Omylem jinde

Jen tak ze zvědavosti

Už se vám někdy stalo, že jste chtěli napsat někomu tady na Amaterech, ale nepozornosti nebo v rychlosti jste to napsali někde jinde a někomu jinému (whatsapp, messanger, atd)? Jak jste z toho vybruslili?
Ono záleží, co jsi napsal a komu jsi to poslal? Třeba fotku lofase a vzkaz :Ahoj, pojď mrdat?... Kámoš to pochopí, tchyně ne. 🙂🙂 Ačkoliv 😄
Název tohoto vlákna evokuje vzpomínky na nezdárné mládí, kdy se probudíte v neděli dopoledne v nehezkém stavu kdesi, např. u soussedůi a marně pátráte v paměti, oč večer před tím vlastně šlo. A nebo..., a to s předchozí situaci může velice úzce souviset, nabodnete cizí kočku místo té své a pak ji pro sichr brousíte ještě půl hodky, aby jste zjistili, že to vlastně vaše partnerka není, ale je vám to naprosto u pr.ele! Takže takto vnímám ono " Omylem jinde". Abych někomu posílal, co není pro něho určeno... Proboha jsem šílenec!?! (bearbeitet)
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Náčelníku Wiggume, nechceš se už na to vysrat?
náčelníku Wiggume, nejezte ty stopy, tahle karta hoří líp..
A já si říkal koho mi připomína *1*, možná i to IQ sedí!
No vzhledem k tomu,že ty píšeš své vtipy úplně všude,tak se to ani nepoznalo.
Pánovi příspěvky jsem zahlédl již ve více diskuzích a nijak se s nimi nestotožňuju, ale to co zde čtu od ostatních je dno. Ve finále mi přijdou daleko trapnější komenty Vás ostatních. Chtěl jsem si pro odreagování přečíst diskuzi danou tématem: omylem jinde, ale to bylo hodně naivní. Nevím, zda to jsou mindráky nebo co, ale donekonečna urážet hromadně pána je určitě forma šikany pro někoho = sranda. Mám z toho pocit, že se snažíte hrát si na inteligenty aby jste se sami necítili tolik jako lůzři.
Jsi tu od roku 2019, takže sis mohl všimnout jak dlouho už tu pán škodí pod nickem Peeter38, sojkata a teď bigpeet. Takhle škodil už na FB hradecký skupiny. Internet nezapomíná, jen mu teď vystavuje účet. A když chceš jednat s lidmi na dně, musíš být ochotný na to dno dostat a těma sračkama se zamazat 🤷🏼‍♂️

Nehledě na to, že jinak tu k tématu není ani jeden příspěvek a tudíž by bylo zapadlé v hlubinách internetu (bearbeitet)
Nejsem v diskuzích tak aktivní, takže se bohužel nedokážu objektivně vyjádřit k tomu co píšeš. To co mě právě překvapilo a možná trochu zamrzelo, že diskuze není relevantní k tématu. Nemám právo nic soudit a přesto jsem se nevyvaroval soudu. Zároveň píši o irelevanci a sám vytvářím momentálně to samé. Sraček je na světe tolik, že v nich nechci plavat i tady, byla to spíš snaha o impulz vyvolat u někoho aspoň malou sebereflexi.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Aha no... Jsem tady cca stejně dlouho jako Ty a když nemám náladu na sračky, tak nevylézám mimo blogy ačkoliv i tam to občas prosákne 🤷🏼‍♂️