Kouření penisu je moc příjemná a krásná praktika. Já mohu kdy chci a komu chci, když by na to přišlo, neboť jsem single:)) Ale když bych byla zadána, tak bych to jinému než partnerovi neudělala, jedině kdybc souhlasil. Mně by se také nelíbilo, kdyby vylízal tajně frndu jiné a pak mě třeba líbal... Nevěra je vše, co tajíme.
Sám sebe bych rád přesvědčil, že není, ale asi ano. Možná, že se šlapkou technické vysypání pytle, ani ne. S milenkou, nebo kamarádkou, bezesporu ano.
Jedna zadaná mi říkala že svyho přítele miluje, ale že moc ráda kouri cizí curaky. Že to není nevěra když jen kouří a pak všechno spolyka
Sama se ptáš protože jsi kouřila pera na záchodcích, a teď máš výčitky že se to dozví ten tvůj starý? Kdy vykouříš mě když jsi to slibovala?
Ano je !!! A odepiš mi květinko.
To j e stejný typ dotazu , jako jestli považujete kouření za sex nebo ne....Nevím, jestli zrovna je důvodem k rozchodu, jako nevěru bych to ale vnímal
nevera je. kdyz delas neco za zady partnera. neco, co nebylo vzajemne domluveno a neprobehl souhlas vsech zucastnenych. a je uplne jedno. jestli jde o koureni pichani nebo sms
(bearbeitet)
Je to komplikovanejsie, nemozes to definovat cisto fyzickou aktivitou. Ludia su spolu ako par, pretoze tam prebieha nejaky vztah, naklonnost, laska... Ked nemas problem oddelit city od sexu, tak v tom problem nevidim, ale to zvycajne prichadza s vekom. 10 rocny vztah asi nezahodis kvoli jednej kurbe :-)
Ahoj, nevěra to je a to dost velká. Důvod k rozchodu to být nemusí, záleží jak dlouho jste spolu, jak vám to klape, jestli máte závazky. Každopádně to je ztráta důvěry a to je průšvih, který může rozchod způsobit i když mu ted odpustíš. Promluvte si o tom.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Ten vlas se na ponožku dostal z rohožky, když jsem se před dveřmi vyzouval. :)
O tom by mohli něco vědět Bill a Hillary Clinton
Slovy jednoho pána chvíli poté: "Ty vole, manželka nebude ráda!"
(bearbeitet)
Kourila jsi ty a nebo tvuj partner?
Určitě ne. Kouření je taková úleva, podobná, jako když ti někdo promasíruje krk. -)
Koureni urcite ne to je spis socialni nastroj komunikace. Ale zalezi jestli polykas a slukujes.
Já to za nevěru neberu když ho manželka vykouri někomu jinému rad se na to i divam
Mam to stejne to není nevera
Jj proti gustu... A když se tím baví oba tak proč ne! Sto lidí sto chutí. Ale za mě je nevěra už jen pouhá líbačka. A to jak kdo se s nevěrou rovná, jak píšu každého věc?
(bearbeitet)
No vidíš a mě přijde že kdyby moje vykouřila jiného nevadilo by mi to tolik jako kdyby se s nim líbila. To bych nesnes
to záleží. Pokud by mne chtěla vykouřit jiná žena, rozhodně to nevěra ne. Pokud by má žena kouřila někomu jinému, rozhodně to nevěra je!
Kdysi jsem měl dva kolegy, velcí kamoši. Jeden tomu druhému pak vyprstoval při slabší chvilce jeho kočku. Když se provalilo že je jeden z nich paroháč snažil se to vykládat okolí tak že vlastně fisting není nevěra. Jako tenkrát obrovská prdel z obou.
… pokud se nechá vykouřit muž, nevěra to není. Pokud vykouří někomu jeho manželka, nevěra to je ! 😇
A co když manžel vykouří jiného?
Když někoho vykouřím, tak to za nevěru nepovažujeme 😉👍
… tato varianta mi nenapadla, možná někdo odpoví 🙈
Když jsi mi sebral příspěvek, musel jsem ho vyšperkovat něčím dalším..🤷
Tak to jsem to jo jedno procento. Domluva byla kouření a tak to je. Nic jiného. Někdy se cítím trapně že vlastně jen dostávám a nic nedávám ale ta její spokojenost mi říká ze je to takto Ok. Ona spokojena a já taky.
To mi připomíná jednoho známého co načapal manželku při nevěře. Ona výmluvy, že to není nevěra protože používají kondom a on se jí vlastně přímo nedotýká, protože to je přes kondom...
Však jo 😉... Technicky tam nebyl. To by manželka byla nevěrná i s dildem 🤭
Jj lidé jsou v tomto velmi napaditi.
Jak ceho. Nesnasim koureni toho zelenyho, tak to by byl duvod k rozchodu, nechtel bych za partnerku smazku.
Třeba taktová masáž nohou je pěkně vysvětlená v Pulp Fiction, no a kouření uz je jen o kousek výš
Hezký večer přeji, můžu s dovolením reakci si ZPRÁVY?🙃
Pro mě ne, ale pro manželku asi ano 😁
Podle mě kouření rozhodně neni důvod k rozchodu 😉

Považujete kouření za nevěru?
Je kouření nevěra?