Názor žen na muže v kalhotkách

Muži versus ženy

Jak by se zachovala žena kdyby vás viděla v jejích kalhotkách. A nebo jak si s nimi hrajete
Upřímně? Já viděla fotky z dob minulých u svého muže a vůbec mi to nebylo příjemné. Vůbec, spíš to mělo efekt odcizení a nechutenství... 😔
_pq_
_pq_ Inaktiv vor 4 Jahren
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Já rád honím v nošených kalhotkách
No…pokud by si s těmi kalhotkami chtěl hrát jako… že se na ně udělá, tak v pohodě, ale pokud by mi běhal muž po baráku v kalhotkách nebo v kombiné, tak to by mne fakt nebralo. Pokud by můj partner měl takovou touhu, tak bych mu to tolerovala, ale určitě by mne to nerajcovalo. Já mám prostě ráda pořádné muže a ne nic zženštělého, ani submisivního.
V jejích? Dost divně. Ale to, že já kalhotky vlastním, ví, a je to v pohodě :) Ale abych si myslel, že budu díky kalhotkám víc sexy? Z toho už jsem vyrost :D
Peklo123
Peklo123 Inaktiv vor 4 Jahren
Jako recese dobrý na nějaké soukromé party... Jinak směšné, nehezke, divné....
Hele nic proti tobě,ale většina ženských je pošle do háje a nebo to toleruje, ale pak se pánové nedivte, že s váma přestanou chrápat .
Jinak teda je zajímavé, že je tady plno mužů s úchylkami na ženské prádlo a hadry, které je rajcuje,ale u ženských to nevidím...asi jsou více normální.🤔
Jak bych reagovala?Nejdrive bych toho chlapa poblila a pak bych se kolik hodin lecila s šoku ale na 100% vim ze by byl konec!!!Kam ten svet proboha spěje?Chlap ma byt mužný chlupatý s žilami na rukou a mít pravé chlapske tlapy a mužný hlas.Jak by se k tomuhle telu hodili treba damske krajkové tanga?🤦Chlap ma mit na sobe boxerky v nich uchazejici vybaveni a ma mit v sobe urcitou dominanci aby mela zena pocit vůdce bezpečí a sebevědomí ze vi co s ni.Jako promin ale kdyz na me vylitne chlap v mem spodnim pradle ,tak to vsechno co jsem zminila je razem zabito....a v tomto okamžiku se mi maximalne zvedne zaludek a okorenim ho jeste mou calamadou z toho co jsem cely den jedla.Jako proto jsem s chlapem a ne s tranvestou.Nechapu jak se to muze vubec nejake zene libit ci ji to dokonce rajcovat🤦Damske pralo patri k ženě ktera je v tom jedinečná jemná a vzrusujici.
Mně by se asi zprotivil....................