Nevlastní dcera

Vyfotila mě

Když jsem spal nahý tak mě vyfotila teď fotky poslala ale nic víc jak se zachovat
Já bych si ji cvaknu minimálně v koupelně u čůrání a pak bych t0u0 snažil využít k hezkým chvílím
Hele a ty máš normálně občanku, nebo jsi šlohnul sestřičce mobil ???
Taky mám psal jsem zprávu pokecáme
Proboha to jste úplně zapomněli co před časem tenhle tvor zde psával , nebo mu vážně věříte tu opětovnou pohádku....
Když jsem viděl nadpis tématu tipoval jsem, že to bude kwwak. Jeho historky jsou moje nejvíc nejoblíbenější, tak jsem nezasahoval, aby se to nějak rozvinulo 😉
Ale sranda tady je... už vidím mladou kočku, jak si fotí tajně starého ošousta... jedině by to pak ukazovala kámoškám jako odstrašující příklad. A zakladatel fora si ted u komentářů leští bimbase. :-))
To jsi nspsala velice trefně. K tomu není co dotat . 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
A spal jsi ve své zavřené ložnici?
Ještě mi z toho není jasné, kam to poslala. Tobě nebo tvé přítelkyni?
Ano v ložnici akorát se nezavirame a poslala to mě na tel
Kolik jí je let? .....…….........................
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Nic k tomu neřekla nenapsala jen poslala fota a napsala juu teď je doma a jako že nic přítelkyně nic taky neříkala takže se jí asi nesverila tak nevím jestli mám něco říct a nebo to nechat
Já Doufam že jen mě a je to možné že chtěla upozornit ale takhle nevím jak si sní o tom promluvit přemýšlím že to řeknu přítelkyni ale ta ji vypadá tak nevím
Vyfotila tě nahého, tak to, si už jednou nohou v kriminále.
Bigu a ty si u toho byl? Vzhledem k tvému vystupování zde na fóru, oživování roky spících vláken atd., je celkem jasné, že to tvůj " mozek " nedokáže pobrat.
Tipoval jsem, že odpovíš nejpozději jako třetí a že tvůj příspěvek bude na zlaté houno. A trefil jsem to.
Tak toto je také tip hraničící s jistotou,to není žádné umění.
Vsakjsems nikymnesoutezil, tobyla jen má úvaha *189*
to mozna neni dobry napad ale je nevlastni takze nema jeho geny