Exhibicionisté

spojme se!

Komu to něco říká a rád se předvede měl by tu mít možnost si o všem popovídat aby zbytečně neloudil na chatu je tu někdo atd.ˇřekl bych,že takový seznam přihlášenýchstejné krevní skupiny by nebyl marný?Pokud je tu nějaká žena která se ráda nechá obdivovat nechť si dopřeje toho poťešení dosyta!
Ahoj, jsem bi (26 let ) a delší dobu mě láká zkusit zajít s nějakým podobným klukem nejlépe taky bi do wellness a ukázat si je, porovnat a tak. Tuto středu jsem v Brně. Nepřidá se někdo? Klidně nás může být více. Nejde o sex, ale o vzrušení z nahoty a něčeho nového.
Ahoj, založil jsem nové fórum. Masturbace Ostravsko. Kdo má zájem ať se ozve.
ahoj jen informace pro všechny, který rádi mrdaj, nebo se alespoň předvádějí na veřejnosti. Teď v sobotu bude speciální valentýnské saunování při svíčkách od 20:00 v saunovém světě v aquapalace v Čestlicích a slyšel jsem, že se tam budou organizovat skupinky na honení ve vířivce a mrdání na odlehlejších místech. Už minule to bylo super, docela jsem is tam užil. :-)Budete tam někdo?Já mladý kluk z Prahy s 21 cm pérem. Potkáme se tam? Pište
Ahoj, jsem starší chlap a rád se ukazuju nahej a jak onanuju mladším štíhlejším klukům nebo chlapům. Dělá mi dobře, když mě někdo pozoruje. Rozhodně to nedělám na místech, kde bych budil veřejný pohoršení a nebo kde jsou děti. Jenže diváků je málo :-( A taky většina z nich, když už se nějaký najdou, tak by chtěla sex nebo mi ho vzít do ruky. Ale já jsme jen exhiba, to mě vzrušuje a ne sex nebo osahávání :-)
Kde na Ostrozskej sa da pekne zasexovat ? Chodievame tam s manzelkou na nuda ale nikdy sme ta nevideli nikoho sexovat a veru chut by aj bola.
Musíte k druhé nádrži,přes lesík od nuda
Dám taky jeden tip, přehrada na Fojtce (u Mníšku u Liberce). Celé léto tam chodí jen dospěláci. Není problém se tam třeba i s někým seznámit.
Rádi se opalujem bez plavek, manželka se ráda ukazuje ostatně je to vidět v galerce, poradí někdo kde se dá u nás takto opalovat aniž bychom ohrozili mravní výchovu?
jdete na seberak. to je vylozene ukazovaci plaz. ja tam teda svoje stojici pero pred nikym neschovavam. dost se tam i pred ostatnima sexuje. tak doufam, ze vas tam taky uvidim.
že tak pěkné forum pár blbečků zničilo svými výlevy
proč nenapíšeš rovnou kdo to byl ? ahasver dalbych a zlobítka ,
Jinak taky kokon,kurvy-ne a jiri1:To je slovní exhibicionista !Vyžívá se hlavně ve vymýšlení lží a napadání kohokoliv kdo se s ním dostane do styku!Jinak je koprofil a žere hovna jak vlastní tak cizí když je náhodou najde na mezi!Tuhle sežral i hovno po bernardýnovi!
také jedno téma debila dalbycha z Chánova on totiž tímto způsobem radí ostatním a myslí si že k tomu někoho přemluví on má mozek z kravskéhp lejna co může takový idiot vymyslet utekl z výzkumáku a kus toho mozku tam nechal
Exhibuj dál,zde je na to rubrika!
oni jsou dva druhy exhibionistů možná jem taky chodím na nudapláž do společné sauny to je normální exhibionismus takzvaně bezpečnýnekriminální potom je ten kriminální nebezpečný všem hlavně dětem tam patříš ty chodíš po parcích chlubíš se jak máš velkýho čuráka (lžeš protože tvoje žena má většího)honíš si ho a když vyvrcholíš tak pojídáš vlastní sperma dětem vyprávíš jak je to dobré
jsem téhož názoru je mi jasné že se za to dalbych nestydí akorát ho mrzí že se to na něj veřejně provalilo on to bude provozovat dále ale bude opatrnější
Jen exhibuj,exhibuj,stejně se nezmůžeš na nic jinýho!Jsi smrkáč!
ty pubertáku napiš mi taky že jsem smrkáč jseš stařeček nad hrobem s chováním pubertáka
exhibicionista amatér a sexuální teoretik to jsi ty,nejspíš jsi viděl kundu jen tady,ovšem když se koukneš do zrcadla uvidíš velikýho čuráka.
