních románů.
To, že tenhle web nabízí i seznamku, je jen okrajový bonus. Nic, kvůli čemu to má fungovat. Stěžovat si, že se tady s člověk s nikým neseznámí je stejné, jakoby jste si stěžovali, že knihovny stojí za prd, protože se tam neseznámíte s milovnicí špionážních románů.
Mylite se. Tohle misto je i seznamka. Jinak doporucuji taky zajit na sraz, tam pak ty amatery pozna na zivo aniz by tady musel spamovat. A pak si ty lidi lehce zatridi. Vrana k vrane seda.
Dobré přirovnání, ale špatně formulované. Obchodní dům zahrnuje všechny možné obchody a třeba kondomy se dají koupit v lékarně, drogerii nebo v sex shopu. Ano každý tady dělá resp. hledá něco jinýho. Nemyslím si, že každý se tu chce seznámit, ale i jistě existují lidi, co se původně nechtěli seznámit ,nakonec s někým odsuď setkali naživo.
Zaujmout se tu dá mnoha způsoby.
Zaujmout se tu dá mnoha způsoby.
Pretoze amateri nie su zoznamkou. Aspon teda primarne nie. Sice tu je sekcia na zoznamovanie, ale to asi len preto, ze bez zoznamky by servery tohoto zamerania boli divne.
Seznamit se tu rozhodne da ,i kdyz se seznamovat puvodne vubec nechce......:-)
Tak on je myslim nejvetsi omyl většiny mužů že to tu berou jako seznamku.
Ahoj , mám stejnou zkušenost . A častá věta je: " Tak co sem lezeš , když nehledás sex ?" Jen ta věta je v drsnější formě 😀😀
jj no jsou to chudáčci,kteří nejsou schopni unést odmítnutí,byť je slušné
těch zhrzených výkřiků zoufalství by vydalo na román .prostě k smíchu
těch zhrzených výkřiků zoufalství by vydalo na román .prostě k smíchu
Ano souhlas. Jen rikam ze nekteri to tu berou jen jako seznamku,což Amatéři primárně nejsou. No a pak se strasne diví,kopou nozickama ze to nejde. A ja chci a chci a ted hned.!! Pak jsou pro ne vsechny zeny kurvy nebo frigidy 🤣🤣
A ano,seznámit se tu da uplne krasne. Staci byt v klidu,konverzovat slusne a brat to tu jen jako zabavu. Ja tu znam spoustu slušných lidí. některé i osobně a jsou naprosto v pohode
A ano,seznámit se tu da uplne krasne. Staci byt v klidu,konverzovat slusne a brat to tu jen jako zabavu. Ja tu znam spoustu slušných lidí. některé i osobně a jsou naprosto v pohode
To už tady dlouho nebylo 🙃. Další stěžovatel co vidí problém ve všech okolo. Zkus se zamyslet kde je zakopaný pes. Seznámit se tu dá že spousty fajn lidmi. A ne jen já jako žena, znám i dost mužů co tu našli milenky , kamarádky a dokonce i životní partnerku.
Jestli umíš počítat, tak se rozhlédni a udělej statistiku.
Máš tu mraky teploušů. Pokud je nehledas, můžeš si škrtnout třetinu.
Pak placené kurvičky, často dost pochybné protože to tu je levný. I těch je dost...
Máš tu lidi z daleka... Obvykle nesmysl se seznamovat, pokud jde o real. Když to nevidíš ty, obvykle to vidí oni (ony).
No a když si to odfiltrujes, tak zjistíš že okolo je jen několik holek které se ti líbí, nebo nedej bože mají něco v profilu, a taky lokaci.
Z toho tak 4 mají inzerát, což je známka hledání....
A pravděpodobnost že se jim líbíš zrovna ty, se v návalu odpovědí blíží nule.
🤣 Stačí zhruba? Jsi ve virtuálním světě... Co od toho čekat?
Máš tu mraky teploušů. Pokud je nehledas, můžeš si škrtnout třetinu.
Pak placené kurvičky, často dost pochybné protože to tu je levný. I těch je dost...
Máš tu lidi z daleka... Obvykle nesmysl se seznamovat, pokud jde o real. Když to nevidíš ty, obvykle to vidí oni (ony).
No a když si to odfiltrujes, tak zjistíš že okolo je jen několik holek které se ti líbí, nebo nedej bože mají něco v profilu, a taky lokaci.
Z toho tak 4 mají inzerát, což je známka hledání....
A pravděpodobnost že se jim líbíš zrovna ty, se v návalu odpovědí blíží nule.
🤣 Stačí zhruba? Jsi ve virtuálním světě... Co od toho čekat?
Ahoj , shrnul jsi to přesně .Jsem žena a co máš odpovědět, když první seznamovací věta NEKTERYCH mužů je : "Ty ve svém věku ještě mrdas ? "
😂😂 jako fakt tu jsou takoví gentlemani?
To se mam ještě co učit teda.
To se mam ještě co učit teda.
Ty's ho odsud normálně vykyberšikanoval 
Tak dojeď za mnou na kávu ale já kafe nepiju tak bych si dal čaj 🙂

Proč se tu nedá seznámit?
co s tím?