Dokážu si to jen těžko představit. Umělá panna může mít sice správnou teplotu, ale už ne vlhkost, nebude mi dýchat do ucha, nepodívá se na mě překvapeně, když jí bez varování vjedu do zadku, neudělá se, když ji budu lízat, nezůstane mi po ní v posteli louže.... možná jsem už prostě starej :-)
Ahoj, navštívil jsem, několikrát. Ale nejde ti poslat zpráva.
Jaké to je, kdyžtak i do SZ, chtěl by taky zkusit.
Mě to docela láká, čistě jenom ze zvědavosti, zkusit se má všechno, tak proč ne, ale zatím jsem nebyl.
Já bych se tomu nebránil. Proč nezkusit něco nového? A že zrovna na tomto webu se bude někdo pohoršovat nad něčím, co jiným dělá dobře....
Jednou to bude běžné, protože už dnes - a tento web je toho důkazem - je problém najít partnera, který uspokojí tak jak je potřeba. Roboti nebudou mít de facto zábrany (kromě 3 zákonů robotiky ;-) snad ).
Je otázkou jestli nebudou sbírat informace a posílat dál :-D Ale do toho bych se tu asi nepouštěl.
Takže - hurá do budoucnosti ;-)
Ještě mně napadlo, že se určitě začne řešit pedofilie apod. - řešení ukojení echt deviantů přes roboty. Nevím ale jestli nakonec stejně nebudou chtít "živou bytost".
Ale pro zdravého jedince to vidím velice pozitivně.
Jednou to bude běžné, protože už dnes - a tento web je toho důkazem - je problém najít partnera, který uspokojí tak jak je potřeba. Roboti nebudou mít de facto zábrany (kromě 3 zákonů robotiky ;-) snad ).
Je otázkou jestli nebudou sbírat informace a posílat dál :-D Ale do toho bych se tu asi nepouštěl.
Takže - hurá do budoucnosti ;-)
Ještě mně napadlo, že se určitě začne řešit pedofilie apod. - řešení ukojení echt deviantů přes roboty. Nevím ale jestli nakonec stejně nebudou chtít "živou bytost".
Ale pro zdravého jedince to vidím velice pozitivně.
Přesně takové věci mě napadají. Myslím si, že to může mít spoustu výhod a nevýhod, tyhle věci bývají obousečné. Neptám se tady na to, protože bych chtěla kohokoliv odsuzovat, ale fakt mě to zajímá! :-) Píšete k věci. Jako nějaká etická úskalí by to mít mohlo, to rozhodně...
Soukromá zpráva nejde, zakázala jsi je.
Aha, to se omlouvám, ani nevím jak! :-)
Je to zvláštní, zprávy od cizích lidí mi stále chodí. Zkusím se pohrabat v nastavení.
Nejde Ti poslat soukromá zpráva. Mám k tomu dost postřehů, co říci.
Už jsem napsala. Snad to půjde teď. :-)
Když ti ona napíše první tak nemusíš mít VIP pokračujete v komunikaci
Omlouváme se, pouze VIP členové mohou kontaktovat uživatele cyborgie. Staňte se VIP členem!
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Neptám se kvůli tomu, že bych to chtěla zkoušet, ale zajímají mě motivace a právě spíš jen zkušenosti.. :-) Ale děkuju moc!

Sex dolls a roboti
Vaše zkušenosti