neber své ženě to prvenství že má největšího čuráka na světě do toho zrcadla jsem se díval viděl jsem tam pouze sebe měl jsem oblečené kalhoty a tys vedle mne nestál takže jsem žádného čuráka neviděl kdy založíš tu galerii a pošleš tam tu vaší společnou fotku aby to všichni viděli že tvá žena má největšího čuráka s těma dvěma análníma otvorama to jseš kadet to se ta příroda překonala a prej ti padá daleko víc hoven z držky než od prdele dobrý no ty musíš být ve všem rarita
tak i já jsem viděl kundu poprvé až tady v galerii nicku fredasd další nick ahasvera sice ho nechal spát naposled se ozval12.02.2007 vulgárně okomentoval pár galerií a pochválil si tu svou hlavně tu kundu na fotce určitě týden nemytá sejra všude ale hlavně oholená pysky vytahané tak to je kunda hnus jiné označení nezaslouží ale jsou také hezké mušličky pulinky píčalky venušin pahorek s krásnou jeskynkou: ale kunda a navíc ještě k tomu smradlavá to zná akorát debil dalbych alias ahasver
tak i já jsem se odvážil podívat na galerii nicku fredasd abych věděl jak vypadá kunda hnus bez zbytečného komentáře vše docela trefně jsi popsal akorát otázka pro ahasvera nebo dalbycha co s ní děláš ?to se dá lízat nebo šukat? no ty s tím tvým rozumem asi jo že se nestydíš to sem dát na server a zkazit všem mínění o kráse dámského přirození no výjimky a rarity se najdou všude tys jedna z nich a záříš hvězdo jseš perfektní příklad debility
Tak to sem podruhý nedávej když je ti z toho na blití,jen jestli ti není zle z toho jakej jsi sociopat mamlase!
ahasvere ty pitomče dosud jsi nám nevysvětlil co to znamaná sociopat kdo to je to víme to jseš ty a já jsem sem nic nedával z čeho by mi mělo být na blití na blití je mi z té galerie co jsi založil pod nickem fredasd jseš trapný jak jsi tam sám sebe upozornilže tě urážím a potom z těch tvých příspěvků
Rád se dívám i předvádím!!Můj mail kavalir3@seznam.cz Celá ČR-,ale hlavně Střední Čechy a Praha a okolí!!
kdo má zájem sledovat pár m+ž v kabinkách v Ostravě v Porubě, může se ozvat na náš mail a domluvíme konkrétní termín a hodinu.
Podmínka: zaplatit nám vstup (můžou se na tom podílet i dva nebo pár)
Termín: nejlépe pátek v únoru
Jednalo by se jenom o pozorování milování se páru, bez zapojení.
Onanie možná
J+J

má ráda, když nás venku někdo přistihne. A když se odváží a přistrčí mi něco svého na hraní, to je něco. Raději mám starší pány přes padesát. Jenže v okolí Prahy se asi moc nevyskytují.
Ahoj.Já to miluju.Je mě 52.l. jsem okres Praha východ.Můj mail. kavalir3@seznam.cz přijedu kdykoliv!!Ahoj Vašek
mám rád ženy exhibicionistky které potěší ukázat kundu,roztáhnout stehna a mrdat před publikem!
My se rádi předvádíme oba!
Neví někdo o nějaké akci kde by se pobavilo popilo a to vše bez šatů?Taková nudi akce i třeba soukromá.
Již delší dobu sleduji Vaše reakce,kritiku a odpovědi na různá téma a zároveň odezvu ostatních na Vaše někdy oplzlé projevy.Dal jsem si to práci a rozebral to se známým sexuologem a vyšlo nám ve všech směrech,když to řeknu Vaší řečí jediné,ubohé a impotentní hovado,které je ostudou těchto stránek.Jste v podstatě chudák,který když ho zde někdo odmítne reaguje,jak naprostý idiot.Už to že nemáte odvahu se ukázat ukazuje o Vaší slabosti ve které se uboze schováváte za diskrétnost těchto stránek.Lidi se sem chodí bavit a seznamovat se a ne se nechat urážet od primitiva,který má komplexy a jenom věřím,že se povede někomu Vám pořádně nakopat zadek,aby jste přestal otravovat a urážet.Před Váma je škoda si i odplivnout.Petr.
Taky by jsme nekdy chteli sukat pred jinym parem a pozorovat je a oni nas. Treba nam to nekdy vyjde a uskutecnime to.
jsme pro,můžeme před jiným párem nebo mužem.Pouze v přírodě nebo v sauně.
:-) tak to je velmi zajímavé počtení.
Tak se mužem domluvit,rád se podím,bud sám,nebo i s přítelkyní.Dejte vědět
napiš mail,nebo jak se chceš domlouvat?
Jsem pro. genes1@atlas.cz
včera jsme byli na Ostrožské, bylo to super.
Tak to jestli máte rádi,když vas někdo sleduje při šoustaní tak vám doporučujeme navštívit videokabinky,které jsou v každem vědším městě jako třeba Ostrava,Brno,Praha atd.Ostravákum doporučují Porubské video kabinky.Vždycky se tam někdo díva a vždycky někoho uvidíte.Když to skusíte tak mi prosím napište své zažitky na papi1@seznam.cz
a kde jsou v Brně s otvorama na dívání?
Ahoj. V Brně vedle Zvonařky,jsou tam díry a bez časového omezení. Bohužel vesměs pouze gay. Jestli jste pár dej vědět jestli se dá s Váma domluvit.
jsme pár a zítra budeme v Ostravě
v pátek jsme tam byli, díry jsou upravené - nebylo to marné.Byla tam i prodejná dívčina (ulovila i klienta a bylo na ně hezky vidět)
byli jsme v Ostravě,je to ale dost špinavé.A nechodí tam ženy a páry.Ale jinak to byl zážitek.
