Je to zcela normální a většina zdravých mužů to tak má, takže se nemáš čeho obávat. Když budeš v pohodě, tak s pomocí tvojí nebo tvé přítelkyně se po pár minutách asi tak 10 znovu dokáže rozehřát, takže jsi normální a zdravý muž!
chcem sa opytat preco ked zaspim tak sa mi postavi a stoji 4-5hod.celu noc a ked sa preberem klesne a neni to eroticky sen vzdy ked zaspim stoji a byva vecsi a tvrdci strasne
To je divný, ty vnímáš ve spánku svůj penys? To , potom asi nespíš, ale bdíš,jinak to nechápu!
mam takovy zvlastni problem. mam problem se udelat pri sexu. Kdyz si ho vyhonim udelam se behem 15-30 minut. ale pri sexu mi stoji 3-7hodin a nejde mi se udelat. poradi nekdo? myslite ze je problem treba v tom ze pritelkyne me dostatecne nedokaze vzrusit? nebo je problem ve mne?
v kosi na pradlo jsem nasel kalhotky me zeny, v miste pipiny bile, bojuji, jestli to je vytok, jeji ejakulace nebo cizi sperma, ja s ni den predtim styk nemel - vratila se vecer se srazu s kamoskou - poradi nekdo? poslal bych mu fotku kalhotek. diky
Zapomeň na koš a spodní prádlo manželky jinak se žárlivostí utrápíš a zbydou ti jen oči pro pláč, dobrá rada zní, rozdej si to s ní ty sám a vychutnávej se svou ženou žhavý sexík, nezaobírej se kravinama co by ti mohly zničit přítomnost
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
jseš moc nadrženej :-D, když su nadrženej stojí furt(i po udělání, když jsme fakt v tom) :-D
Tak určitě;)

problem ci ne ?
Ahoj