Hledání kamarádky do trojky

Jaké máte zkušenosti

Jsme tady už nějaký ten měsíc a nabrali jsme nějaké zkušenosti s hledáním kamarádky nejen na sex . Ty zkušenosti jsou dost pozoruhodné a tak si říkáme že by nás zajímalo jaké máte vy ostatní páry. Shrneme například poslední dva týdny . Osloví nás dívka s ověřeným profilem s tím že ji zaujal náš inzerát a že by nás ráda poznala . V prvním kole projeví nedůvěru v nás a chce ověřit že jsme skutečně pár .. vyměníme si tedy fotky a jednu nafotíme dle jejich instrukcí ( trošku spartakiáda říkáme si ale ok internet je žumpa tedy chápeme) pak si vyměníme whatsapp kde si píšeme něco o nás a pošleme odkaz na naše sociální sítě. Komunikaci slečna stále stáčí k sexu jako co máme rádi co budeme dělat atd .. trošku si o tom popovídáme ale říkáme hele to vše přijde až se poznáme .. nejde nám o to psát si o sexu či anonymně sdílet detaily z naší ložnice po internetu pojďme dát skleničku a uvidíme:-) slečna že jasný domluvíme si schůzku.. den před schůzkou píšeme zda ok zda s námi počítá... přijde odpověď že se ji to nehodí a zda by to nešlo jindy ( no ok říkáme si a nějak konstatujeme že by nás zajímalo jak by to dopadlo kdyby jsme se nezeptali) nicméně domlouváme termín jiný:-))) no a ten dopadá tak že v danou chvíli konec komunikace slečna maže profil na amaterech blokuje WA a hotovo :-)))) ok říkáme si náhoda ale o týden později stejný scénář kdy dokonce jedeme někam na schůzku aby dotyčná přestala komunikovat :-) tak si říkáme co to tady je ?? Jaky je motiv těch individuí co tohle dělají a co si od toho slibují respektive co jim to přináší... jaké máte zkušenosti vy ? Je tohle standard nám se to stalo 3x za sebou ..
Je to tu bohužel samy fake. Ženské profili velice často, profili páru tak z 50% jsou reálné. Ale jednou za čas se poštěstí a opravdu trojka klapne. To pak opravdu mám radost, že tu saunu rád zaplatim i na 2 hodiny. Musi tam být ale ta chemie a otevřenost a vzájemná chuť k sexovaní. 👍🏻
Taky zde hledáme ženu do trojky a je to marný boj...vždycky trocha komunikace,proto,vše je ok a pak je ticho a už ani nepodepíše....člověk se těší že už by to mohlo vyjít a zase nic.....tak kdyby se našla žena co to myslí vážně napis
Zde hledat? Posledních několik let úplná marnost a naivita *8* My už to vzdáváme....
Vy jste někomu poslali svoje fotky, které jste nafotili dle instrukcí ?
To jako vážně ?
Až se ty fotky někde objeví, tak asi budete čumět. Ale to je furt dokola, jako ta varování ať starý lidi nikoho nepouštěj do bytu.
Prostě jste se stali obětí podvodníka, který z vás vydyndal fotky a vůbec mu nešlo o seznámení, tímhle způsobem se tady prostě neseznamujte.
Nikomu nic nevěřte, nic neposílejte a nic neplaťte.
Jděte se seznámit třeba na swingers, nebo na sraz amatérů. Pokud jdete na sw, tak tam nemusíte hned šukat s každým, dá se tam normálně seznámit, jsou lidi co tam kvůli tomu chodí a nebo i jinam.
A taky píšete, že už hledáte několik měsíců, to hledáte nějakou rychlovku na jedno použití ? Proboha vždyť přátelé se hledají celý život, tak to neukvapujte a užívejte si to.
(bearbeitet)
:-))) fotka podle instrukcí neznamená že když se někde objeví něco se stane :-) jinak právě proto že nehledame rychlovku na jedno použití ani promiskuitu tak swingers není nic pro nás .. zejména z důvodu zdraví protože jsme si vědomi rizik která kondom skutečně neřeší .. I tak díky za reakci která se akorát poněkud vzdálila od tématu .. tím jsme smerovali k podvodníkům zde na stránce a zkušenosti jiných párů .