Brno neznáme.Poradí někdo?
Odkud jste muzeme se něky domluvit a jit do kabinek ve stejnou dobu samozřejmě nezavazně jen by jsme se pozorovyli při tom.Když tak se ozvěte na adr.papi1@seznam.cz
zítra se stavíme v Ostravě Porubě do kabinek
Měl by některý pár zájem o diváka nebo fotografa?
jsme pár a můžeš se ve středu 13.9. na nás dívat a fotografovat.Střední Morava
Ahoj,
rad bych vas pozoroval v akci a udelal si fotky do soukr. sbirky. Pokud budete chtit, muzu Vam samozrejmě vypalit vsechny fotky na CD. Mam profi fotak. Co vy na to?
Při jedné z procházek po nudistické pláži jsme byli nuceni jít kolem páru, který bezostyšně souložil. Vidět ohromný penis, jak zajíždí do kundičky, tak ze 2-3 metrů, to se nedá vydržet. Manželka tedy zaklekla a já jí zasunul ztvrdlý klacek zezadu. Přitom jsme mohli ten souložící pár pozorovat, ale zaregistrovali nás i oni. Větší vzrůšo jsme zatím nepoznali.
Máte pravdu! Několikrát jsme to zažili na nudi v Plzni na přehradě! Nebo v okolí!
ale ne takovej co chodí do parku strašit děti a babičky... ;-) ale vzrušuje mě když se na mě někdo dívá... bohužel má drahá polovička taková není. Tak si svůj exhibicionismus nechávám pro sebe a maximálně sem dám nějakou tu fotku. Nějaké ty fotografie mám,ikdyž fotit se sám není to správný ořechový... možná tu najdu spřízněné duše alespoň na pokec... ;-*
Ahoj, tak mi písni. Pokecáme a něco třeba i vymyslíme ;-)
Nejlepší je navštívit wellness Lublaňská tam je i soukromí možné.
LUBLAŇSKÁ JE FAKT TEĎ DOBRÁ CO TAM JE TEN VĚTŠÍ POKOJ A TAKY TA INFRASAUNA....PROSTĚ JE TO TAM FAKT FAJN....A I KDYŽ NEMÁM SEX ANI NEVIDÍM SEX RELAX V SAUNĚ A VIŘIVCE JE DOST DOBREJ ZA TO VSTUPNÝ
Taky nás to maximálně vybudí,když se při souložení můžeme dívat na jiný pár a jsme pozorováni rádi.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
tak co tak se někde nahodile sejít?U vody (Tovačov,nebo Poděbrady?)
V podebradech znam nudaplaz - ale - jsou tam mozne tyhle hratky, aniz by to nekomu jinemu "vadilo" ? mezi nudisty je mnoho tech kdo sex na plazi odsuzuji....:-(((Libili by se nam "divaci", sami bychom se radi "koukli" - ale nemame chut s nekym diskutovat o tom, ze tam ohrozujem sexem moralni rozkvet jeho deti....
Co takhle zajet do Liberce, do Bedřichova na nudu, je to přírodní koupání v horách, kde si to páry z celýho Liberce a Jablonce jezdí rozdávat, tak aby je někdo viděl. Je to moc hezký pokoukání. Co se domluvit, rád bych vás třeba šmíroval...
taky nám moc nevadí když se někdo dívá - stř.Morava
Ahoj,rád se na Vás někde podívám,pokud bude zájem.Ahoj K.
Zdravím milovníky sexu na veřejnosti. Já a moje žena jsme vášnivými nudisty a taky si to rozdáváme často bez ohledu na to, jestli nás někdo šmíruje. Upřímně řečeno já jsem velmi vzrušen když vím, že se někdo dívá. Manželka by se asi bránila předem domluvené akci, ale já bych velmi uvítal takovou šmíráckou účast Vašich hrátek. V případě Vašeho souhlasu se prosím ozvěte a můžem domluvit nějaký termín nejlépe u vody. Jsem ze stř. moravy, 30 let, 195/81, prý pohledný. email: poslito1524@seznam.cz
Byli jsme u vody 30.4. a od té doby prší a nejde jít do přírody (k vodě)
Taky to máme rádi. Já mám ráda, když to dělám s přítelem a manžel se na mě přitom dívá a jemu se to líbí také. Buď je přímo u nás, nebo "šmíruje" z vedlejší místnosti přes pootevřené dveře. To se mi líbí nejvíc.
Unás je to něco podobného!Já ráda souložím s jinými,mnohem "vyspělejšími" kluky než je můj manžel!Děláme to v mé ložnici!Manžel mě u toho rád "šmíruje" jak prožívám bouřlivé orgasmy s mladšími než je on sám!Přiznal se mi,že si to u toho honí!Mnozí mí mladí "ukojitelé" ani neví,že je manžel v této "akci" pozoruje!!!Je to síla a vzrušující!!!