Masturbátory pro muže

Sdílení zkušeností, tipů apod.

Ahoj, začal jsem u Tenga vajíček, pak zkoušel umělé vagíny v cenové relaci 100 až 500 Kč, pak si nechal poradit prodavačkou a koupil si SVAKOM Sam Neo za cca 2000 Kč, poslední přírůstek je Fleshlight Vina Sky. Moje zkušenost je taková:

- Tenga vajíčka - fajn, dají se použít víckrát, jsou skladné, dobře se čistí, požitek se po čase okouká
- levnější umělé vagíny - některé skoro nepoužitelné, jiné naopak skoro lepší než Fleshlight, bez pouzdra trochu špatně skladné
- SVAKOM - supr zpracování, skvělé sání, ale až trochu moc nerealistické tou silou podtlaku, tím se s nimi taky špatně pohybuje, prostě ptáka vcucne a skoro nepustí
- Fleshlight - pocitově podobná jako mnohem levnější verze, díky tubusu se dobře drží, čištění a udržba je horší než mytí nádobí :) Za ten prožitek to rozhodně nestojí. A ještě jsem se s tím ani neudělal, což naopak zvládlo i vajíčko za stovku

A jaké jsou vaše zkušenosti? Máte třeba tip na něco, co fakt funguje a je to zážitek? Už jsem do toho dal několik tisíc a nechce se mi dál střílet naslepo ;)

Předem díky za smysluplné komentáře ;)
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Paula Wild i Fleshlight jsou vhodné pro úzké penisy.Nad průměr 5 cm je téměř nemožné zasunout a když je ještě citlivější žalud , dojde k ejakulaci " před branami " :)
Ahoj, omlouvám se za OT, ale zaujala mě tvoje netradiční záliba v mužských rukách. Kdybys měla zájem, zkusil bych ty svoje nafotit, jestli by něčím zaujaly. Tohle ve mně fakt vyvolává zvědavost :) Dělám um.řemeslo a jsem kytarista. Ještě jednou omluva, ale jiná možnost, kam ti napsat, mě nenapadla. Hezký den!
Peklo123
Peklo123 Inaktiv vor 4 Jahren
Peklo123
Zajímavý budou určitě i torza od Tantaly ale cenovka tam už je celkem mimo.....
Peklo123
Kdyz to tak ctu, zlata moje manzelka...vyhoni, vykouri, nastavi a spolyka...co vice si prat
tak mezi nami,manzelka je hoooodne drahe mrdani*22*
Není manželka jako manželka. Jsou i takové co chodí do práce *5*
Ale zase lepsi nez nejake masturbatory atd....
Já mám doma už dlouho Fleeshligt a zatím dokonale imituje co má. Pokukuju po něčem ještě lepším,ale zatím jsem nenašel. Budu rád za tipy.

Ty asi nebudeš nejostřejší tužka v penále, když si očividně měl jen ženský za prachy nebo nějaký špinďuchy *3*
Peklo123
Peklo123