Aha, tak to vaše vlákno není o podvodnících a jak nenaletět, je to vlastně inzerát.
To už je o schopnosti porozumět psanému textu..
To je v poho. Blesk je jen přezdívka, ale žádnej blesk to není 😉 (bearbeitet)
@JTCB85
Sklapni čelist, ty vystršenej, bezejmennej anonyme, jestli máš něco proti mé osobě, tak mi to přijď osobně sdělit na srazy amatérů.
Kup si plenky, protože se z té reality určitě poděláš a nebo si sebou vezmi nějaký doprovod, který tě bude držet za ručičku a překládat ty tvoje cinty.
A nebo se přijď jenom pokorně omluvit a ukázat. (bearbeitet)
Já ti to sdělil v osobní komunikaci, ale jestli to chceš rozmáznout i tady, asi s tím nemám problém 🤷🏼‍♂️
Akorát se divím, že máš se vůbec potřebu na mě reagovat a ještě se u toho projevit jako pablb, ale proti gustu... (bearbeitet)
@JTCB85
Nehraj si tady na komunikačního virtuóza, z osobní komunikace vyplývá, že jsi přizdisráč, a dal jsi si mě do ignorace *14*
Nezasírej vlákna osobníma výpadama, to jaký mám název profilu je moje věc a nemá to s mým názorem nic společného, tak to tady neřeš, založ si vlákno o tom, jak si kdo pojmenovává profily a nebo jak jsem psal, přijď osobně.
Tečka !*52* (bearbeitet)
To jsme to dopracovali, prolhanej, zákeřnej sráč nazývá ostatní přizdisráči *385*
Do ignoru jsem tě dal ze dvou důvodů:
1) psal jsi irelevantní sračky, třeba jako, že víc honíš, než já šukám (nebo možná naopak), což asi nemá na nic vliv
2) psal jsi něco jako že na to nemáš nervy, tak jsem se bál aby ti nepraskla žilka a i když by mi to bylo principiálně fuk, asi by mi to poškodilo karmu.

Ten šťouchaneček, co tě tak rozhodil, byl na základě toho, že jsi vůbec nepochopil kontext toho na co jsi reagoval, což si tu může ověřit kdokoliv *14*
"Tečka!" i tobě *52*
Ukazovat se nemusí, znám ho a ručím za něj já a na jednom pražském hospodském srazu jsem už taky byla, jestli bereš sraz jako jediný důkaz reálného bytí.
Za mne jeden sraz stačil, holt máme různé způsoby jak si představujeme fajn strávený čas, zas zkušenost dobrá...
Aha, tak tím se všechno vysvětluje.
Chápu.
Já nevěděl, že má někoho kdo za něj ručí.
Tak to je v pořádku, nic se neděje.
Ahoj, bohužel máme stejné zkušenosti. A to píšu a vše zařizuji opravdu já, žena z páru, jsem ochotná si zavolat, potkat se nejprve s dotyčnou sama,, jakkoli ověřit, že jsme skutečně pár... Holky jen naslibují a nic z toho není. Tak jsem zrovna včera říkala partnerovi, že máme asi smůlu, vůbec nevím, kde hledat. Neříkejte mi, že jsem jediná ženská, kterou trojka ŽŽM vzrušuje a chci to asi ještě víc než můj chlap 😉. A nemáme ve svém okolí žádnou, se kterou by to šlo ☹️. Kdyby někdo věděl, kde hledat, klidně i za finanční odměnu (protože ani profesionálku už do toho neukecáte), budu vděčná.
Pravděpodobnost potkat ženu k páru v reálu je daleko vyšší než tady. Nám se to tady za více než 10 let podařilo jednou a utekli jsme.
Máme velmi podobnou situaci, ale není úplně chyba v nás když to neustále odříkají a ruší setkání.... Mám pocit jako by to ty holky jako vlastně asi chtěli ale ne tak moc a strašně rychle si to rozmyslí. Je to divné, obzvláště když si řeknete nějaká pravidla co je a co není přípustné a ony souhlasí tak se nám stalo, že se po chvíli začnou vytáčet jako jestli by tohle šlo nebo tamto nešlo... To má pak pocit že jednám s tatarem.... Akorát nám berou čas a ve výsledku i náladu. Ono to zdlouhavé hledání taky přestane bavit, a když je někdo po delší době už docela otrávený z toho samého příběhu kolem těch holek a podobného scénáře tak se může stát že pošle nějakou adeptku která to myslí vážně do ignoru....
