Co je vrcholem sexuality?

Co je vrcholem sexuality?

Člověk (muž) často řeší penis, být nepochybuji že větší více podráždí vagínu, setkal jsem se i s termínem jako nudný zásun. Co je pak ten vrchol lidské sexuality?
Když můžeš, ale nemusíš . Když máš s kým a kde... A když nemusíš řešit kolen sexu kraviny.
Když ti jedna mařka deepthroatuje a druhá ti u toho líže prdel a ty stříkáš přímo do krku.
Pro mě je to lizat anal i poštěváček tak, ze dotyčná strikala... po tom zasunout do analu a vyvrcholil ve stejném okamžiku, jako ona. Během jeji orgasmu jsem ji pumpoval všechny dávky do analu *71**63* To byl můj vrchol sexuality.
Ale super zážitek je treba i to, když partnerku opicha 15 chlapů během 2hodin... ona rozklepana po spoustě orgasmech, kolena se jí chvela i při chůzi ze schodů a mrdka tekla zevnitř ještě po půl hodině, když jsme procházeli park. Zasunul jsem do absolutne cvachtajici otevřené kundy a uz jen tím vzrušením vystrikl taky.
tento server je vrcholem sexuality.
Když buzerant o sobě prohlásí, že je lesba.
Není náhodou vrchol sexuality definován jako termín kdy jedinec je ve svém určitém věku v ,,nej formě,,
Vrcholem je. ( vykouřit robertka až mu vytečou baterky )
Tak hlavně neslízat tu kyselinu ta fakt organismu nedělá dobře..
Vrcholem sexuality může být pro někoho různé věci. Pro někoho může být vrcholem sexuality zážitek z fyzického a emocionálního spojení s partnerem, zatímco pro jiného může být vrcholem sexuality získání sebeuvědomění a sebevědomí v oblasti sexuality nebo schopnost vyjádřit a realizovat své sexuální touhy a preference. Vrcholem sexuality může být také dobrá komunikace o sexuality s partnerem nebo schopnost zážitku zajistit bezpečné a přijatelné prostředí pro vyjádření sexuality. Je důležité si uvědomit, že vrchol sexuality je individuální a může se lišit od osoby ke osobě. Je důležité respektovat a akceptovat individuální preference a potřeby v oblasti sexuality.
to si okopcil od chat.openai? :)))
Vrcholem sexuality bude, až sem přestaneš cpát svoje stupidní dotazy
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Jestli Ti k tomu nedal souhlas, tak porušuješ GDPR 🤣
Tohle porusovani GDPR me bavi, zvlast, kdyz mi ten jeho xichtik, 2 dny zpatky vyskocil na FB v jedne skupine i s jeho jménem 😁😁
člověk (muž) který neustále řeší penis, nezažije vrchol sexualiy