voyuer v prírode

voyuer v prírode, doma, kdekoľvek

Videla som v prírode pár ako sexuje a veľmi ma to vzrušilo a tak som sa dostala k téme vyuerizmu. Vzrušuje to ešte niekoho okrem mňa a aj reálne sa tomu venuje a sleduje?
Už dlhší čas mám takú erotickú predstavu... Dohodnúť sa s nejakou odvážnou ženou, že mi napíše, kde sa pôjde opaľovať nahá. Ja by som tam tajne prišiel a nafotil ju tak, aby si to vôbec nevšimla (také paparazzi fotky). Bez oslovenia, bez kontaktu... Potom by som jej do správy poslal fotografie. Vzrušujúca hra pre oboch. Aj pre lovca fotografií, aj pre nahú korisť, ktorá netuší kedy a odkiaľ ju niekto pozoruje a fotí.
Ťažko povedať, či sa táto predstava niekedy stane realitou. Ale uvidíme... Tak možno si to tu nejaká odvážna nudistka prečíta a osloví ju táto predstava.
A ty si myslis, ze najdes taku jebnutu, co sa da nafotit nejakym uchylom a ten ju potom bude vystavovat kdekade na nete?
Ahojte, nájde sa tu pár ktorý by chcel natočiť s dronom pri sexe v prirode?
Zajtra... pondelok od 6 do 14 Aupark , nejaké garáže alebo ...kabinka niekde... Žilina
Nikto kto by sa našiel keď je dnes tak pekne ?
Dnes cca od 10 hod na vodnom diele..obe strany cyklotrás k Budatínu...krásne a tiché miesta.. spoločne vyvrcholenie?
vidiet vymaknut ta tak vonku by bol rajc,,,,,,*24*
Sportova zienka abo parik na biky von? Devinske jazero...okolie. kuky kuk *4*
Pozor na komare:) V tychto dnoch nehodno vonku
Mňa to ties vzrušuje viac ako sex
ahojte.trencianske teplice,honka sledovanie dnes v prirode?
Ja hľadám voyeur ženu, ktorá by ma chcela sledovať v BA
S bývalkou sme chodievali do Beckova na nuda,našli sme si vždy pekné miestečko,kde sme si to užívali a vedeli sme,že nás tam budú sledovať...oboch nás to rajcovalo...aj pri Váhu v TN pod Skalkou sme si užívali...bolo to super...
My radi sexujeme vonku vzrušuje nás niekto nás pozoruje
to by som sa niekedy rad aj pozrel :)
Na koho sa budem pozerať alebo kto na mňa? Prešov Malý Šariš popri ceste
Hm musi to byt rajcovne ta tak vidiet vymáknut seriozne *24*
Istý čas sme chodievali aj my do lesíka mimo okres. Pri tom všetkom som sa dokázala poriadne odviazať a kričať až do druhej hory. Všimla som si, že nás pozorujú aj iný ale nestihla som ich počítať pri tom všetkom krásnom.
A ešte stále chodievate do lesíka?
ja som tiež videl jeden pár rokov ako sa ide smerom hore na Košice na Dargove sexovali tam v aute a som odparkované auto v aute som telefonoval potom všimol som si to veľmi sa miro topáčilo tak som ich pozoroval.
Koľko rokov do zadu to bolo my sme tam chodili trtkavat
Mne sa stalo dvakrat ze som nieco videl. Bol to asi zamer lebo oba pariky boli blizko pri chodniku a nebolo to velmi hlboko v lese. Akoze ja by som sa aj pozrel ale oba pary mali uz cez 50 a neboli moc zachovani. Tak som len presiel okolo a normalne som sa len pozrel.
Ja som rad nahy vonku aj na netradicnejsich miestach. A vobec mi nevadi ked ma niekto vidi. A aj bicyklovat nahy niekde v prirode je super. :)
Mám to rovnaké.....práve dnes idem fotiť okolie a snáď sa mi podarí aj nejaké dobrodružstvo 😁....cca 15 km od Nitry
Hm zaujimavy popis ale aj tvoje chute,skoda že daleko na to aby som ta nahodne videl vymakol ..*4*
Velmi rad by som pozrel. No pri BA a smer Cesko D2 nikoho som nevidel ani na bocnych cestickach....NADEJ?
*3**3**3*
Prečo má ten voyer červený ženský nick ??
Mňa práve rajcuje predstava, ze ma niekto pristihne alebo pozoruje ci už samého, alebo s priatelkou
To by som chcel vidiet. Musi to byt super
uz teraz mi pri tej predstave stoji
No na tom by sa dalo dohodnúť.
Nikdy som nemal moznost niekoho sledovat ale je to velmi vzrusujuca predstava. A mna by nikto sledovat nechcel 😂🙈
Mal som to šťastie vidieť pár v zrelšom veku na Šírave na Prímestkej oblasti v lesíku.Bolo to vzrušujúce.To bola náhoda ,alebo šťastie.
Strasne vzrušujúce zo je nie si sama
Vxrusuje ma,ked to mam stsle pred ocami ako moju zenu neznamy muz nabuchal s ma pekne brusko
Moju ženu vzrušuje ak nás niekto tajné sleduje pri sexe
Aj ja by som chcel vás sledovať nemohol by som
Zaujimava tema. Rad chodim von do prirody. Slo by na vas nikedy narazit vonku a byt diskretny pozorovatel?
Ziaden pohodovy par ked sa uz oteplio...ze by mu nevadil divak? Priroda...devin...jazero....alvilium moravy...?
Ahoj rád chodím nahý v prírode po lese. Raz som si nechal oblečenie schované a medzi.mna a schované oblečenie prišla jedna pani a sadla si na lesnú lavičku ja som nemal možnosť sa dostať k oblečeniu musel som vybehnúť na verejnú lesnú cestičku a oblúkom sa dostať k skrytym veciam to bolo vzrušo videlaa to je isté...
Hm zaujimavy zažitok,, musel byt, vidiet ta tak *24* v tej sytuacii
S bývalou partnerkou sme mali svoju lúku nad Sv. Jur ,Keď bolo krásne počasie vyzliekli sme sa a opalovali. Bol tam úplný kľud.Vysoká tráva. Samozrejme nezostalo iba pri tom. Taktiež posedy pre poľovníkov boli super miesto na spestrenie výletu.Nás pozoroval pán asi 50 nik v Sandbergu . Mysleli sme si že už sme tam sami .Asi nás bolo počuť. Bol asi nadržaný ale hanbil sa...
Veľa ludi to rajcuje.. aj mňa veru. a kde si ich videla??