Swingers klub trojka v Přerově

Máte zkušenost?

Zdravím přemýšlíme s přítelkyní navštívit tento klub bude to nás první takový zážitek myslíte že je to pro nováčky rozumná volba ?
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Dobrý den, jak si tento klub stojí v současnosti? Stojí za to ho navštívit?
ano, z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že pro nováčka rozumná a správná volba. Mne přilákalo vybavení BDSM a zklamaný jsem rozhodně nebyl. Čistota, pohoda a pohostinnost bylo samozřejmostí. Co je asi na tomhle klubu nejcennější je to, že se tam umí sejít parta které vezme sebe jakéhokoliv nováčka i umí nadchnout odborníka. Přeji majiteli stále stejný elán. a stále tak dobrou slivovici jakou umí odstraňovat nesnáze, ostych, kalhotky či jiné překážky super zábavy a povyražení. Za mne palec nahoru (nejen palec pánové !!!)
Jezdíme zde již 3 rokem a vždy spokojenost. Nejsme milovníci BDSM ale každý si zde přijde na své.... Doporučujeme
Ahoj...můžu aktuální info prosím,jestli sluzby jsou porad top a prostredi?? Chtěla bych s mužem vyzkoušet ..dekuji
Určitě vyzkoušejte, služby i prostředí jsou pořád top.
Ahoj jel bych..rád se k vám přidám..
Za nas jen doporučujeme vždy jsme si to užili a není nad špekáčky a bazén :)))))))))
Tome děkujeme
Já teda mám s klubíkem jen nejlepší zkušenosti. Nejen že pán generální dost ctí soukromí, ale má i hodně dobrých nápadů na vybavení (houpačka, hračky, solidní vybavení mučírny, ordinaci pana Cinyckého,...), poměrně dobře vybavený bar (alko, nealko, teplé i studené nápoje) a kvalitní smysl pro humor, který vykresluje náladu celého klubu. Pro milovníky cosplaye si zde můžete vypůjčit kostým (pokud vás nějaký zaujme).

Je zde možnost si zde ugrilovat, opéct špekáčky, v létě zablbnout u "bazénu". V chladném počasí teplo zajišťuje krb, takže i trocha romantiky se dostaví. Co oceňuji, je ochota pana generálního ke všem možným blbostem a je schopen splnit snad všechna přání. (bearbeitet)
Omluva pro Blue_Panther.
Omlouvám se, že jsem odvedl debatu od vašeho dotazu. Dovolím si vám nabídnout, pokud se rozhodnete pro návštěvu, že moje paní a já vás uvedeme do Přerovského klubu a usnadníme překonání prvotních rozpaků.
Já tam dělám topiče a jsem detailně seznámen se všema zákoutími. Moje zkušenosti vyplívají z mého stáří, jsem jen o několik roků mladší než hnědé uhlí.*6*
Jsem rád, že o Klub Trojka je zájem, ale pokud je zde někdo bez vlivu alkoholu, drog a jiných návykových látek a byl by tak laskav a pokusil se mi vysvětlit jak může být někdo tak velká Babiš, že dává palce a je jedno jakým směrem, na původní dotaz. Na komentářích to už chápu, ale na dotaz? I když vlastně každý kandidát má své voliče. Takže začínám tušit.
Teď se těším na palce.*6*
Kdyz clovek roluje na strance smerem dolu (pripadne i nahoru) obcas omylem klikne na ten cerveny palec (protoze je proste na kraji) a jeb, uz je tam. Zpatky se to neda vzit, takze to pak vypada jako hodne "dislike", ve finale to je jen prosty omyl. Staci kouknout i na jina fora. Vychazim i z vlastni zkusenosti...
Dík, popsal jsem to u sousedů a jsem rád, že aspoň pár zlých jazyků je omylem. Jinak zkušenosti s amatéry moc veselé nejsou. Váš zájem mne potěšil, ještě jednou dík.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Děkuji za odpověď. To zní přesvědčivě. Já bohužel se slzou v oku vzpomínám na tlačítkové telefony. I tak ovšem myslím, že omyly budou jen určité procento, protože jsem toto rýpnutí už použil a rázem byl poměr palců jiný. Ale každopádně se těm co dají palec omylem omlouvám a vám ještě jednou děkuji.
Ahojky, pokud se rozhodnete, že to opravdu chcete, není se čeho bát. Mohu jen doporučit.
Jen drobné upozornění. Všimněte si vpravo červených palců, bohužel se tito palečkáři schovávají za anonymitu a přitom jsem přesvědčen, že na návštěvu klubu nemají koule.
červené palce jsou dle mého hlavně důsledek rolování na mobilu, samotnému se mi to několikrát stalo.
Přesně. Takoví tam nikdy nebyli. A kdyby jo a něco se jim nelíbilo, tak by to sem napsali.
Ahoj. Palečky dolů dávají lidé nevědomky, když rolujou na mobilu stránku fóra dolů. Další z mnoha nedokonalostí na těchto stránkách.
Mě tady to téma jaksi uniklo. Jinak už bych dávno napsala, že je to super klub, je vidět, že majitel pro to ,,dejchá,,. Má tam spousty hraček a udělátek, rád vám je předvede. Mučírna je skvěle vybavená. Prostory na šukáni zajímavé.
Mě tam chybí akorát vířivka. Ale i tak doporučuji.
Tak tady to vidíte, dva dny čekám na komentář od některého z tisíců stálých hostí a nic. Nevadí, tak to ve vší skromnosti napíšu sám.
Ano, je to nejlepší volba navštívit naprostou jedničku mezi přerovskými swingers kluby. Kvalitou služeb budete doslova šokováni a ani po několikadenním pobytu se vám nebude chtít Klub opustit. Obzvlášť generální ředitel Klubu, charismatický džentlmen s uhrančivým pohledem do kterého se zamilují téměř všechny návštěvnice a minimálně jedna třetina návštěvníků, který vás bude s Klubem seznamovat se vám nesmazatelně vryje do paměti.
Takto krátké objektivní hodnocení by snad mohl napsat každý.
Tomáš
Generální manažer
Dobrý den, dá se do klubu přijít i jako samotný muž?
Jen v pátek na BDSM párty. V sobotu a ve středu jsou akce pouze pro páry.
Můžu jen doporučit, přátelské prostředí, fajn lidi. Byli jsme teď v pátek po dlouhé době a rádi se vracíme. Takže pokud si nehrajete na nóbl honoraci a nepotřebujete pozlacené kliky a prkénko na záchodě. I když u Toma je možné na vaše přání vše *13**307* tak určitě spokojení budete a stejně jako my se rádi budete vracet. A po vyřádění se v mučírně jsem dostala i nanučka když mi bylo horko a jeho luxusní buřty s cibulí *250*
Vypadá to slibně, věřím, že se časem ukážeme. *362*