Ahoj, kdybyste se chtěli potkat s párem, tak dejte vědět. Je to náročnější, než jsme čekali, sehnat reálný pár na schůzku. My oba štíhlí, Praha, 33let.
To máte pravdu. A problém u nás je to, že já jsem Bi chlap.
Když jsme to kdysi řešili s partnerkou, tady nebyla šance. Ale stačilo vyrazit někde do baru, na party apod a bavit se s lidmi a téměř pokaždé jsme narazili na takovou, co by byla pro. Během 14 dní jsme jednu dotáhli až do postele. Ale bylo nám tehdy mezi 25 a 30.
I my máme stejné zkušenosti. V reálu je to mnohem jednodušší
U nás je to s tou touhou po žžm stejné taky vede ona :-))
Za nas muzu napsat, ze to je klasika. Bohuzel jak pisou ostatni, vetsina zenskych je chlap, co bud pohoni nad fotkama kdyz ma navic foto i s oblicejem a nebo honi pri psani. Admini by to mohli nejak vyresit. I nam pisou “ zenske “ ale jak chceme foto na prani jako dukaz, komunikaci utnou a nereaguji. My to proto vzdali a misto zeny hledame sympaticky par, kde je zena stihla a i to je problem. Meli jsme nedavno nezavaznou schuzku po dlouhe dobe, ale asi jsme nezaujali dost.
Tak párů nám tady napsalo dost a věříme že i reálných ovšem je tam to ladění sympatií a všeho o dost náročnější a pro nás jako o stupeň jinde.. nicméně i nas už napadlo vyrazit třeba na nudi dovolenou s párem a případně něco zkusit .. nebyl by to ale úplně open mind vztah jako máme v hlavě s tou kamarádkou.. no nezbývá prostě než konstatovat že některé sny se asi nenaplní :-)
Ověření profilu tady není zárukou vůbec ničeho a je v podstatě k ničemu.
Jestli se vážně chcete setkávat, ověřujte pomocí videohovoru.
Jakej videohovor ?
To jsou zase rady.
Píšou, že mu (jí) dali kontakt na sociální sítě, přičti si k tomu ty fotky dle instrukcí, tak tu máš potenciálně vydíratelné osoby, máš fotky, máš kontakt na rodinné příslušníky atd.
Žádnej videohovor je už nezachrání.
Aspoň se tímto vláknem dají varovat další naivní lidé.
Myslim ze z 99% zenskych nicku je v realu muz. Pri konverzaci pohoni a pak toho s kym komunikoval zablokuje. Desne to tady upadá
A krom toho, ze vy jste se overovali, tak se vam overila i dana slecna/slecny? To je bohuzel totiz zaklad zde
Měla ověřený profil tedy ta o které je příspěvek jinak ostatní ne..
Tak to je chyba no. Kdyz se chcete setkat, tak nejjednodušším zpusobem je kratky videohovor
Tak tak,je třeba se aspoň minimálně přesvědčit kdo je na druhé straně*24* Za ty roky jsme tu potkali tolik podivných lidí že to není ani možné... ale ani ověření asi nebude 100% ,i tak se z toho může vyklubat podiínka s kterou k žádnému setkání nedojde. Musíte si najít systém jak hledat ale podle našich zkušeností,tak jednou za rok či dva až tři se vám podaří najít reálnou ženu*22*
No tak jestli je ta frekvence ve vztahu k reálnému setkání byť jen na kafe taková tak si asi vystačíme sami :-)))
Bohužel e to tak...samozřejmě bude záležet okres od okresu,třeba Praha a okolí bude víc reálné se seznámit než u nás na sev.Moravě...
@Hraboška rádi se s vámi potkáme ve 4, jsme z MS kraje... A hlavně půjde o nás dvě,, a co pánové? Záleží jak se domluvíme... Napiš 😉
A co Šumperk,rádi,žena miluje vše kolem sexu